Sivut

lauantai 1. tammikuuta 2011

Joulu entry vol. 2 + Uusi vuosi

Olin niin paljon hässäkkää tietokoneiden kanssa, että siksi viivästyi aika hyvin päivitys lahjoista, että mitä kaikkea sitä saikaan aaton aattona mummolassa paketeista.

Olin ollut aika kiltisti, joka paketteja oli jonkin verran. Kuvasin osan lahjoista avattuna, siinä ei ihan kaikkia ole, koska osa meni suoraan käyttöön.

Photobucket

Listaan siis nyt, mitä kuvassa näkyy:

- Töppöset
- Kehykset (minulla jo samanlaiset sinisenä)
- Huiveja oikeasti 60-luvulta (toisessa upiat old school -ruusut)
- Lakanat parisuhdepeittoon ja tyynyihin
- Superit pitkät kalsarit ja poolopaita koiran pissatukseen
- Terminator 2 bluurei
- Lahjakortti Viking Linelle
- Pitsinen yöpaita vuosimallia "mummon nuoruudessa saama"
- Pitkät sukat
- Koruja
- Lasinen somistelautanen
- Hajuvesi

Kuvasta unohtui vielä samettinen musta oloasu, jossa pieruverkkarit ja huppari. Karkit ja ruoat on lähes tulkoon jo syöty ja blenderi käytössä :) Oli paras yllätyslahja saada blenderi, koska rrrrakastan smoothie-juomia. Olen jo muutaman kerran maistellut ja on ihana aloittaa aamunsa marjaisella jäisellä juomalla. Varmaan ihan terveellistäkin. Ja kai sillä saa tehtyä oikeastaan mitä vaan, joskus voisi tehdä soossit koiran kongiinkin ennen pakastamista! Ja banaanipirtelöä litroittain.

Ja sain kans lahjaksi pari itse valitsemaani hiustuotetta. Ei saisi tulea HairStorea, mutta kun se on selkeästi halvin paikka ja siellä oli ennen joulua jo tarjouksia. Kuitenkin innostuin joulun jälkeen vielä lisää, kun siellä sai tavaraa eurolla ja kahdella... Piti sitten hamstrata, jos vaikka saisi tämän reuhkan jossain vaiheessa kuriin. On onni omistaa luonnonlaineikas tukka, johon ei meinaa tepsiä mikään, mutta ainakin saa haistella ja laittaa siihen kaikenlaista mössöä. Toisarvoinen asia on se mitä ne tukalle tekee, mutta kunhan on vaan ihanan paljon purkkeja ja purnukoita :D Mwahah.

Photobucket

Mutta nyt palataan nykyhetkeen. Vietän kotona uutta vuotta yksin, tai no eläinten kanssa. Jere muhi täällä eilen ja katseltiin 3h putkeen jotain japanilaisten joulushowta, joka oli siis musiikkiohjelma. Ihan hullut vilkkuvat lavasteet ja muutenkin kiva katsoa. Ei Suomessa vaan niin isoja ja hassuja viihdeohjelmia. Jos en saa nukutuksi, niin ajattelin katsoa vielä tämän yön aikana korealaisten joulujuhlat. Ja sitten onkin huomenna tai ylihuomenna jaossa taas uuden vuoden musiikkijuhlia ulkomailta. Ne on kivoja taustalla soimassa, kun raikaa iloinen pop-musiikki ja glitterit räiskyy niin, että silmät meinaa nyrjähtää ympäri.

Eilen myös värjättiin hiuksia ja koira keksi, että sillä menee maha ympäri raa'asta luusta. Se vissiin ahnehti ihan liikaa ja vuorokauden ajan pitänyt kahden tunnin välein viedä sitä pihalle. Siksi en lähtenyt juhlimaan uutta vuottakaan, koska ei tommosta maharaukkaa uskalla jättää hetkeksikään. Onneksi se ilmoittaa aina hädästänsä ja on nyt saanut nukutuksikin jonkin aikaa varpaissani. Voi parkaa, ensi kerralla se saa maistaa luuta vain 10min kerrallaan jos sitäkään. En tiedä oliko vika luussa vai koiran mahassa, joka ei muistanut sulattaa sellaista oikein. Ainakin tässä nyt oppii taas sen, että miten koiran pentujen kanssa tulisi olla :D Samanlaista ravaamista, paitsi ne ei välttämättä osaa sanoa "iik" hädän hetkellä.

Photobucket

Onneksi on sentään lunta. Alkoi masentamaan, kun joku jo hehkutti "jee päivät lyhenee ja kesä tulee". Muut on innoissaan, mutta itse tykkään nysvätä pimeässä ja olla hangessa. En arvosta älyttömiä pakkasia, mutta lumihanget ja -sade on ihanaa ja se, kun on pakkasta semmonen korkeintaan -12 astetta. Kun tulee kesä, niin joutuu muka kulkemaan pihalla melkein alasti ja hikoontua koko ajan. Eikä edes voi mennä sitä kaikkea pakoon peiton alle, kuten talvella. Mutta ehkä kevät ei masenna, jos sitä vaikka asentoituisi iloisella mielin valoon ja lämpöön. Nyt ei vaan huvittais!

Photobucket

Mutta ei tässä mitään jännää. Jos tavoitteeksi ottaisi vaikka sen, ettei valvo ihan aamuun saakka ja huomenna lupaan itselleni olla koivet ojossa. Ei siinä ettenkö olisi jo tarpeeksi ollut, mutta kun on ihan virallinen vapaapäiväkin ja kaikkea.

Ainiin, minua kaivattaisiin jo takaisin töihin \o/ Siis ei painostamalla, mutta minua kehutaan siellä vielä ja toivotaan, että palaan sinne heti tervehdyttyäni. Lämmittää kovin mieltä, että kelpasin niin hyvin eikä ole mitään katkeruuksia pitkästä sairaslomasta. Sinne sitten vissiin siis, kunhan tulee terveen paperit käteen. Ihan hyvä, koska sitten on rahaa ja voi elää vähän paremmalla elämänlaadulla sekä kokea itsensä jopa hyödylliseksi. Vielä en ole ihan valmis töihin, mutta vuosikin vaihtui, niin ei kai tässä enää hirveitä aikoja mene siihen valmiuteen :)

Hyvää uutta vuotta kaikille, toivottavasti on hyvä vuosi ja kaikki laihtuu ja lopettaa tupakoinnin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti