Sivut

maanantai 27. joulukuuta 2010

Lisää kolaa ja tättärää.

Hei, terveisin Nörttimimmi.

Minulla on mennyt tässä muutamien päivien aikana hieman, eikä edes niin hieman, hermo elektroniikkaan. Ostin naapurilta jouluna tietokoneen veks, hyvä kone onkin, mutta sitten se veti tenkkapoot seuraavana päivänä. Ihmettelin, että mitäs pirua, joten vein sen takaisin, koska naapurin klopilla on viiskytä muuta konetta, joita apuna käyttäen se voi tutkia mikä vikana. En tiedä menikö ajurit kallelleen vai mistä on kyse. Juuri kun kerkesin liekkiin leimahtaa sen kanssa, niin trööt. Jos se herää henkiin, kuten todennäköistä, niin minulla on HYVÄ uusi kone. Tänään se viettää rasitustestiä vielä ja jos sujuu, niin adoptoin sen huomenna. Nyt tällä hetkellä dataan klopin yhdellä toisella koneella, joka tuli lainaksi. En siis uskalla ladata tähän mitään ohjelmiakaan käyttööni, niin ihanaa, kun saa sitten kohta joskus ehkä jopa photaroida ihkaomalla koneella. Minun hoopeen vanha rakkine on herjannut jo kuukausia ellei vuosia, niin olisi ihanaa saada toimiva kone. Vaikka alkoikin elämä sen kanssa aika lupaavasti :D

Photobucket

Haha. Tiesin tämän päivän koittavan jo 15-vuotiaana, kun tuon upean kuvan muokkasin ja jemmasin jonnekin kuvakansioon ihan sitä varten, että sen voi laittaa blogiin. Laitan nyt sekaan muitakin vanhoja kuvia, koska uusia en voi :c Joulukuvat tulee sitten seuraavaan entryyn!

Hamstrasin tänään kaupasta valion Hehkua monta tölkkiä. Ostin yhden testatakseni, että tykkäänkö, kun en kuitenkaan glögistä välitä. Niin oijoi miten hyvää se olikaan ja sitten juttelin jonkun mummonkin kanssa, että on se hyvää ja otettiin molemmat iso kasa niitä kärryyn :D Löysin kans sittarin alesta kaksi pitkää villapaitaa, jotka lämmittää hyvin talvessa. Inhoan villapaitoja noin yleisesti, mutta testasin ja ei edes kutittanut tai ollut liian paksu, että tuntuisi tukalalta. Olihan sentään alea -60%, niin raaski ostaa kaksi samanlaista, mutta eri väristä. c: Olen varmaan kans lihonut kaksi kiloa päivässä joulun jälkeen, hyhhyh. Ja hirveällä kiireellä yritän syödä kinkkua, ainoastaan enää huomenna kehtaan sitä itse syödä ja loput sitten menee lemmikeille. Kyl sitä miehen annoksen tänään söikin jouluruokaa, napa naskui.

Photobucket

Ja on ollut ihan _kamalan_ laiska olo. Ei voi käsittää. Jotenkin hermostuttaa ettei huvita mikään, mutta sitten haluaa koko ajan myös nukkua. Eli kiukuttaa tai nukuttaa. Olikin ihme, että iso osa joulukuusta meni hyvillä mielin, pakko sitä on joskus olla kiukkuisempikin. En ole saanut vieläkään aikaiseksi joulusiivousta kokonaan, ajattelin tänään yöllä yrittää. Sillain hiljaa, eli vahingossa kolistelen kauheesti hiipiessäni. Tai tämän kirjoittamisen jälkeen voisin ainakin jotain tehdä, ettei tule liian iso morkkis. Kun ei sitä ole muuta tehnyt muutaman päivän kuin syönyt ja nukkunut. Se on kivaa välillä, mutta kun jää putki päälle, niin tulee semmonen läskeilydarra.

Photobucket

Huomenna uhkasin mennä alennusmyynteihin. Olispa enemmän rahaa, koska varmasti tarvisin ainakin kolmet uudet housut. Tai yhdet, jos ei ole mahdollista niin useita saada. On vaan niin ikivanhoja housuja käytössä, että ties vaikka repeisivät kaikki pian ja sitten harmittaisi. Ja tietty materia ainakin auttaisi ketutukseen, mutta kattoo nyt. Mennään ainakin isäpapan kanssa katsomaan sille lasketteluhousuja, koska sen vanhat housut on kutistuneet pesussa mahan kohdalta.... ;o

Askartelin sentään rotille upean kerrossängyn. Käytän sen pienen energiani sitten kaikkeen järkevään. Punkka meni heti käyttöön ja jemmasin sinne kuivattuja hedelmäherkkuja pikkuisille. Kyllä ne hieman vielä vierastaa punkkaa, mutta aina kun silmä välttää, niin joku ylimmässä kerroksessa ainakin vilistää. Ja ujoin Lanttu alimmassa kerroksessa. Pipareitakin ovat saaneet vähän maistaa ja ne oli ihan hulluna niihin. On kans hauska homma kuvitella, että rottalauma jahtaa isoa sikaa luonnossa ja kaataa sen. Se oli Jeren visio, kun uhkasin maistattaa joulukinkkuakin niille. Tappajarotat.

Photobucket

Noin yleisesti siis ei mitään kauheata valitettavaa olemisessa, haluaisin vaan löytää jostain energiani. Se menee aina välillä hukkapaikkaan ja saa odotella, että se ilmestyy takaisin. Joskus on mennyt joku viikko tai kaksi, että vaan röhnii ja nukkuu, sitten yhtenä päivänä piristyy täysin ja se menee pois se kokovartalopuudutus. Toivottavasti huomenna käy niin, koska ei huvituttaisi enää olla niin laiskamatonen. Tänään jo väkisin herätän itseäni, Hehkua nassuun ja ripustan uuden hienon sängynpäädyn jota voin ihastella ja muistan kans kehua itseäni aina, kun teen jotain järjestelemiseen liittyvää.

Harmittaa, ettei uutena vuotena oikein ole mitään muuta kuin juomajuhlia. Itse en juo ja kestän juovia ihmisiä niin kauan, kun ne ei örvellä. Ja jos haluaisin mennä keskustaan baariin istumaan, niin joutuisin 99,9% varmuudella katsomaan koko illan niitä örveltäjiä eikä baareihin edes mahdu. Ja torilla on varmana liian kylmä, vaikka Loiri esiintyisi siellä. Vesku rokkaa, mutta katsoo nyt kehtaako sinne mennä jäätymähän.

Photobucket

Mutta hyvää joulun jatkoa kaikille, jos joku vielä sitä jatkaa sekä hyvää uuden vuoden odotusta. Kunhan saan ihkaoman koneen, niin lupaan kuvata kaikki joululahjat sun muut :) Moimoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti