Sivut

perjantai 17. joulukuuta 2010

Lavastettua joulumieltä 2010.

Ei tässä oikein mitään jännää asiaa, ajattelin vaan laittaa äsken otettuja joulukuvia jakoon. Oli hieman hankalaa saada rottia asettumaan söötisti, mutta Luumu ja Limppu (haskit) on kyllä semmosia luontaisia malleja. Uusin tulokas Lanttu ei vielä oikein uskaltanut. Hain eilen synttärilahjaksi itselleni kolmannen rotan, jonka nimesin Lantuksi. Hän on myös kaunis leidi :)


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Ja pari kulissi-kuvaa, jotka eivät onnistuneet ihan niin kuten piti....


Photobucket

Photobucket

Photobucket


Täytin siis vuosia eilen, kun oli 16.12. Oli ekaa kertaa synttäri"juhlat" sitten sen, kun täytin aikoinaan 8 vuotta. Menin mummolaan pullakahville, jossa olivat myös isä vaimoineen. Ei siinä nyt mitään sen suurempia juhlia ollut, syötiin bebe-leivokset ja joulutortut. Ja sitten sain ps3:n, jonka olin paria päivää aikaisemmin itse roudannut kassalle saakka ja piti nyt sitten kuitenkin vastaanottaa se vasta oikeana päivänä ;) Koristelin kans joulukuusta enemmän, nyt se on kunnon 3D-elämys. Niitä palloja on älyttömät määrät ja laitoin sitten sen latvatähden tukkaani kiinni, sopi siihen tukkaan paljon paremmin kuin lepruun muovikuusen latvaan. Juonittiin ja jeesusteltiin, kunnes iski ihan ankara väsymys ja piti mennä kotiin koisimaan. Ihan hyvät kestit oli, vaikka bebet maistuukin silkalta sydäriltä!

Ostin kans eilen kangasta rotille ja itselleni kaupasta. Ja vielä huomenna tarvii hakea YKSI lahja-asia. Kai. Toivottavasti enää vain yksi. Meinaa tulla kohta korvista shoppaaminen, kun tuntuu siltä ettei lahjamäärä mahdu minnekään kassiin :D

Photobucket

Mut noi rotat oli kyl aika hyvä lahja, vaikka ostinkin itse itselleni <3 Bui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti