Sivut

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Turhaa puppaa.

Kuten tuossa jossain aikaisemmassa entryssä hehkutin, niin ostin halvalla paljon hiustuotteita. Eilen menin kuumaan pitkään suihkuun ja mietin, että voisin kokeilla luonnonlaineikkaaseen tukkaani BC:n kiharavoidetta, jonka tarkoituksena on tehdä kiharoista kauniimmat ja eloisat. Tukkani on siis kuin hevonharja ja hieman säkkärällä, jos annan sen vaan olla. Ajattelin, että jos nyt sitten nauttii niistä säkkäröistään, jos ne vaikka menisi nätisti!

Purkin takana luki:
"Kauniit ja kestävät kiharat, luonnollinen kiilto."

Kuulostipa hyvältä, eikun märkään tukkaan vaan voitehia. Ja tadaa...

Photobucket

Photobucket

Olenko se vaan minä, vai eikö tainnut mennä niin kuin Strömsössä...?

Plussana kyllä se, että voide oikeasti pehmensi hiuksia, vaikka ne ei todellakaan näytä pehmeiltä. Vielä edessä siis löytää jonain päivänä joku hoitotuote, joka saa tämmösen petolinnun perseen syysripulissa edustavammaksi.

Kohta tukka pystyssä mummolaan käymään. Ehkä sitä kuitenkin laittaa pipon päähän, kun tämä reuhka muuten peittää kanssaihmisiltä näkyvyyden. :D

PS. En ala, kun silmätipat valuu aina silmästä nenään, sitten nenästä suuhun. Joutuu vielä viikkoja maistelemaan karseita makuja kurkussa ja en tykkää ollenkaan. Sitten yrittää poistaa makua juomalla jotain, niin semmonen karsea kakkamainen tippamaku sekoittuu hyvään mehuun ja... hyi.

2 kommenttia: