Sivut

lauantai 22. tammikuuta 2011

Romantiikka-päivät ja laiskuuden kliimaksi.

En ole tänään saanut aikaiseksi muuta kuin vähän paperihommia ja päivänokoset. Ja aamulla herätin Jeren kouluun vetämällä sen sormesta. Annoin kyllä tavallaan itselleni luvan kanssa vielä yhden mahdottoman laiskan päivän ja ryhdistäydyn huomenna. Tai ainakin normalisoidun peruslaiskaksi, etten vaan ole maha ojossa hesen kerrosateria vatsalaukussa oikomassa koipiani sohvalla/sängyssä.

Muutamat päivät vietin Jeren kanssa eikä me vissiin tehty edes mitään. Katsottiin ankarasti Nip/Tuckia ja muuta turhanpäiväistä, mutta viihdyttiin. Oltiin pöhköjä, mutta sen lisäksi jaksettiin suunnitella tulevaisuuksia tälle keväälle. Oli ideana, että jos ihan läpällä lähtisi Jeren talviloman aikaan jonnekin reissuun. Kuitenkin se kehittyi vitsikkäästä heitosta ihan melkein jo faktaksi, kun selvitin, että isä olisi sen viikon Helsingissä arkipäivät, eli olisi lemmikeille luotettava hoitaja. Ja isä saisi lomaa mummosta.
Löydettiin kans ehkä maailman hienoin hotellihuone, joka sattui olemaan kovasti alennuksessa. Eli tavoitteena olisi lähteä maaliskuussa Amsterdamiin tekemään "jotain". Oletettavasti Jere on kamera ojossa ja itsekin ihastelen sitten uutta ja vierasta paikkaa, kun olen elämäni aikana käynyt vain Tallinnassa ja Tukholmassa, sekä joskus kuudennella luokalla leirikoulussa Norjassa.

Sitten kans oli ajatuksia ilmassa siitä, että joskus pitäisi keksiä miten mahdutaan Jeren kanssa saman katon alle. Se tulee olemaan hieman haastavaa, koska täytyy ottaa huomioon muitakin seikkoja. Mutta ehkä joskus sitten :)

Noin muuten yleisesti aivot on vähän jumissa enkä voi kehuskella sillä, että olisin ollut aikaansaava ihminen. Käytiin me Jeren kanssa mummolassa eilen juoruilemassa sekä tapasin isää pitkästä aikaa. Isäpappa siis tuli tällä viikolla takaisin Thaimaksesta ja sain muutaman tuliaisenkin. Ja Jerelle upposi hyvin jotkut mystiset thaimaalaiset kookospallerot.

Mummolassa on kiva olla ja käydä, yöpyminen siellä on myös jees. Mutta toisaalta vahingossa välttelen sitä, että olisin siellä yksin yötä, koska olen saanut siellä jo kertaalleen aamusydärin. Taisi olla itsenäisyyspäivän aikaan, kun heräsin aamulla siihen, kun mummon herätyskello raikasi. Se vaan huusi ja huusi mummon makuuhuoneessa, tietty minulla sydän kurkussa, että taasko joku kuolee minun käsiin :x Mutta onneksi mummolla oli vaan huono kuulo, joten tarvi vaan sammuttaa kello ja mennä takaisin nukkumaan. Mutta jollain tavalla pelkään kauheasti, että mummolle sattuu jotain, kun olen siellä yksin yötä. Kai jotkut pienet traumat jääneet, vaikka viihdynkin siellä ja mummo on oiva keskustelukumppani. Voisi kyllä silti mennä vaikka sunnuntaina sinne hengaamaan ja olla yötä, koska minun traumat nyt saa vaan muhia jossain takaraivossa ja yritän olla kiinnittämättä niihin huomiota.

Jotta homma ei menisi kokonaan asialliseksi, niin näytän vielä yhdet kynnet, jotka tein, kun edelliset olikin liian rumat.

Tarvitset:
- Aluslakkaa / päällyslakkaa
- Vaaleanpunaista kynsilakkaa
- Kultaista kynsilakkaa
- Meikkisienen
- Pinkkiä kynsilakkaa
- Mustaa kynsilakkaa
- Hammastikun / ohuen siveltimen
- Glitter - lakkaa

Ensin laitoin läpinäkyvää aluslakkaa kynsiin, jonka jälkeen päälle vaaleanpunaista. Kuten kuvassa näkyy, niin kannattaa muistaa se aluslakka, koska omat kynteni kellertää sen vuoksi, kun laiskana jättänyt sen vaiheen usein välistä :x

Photobucket

Sen jälkeen laitoin kultaista lakkaa meikkisudin päähän, jonka jälkeen töpöttelin sen avulla kultaa kynsien kärkiin ja puoliväliin. Sillä tavoin, että näyttää liukuvärjätyltä. Saa töpötellä aika monta kerrosta, mutta tuolla tavoin se lakka kuivuukin nopsaan kynnen kärkeen, eli ei tarvitse odotella kuin muutama minuutti ennen uutta töpötystä.

Photobucket

Photobucket

Ja koska minulla on aina tapana tehdä leopardikynnet, niin mitä sitä suotta vaihtamaan. Lätkin pinkillä lakalla länttejä ympäri kynsiä sattumanvaraisesti.

Photobucket

Kun pinkki on kuivahtanut, niin dippaan paperiin mustaa kynsilakkaa pienen läjän ja kastelen hammastikkua siihen. Hammastikulla sitten piirtelen mustia rajoja laikkuihin. Ja tietty sitten glitter - lakan kanssakin sama homma, eli tippa paperille ja tikulla tökin laikkujen päälle. Sitten antaa kuivua kaikessa rauhassa ja läpinäkyvä lakka päälle.

Photobucket

Tadaa ja sillain!

Pitäisi varmaan keksiä jotain uutta kynsihommaa, kun teen aina samankaltaisia. Se on semmonen pieni harrasteeni, että kun katson illalla telkkaria, niin väkertelen samalla. Nyt kun en edes voi meikata, niin olen kynsien kanssa hienostellut. En tosin kaipaa meikkaamista ollenkaan. Voisi alkaa elämään ilman meikkiä, mutta pihinä haluan kyllä käyttää niitä, kun niistä on maksettukin :D En aikaisemminkaan meikannut todellakaan koko ajan, mutta nyt olen ollut 2-3 viikkoa ilman meikkiä ja tuntuu vaivalloiselta ajatella ripsiväriäkin. BB cream on ollut pari kertaa käytössä ja voin kertoa, että arvostan. Ja lupaan postata siitä joskus tarinankin.

Ja lupaan kyllä kans sen, että joskus vielä meikkaan ;) Sitku jaksaa.

PS. Jos joku lukee tätä blogia, niin saa muuten ehdotella aiheita, notta mitä kuvaisin tai mistä kirjoittaisin.

2 kommenttia:

  1. mä haluisin kämppäpostauksen! kuvia/video kämpästäs :-). ja ihanat kynnet!

    VastaaPoista
  2. Minun kämppä on aina ja iäti keskeneräinen, mut voishan sitä jossain vaiheessa vähän kuvata :D Sitku olen upeasti siivonnu, ettei hävetä se, että näyttää poikamiesboksilta...

    VastaaPoista