Sivut

perjantai 28. tammikuuta 2011

Upeuksia!

Mietin tänään, että onpahan sitä kaikenlaista jännää tulossa tänä keväänä eteen. On siis paljon sellaisia positiivisia asioita sosiaalisista kanssakäymisistä kaikenlaiseen muuhunkin. Sitä on vähän niin kuin onnensa kukkuloilla, kun pystyy taas tekemään kaikkea ja nauttiikin siitä.

Tänään kävin silmän kanssa lääkärissä ja lääkäri totesi, että se on aika tiukassa se iriitti siinä simmukassa asumassa. Eli vielä joutuu jonkin aikaa käyttämään tippoja, mutta ne meneekin jo melkein rutiinilla... Sitten taas kolmen viikon päästä tarkastus sen silmän kanssa, josko se vaikka olisi siihen mennessä ryhdistäytynyt. Sinänsä inhottavaa, että se on niin tiukassa, mutta ei se onneksi enää ole kipeä tai ärtynyt, ne muutamat solut vaan on siellä huomaamatta.

Ja siinä kun odoteltiin isän kanssa lääkäriä, niin isä kertoi saaneensa idean vaimonsa kanssa. Ne ajatteli passittaa minut kesätöihin Thaimaahan :D Olin sillain, että mitähän ihmettä! Mutta niillä on siellä sekä suomalaisia ystäviä ja sitten thaimaalaisia, joten ne olivat vaan pohtineet, että jos haluaisin mennä sinne asumaan kesällä 1,5kk ajaksi ja tekisin töitä heidän thaimaalaisen ystävän liikkeessä. Se ystävä omistaa kauneussalongin, jossa tehdään kynsiä, hiuksia ja kaikenlaisia kosmetologisia hommia. Menisin sinne sitten oppimaan ja tutustumaan. Olisi ehkä maailman upein mahdollisuus saada työkokemusta ja sitten vielä asuisi vieraassa maassa jonkin aikaa. Ne oikeastaan tarvitsisi sinne liikkeeseen ahkeraa työntekijää, kun nyt se pyörii vähän suvun voimalla. Ja sitten tietty se, että tulkkaisin turistien ja thaimaalaisten välillä, jos sattuu tulemaan tuttuja skandinaavisia kieliä. Ja oppisin tukkahommia. Voisi tässä keväällä käydä kynsikurssin Suomessa, niin olisi tavallaan samantien valmis töihin!

Mutta en just nyt keksi, että mikä olisi upeampaa kuin tuollainen mahdollisuus kesätyönä! :) Ensimmäisenä huolenaiheena oli eläinikävä, mutta isä asuisi asunnossani sen aikaa ja vahtisi hyvin. Ja toisena huolena Jeren ikävöinti, mutta ehkä se pääsisi sitten käymään siellä joskus puolessa välissä reissuani. Tai sitten me joudutaan irkkaamaan ankarasti päivittäin.
Tästä jutusta olen siis erityisen iloinen. Jos se toimii, niin saan aika melkoisen kokemuksen. Olen aika otettu, että isä vaimoineen haluaa järkätä minulle tuollaisen tilaisuuden, kun tietävät kuinka paljon tykkään noista "neitihommista" ja kuinka olen hakenut kosmetologiksi ja kampaajaksi ammattikouluihin useampaan otteeseen.

Muutenkin kuuluu ihan hyvää, tänään kävin yläkerran tädin luona kylässä moikkaamassa Fideliä (kääpiöpinseri) ja vein sinne sitruunapannan kokeiluksi. Ja tuliaisina muutaman kanankaulan. Onneksi on kivoja tätejä naapureina, kun tosiaan toiselta tädiltähän joulun aikaan sain tietokoneen, tai siis ostin sen pojalta sellaisen, ja muutenkin on kiva jutella heidän kanssaan. Tulen selkeästi melkein paremmin juttuun vanhempien ihmisten kanssa kuin itseni ikäisten :D

Ja tässä vielä pieni Ewok:

Photobucket

Olisi ensi kuussakin paljon tekemistä ja hulinaa, mutta katsoo nyt, että mitä ehtii tekemään. Toivottavasti kaiken, mutta saa sitten nähdä.

Ja projektina olisi tehdä tämän uuden tuttavuuteni kanssa yhteistyössä kotisivut bolonka-rodulle, koska suomenkielistä tietoa on armottoman vähän. Ja kaikki luulee, että bolonkat ovat sekarotuisia pikkukoiria, jotka tulee pentutehtailta. Kyllähän asia on niinkin, että bolonkoina myydään ties mitä pieniä risaisia koiria, mutta haluaisin sivut sitäkin varten, että ihmisiä valistetaan tästä asiasta. Kyllä me varmaan jotain saadaan jossain vaiheessa aikaiseksi, jos Jere vielä käyttää aivoviljaansa ja tekee pohjan sivuille, joita sitten ylläpidän. Ihan kiva projekti tuollainen, ainakin on syy sitten perse pystyssä kuvata bolonkoja :D

Mutta nytton vaan sellainen jeejee-olo, toivottavasti pääsee hyviin kesätöihin ja toivottavasti muutenkin on kiva tuleva kevät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti