Sivut

perjantai 14. tammikuuta 2011

Iloista, ainakin puoliksi.

Hemskutti, kun on silmät väsyneet. Kamppailen siis edelleen silmämunan kanssa, joka ei enää onneksi ole saakelin kipeä, mutta eilen sammuin vahingossa niin, etten muistanut laittaa siihen yöksi pelastavaa rasvaa. Nyt sitten alkoi tämä päivä silmän kanssa kehnosti. Ja koska en näe toisella silmällä kunnolla, niin varmaan siksi kärsin kamalasta hedarista, kun yksi silmä tekee kaiken työn. Ja joutuu kohdistelemaan enemmän kuin tarvii. Varmaan samanlainen homma kuin jos tarvitsisi lasit, mutta ei käytä. Kivat kuitenkin, koska en voi avittaa silmiä mitenkään ja hedari varmaan tulee olemaan läsnä usein.

Mutta mikäs tässä ollessa. On ollu viihtyisää ja kivaa hengailla partnerin kanssa. Ollaan katsottu elokuvia ja pelattu. Jeremias osti Blurin ja itse Bioshock kakkosen. Ja tyylikkäästi yritin pelata ensimmäistä Metal Gearia, mutta pakitin vaan ryömien siellä, nauratti hieman liikaa :D Tuli pieni hysteria. Mutta lupaan, että joskus pelaan sen nauramatta läpi! Vielä jonain päivänä. Ja katsoimme kans Kaunottaren ja Hirviön tänään. Oli jotenkin omituista muistaa legendaarisimmat lausahdukset lapsuudesta saakka. Varmaan lapsena katsonut kasetilta noin 8402 kertaa senkin leffan... Mutta oli edelleen ihan hyvä c:

Piti tänään mennä ruokajuhliin, mutta ei oikein väsyneet silmät ja hedari halua hellittää. Nukuin pienet iltanokosetkin, mutta ei ne mitään auttaneet. Toivottavasti huomenna ei ole näin epäfreessi olo. Vaikka tuurilla on vielä 5 viikkoa samanlainen pääkipu ja silmämunan kenkkuilut :x En ala. Mutta seuraaviin ruokajuhliin täytyy kyllä mennä. Nyt vaan olen kotona kuuntelemassa HIMiä spotifaista, jonne sain vihdoinkin kutsun. Aika kätevä, vaikka se ei löydäkään kaikkia piisejä mitä kaipaisin.

Mutni, katsokaas mitä dyykkasin roskiksesta:

Photobucket

Photobucket

Ihan söpöjä töppösiä kesäksi sieltä löytyi. Muuta ei oikein sieltä irronnut, mutta nuo valkoiset on ainakin sellaiset, että varmasti tulee käyttöön. Sopivan kokoisiakin, täytyy vaan toivoa, että nuo on ns. pientä kokoa 38 tai sitten joutuu laittamaan pohjallisia.

Ja olen shoppaillut joulun jälkeen hieman. Ja kirppikseltä tosiaan löytyi halvalla kivoja asioita. Otin äsken niistä huonoja kuvia, mutta toivottavasti niistä saa sentään jotakin selvää. Ja löysin Zaran alennuksesta ihan liian kireän kynähameen (uh) ja ihanan mekon. Ja sitten kirppikseltä löytöinä oli kans yksi kahiseva hame. En tiedä mikä sen nimi olisi suomeksi, mutta sellainen kuplahame, että kiristetty alahelmasta, että se menee vähän pyöreästi.

Photobucket
Jakku 3e kevääksi kirppikseltä.

Photobucket
Joku random "takki", joka joustaa hyvin ja näyttää hyvältä päälläni. 3e.

Photobucket
Ihanin jakku koskaan, on oikeasti tumman vispipuuron värinen ja ihanat noi pörröt. 3e.

Photobucket
Mekkopaita Seppälän lasten osastolta.

Photobucket
Ihana mekko Zarasta, oliskohan ollut 20e.


Siinä muutama kuva ostoksista. Arvostan varsinkin kynähametta ja tuota mekkoa ihan sikana. Ostin uudet sukkahousutkin, että voin käyttää heti, kun ei ole paljoa pakkasta. Ja sitten tuo pörrökauluksinen jakku on niin ihanan leidi ja ihme kyllä sopii hyvin, vaikka on kokoa 36. Ja ostin vielä yhden mustan jakun, jossa oli puolipitkät hihat ja vaatii kavennuksen. Olen oikeasti ihan hulluna vaatteisiin, vaikka rahassa en uikaan, niin tuo Valtteri on vähän hasardi paikka mennä ostoksille. Ajattelin kyllä taas joku päivä mennä sinne, jos sitten olisi varautunut paremmin ja saisi kotiin kannettua kivan mustan talvitakin. Niitä siellä oli isot määrät, mutta en tosiaan pystynyt minnekään sellaista änkemään.

Ihmettelen kans trendejä sun muita. Jotenkin nykyään tyrkytetään, että jokaisella on "oma tyyli". Aloin miettimään asiaa ja minulla ei kyllä ole yhtä tyyliä. Ei niinku todellakaan. Minulla on oikeastaan kolme eri tyylisuuntausta, joita joskus myös sekoittelen. Hienoin on sellainen, että tykkään kynähameista ja sellaisista ajattoman naisellisista vaatteista, joihin kuuluu myös osittain retrot asialliset vaatteet.
Siitä seuraava on normaali tyyli, eli farkut ja joku paita. Paita on yleensä joku kohtuullisen asiallinen ja farkut on kireät. Niiden kanssa sitten tennarit jalassa yleensä.
Ja kolmantena se tyyli, mikä on eniten käytössä: Rekkis. :D Tykkään nimittäin myös kovin t-paidoista, boyfriend-farkuista ja hassuista vaatteista. Saatan löytää jotain todella hassua joka on epätyylikästä, mutta se hauskuus on pakko saada päälleen. Käy sääliksi ihmisiä, joilla ei ole ollenkaan huumorintajua pukeutumisessaan, koska minulle elämän suola on se, ettei tarvi olla niin vakavissaan. Eikä minua edes nolota, vaikka näyttäisin pelleltäkin!

Ja en siis todellakaan jaksa seurata muotia, joskus on kivoja juttuja myynnissä kaupoissa ja joskus ei. Ostelen aika usein sellaista perusvaatetta, joka ei ole juuri täysin muodikkainta ikinä. Koska aika turhaa ostaa jotain, joka on juuri sillä hetkellä muodikasta, koska tulisi kriisi, kun sellaista ei voisi käyttää enää puolen vuoden kuluttua. Ja muutenkin olisi rankkaa, jos joutuisi koko ajan seuraamaan muotia. En väitä ettenkö ollenkaan katsoisi vaatteita nenääni pidemmälle, mutten tosiaan jaksa ajatella, että mikä olisi muodikkain ratkaisu. Ratkaisen ostosasiat yleensä mukavuudella, halpuudella ja sillä, että koen vaatteen omakseni. Ja onneksi en ole myöskään hurahtanut niihin noloihin muotihommiin, että olisi heilumassa takaraivossa joku takaliehutukka tai käyttäisin jotain vaatteita, jotka näyttää siltä kuin ne olisi revitty tarjoustalosta vuonna '92 vain sen takia, koska sellaista kaupataan muodikkaana.

Pyhä yksinkertaisuus siis on se, ettei tarvi olla pyhän yksinkertainen! Ottakaa rennosti, ei tarvi tosiaankaan olla tyylikäs ollakseen mukava ihminen.

Kiitos rakas päiväkirja, kun sain avautua :D

Viime aikoina siis on tiivistettynä sujunut hyvin, olen hankkinut materiaa ja olen yrittänyt opetella nyt, ettei tarvi ostaa kaikkea vaikka halvalla saakin. On jotenkin kamalan vaikeata jättää hyvät diilit väliin. Ja sama kaupassa käydessä, ei ole pakko olla kotona valikoimaa kuin buffetissa, kun en kuitenkaan saa kaikkea syötyä. Tuntuu vähän orvolta, kun on jääkaapissa sen verran tavaraa vaan, että saa tehtyä yhden tietyn ruoan. Mutta ajattelin totuttautua tähän ja olla hamstraamatta ylimääräistä.

Ja yritän kans olla suklaalakossa. Se lipesi tänään, kun ostin makuunista pienen pussin karkkeja. Huomasin syödessäni, ettei ne kyllä nyt olekaan yhtään niin hyviä. Olen alkanut päästä riippuvuudesta eroon. Ostin lidlistä vaan ison pussin hedelmäkarkkeja, joka säilyy ainakin viikon ja vie makeanhimoa pois. En ole suuri syömäri hedelmäkarkkien ollessa kyseessä, joten olen saanut rajoitettua herkutteluani hieman \o/ Ja en laske lakkoon minun erikoiskahvejani. Ne on kuitenkin pieni paha siihen verrattuna, että ostaisi suklaalevyn ja vetäisi sen kerralla.

Koska NAMS!

Photobucket

Älkää vaan kokeilko tuota daimia, koska siihen jää koukkuun. Lidlistä puuttui minun vaniljakappussiino, niin maistoin tuota kalliimpaa versiota marketista ja sitten piti ostaa toinenkin paketti hieman eri makua. Ai saakeli, että ne on ihanan makuisia. Ja sallittakoon tuollainen herkku minulle, vaikka jatkankin suklaalakkoa.

Mut pitäkää hauskaa ja pitää itsenne höpelöinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti