Sivut

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

R-Patz!

Moi. Kävin tuossa Vantaalla kääntymässä, eli Jeren luona. Siellä oli mukavaa, koira oli seuranani ja tehtiin oikeastaan ei-yhtään-mitään. Käväistiin vähän shoppaamassa ja löysin farkkuleggingsit (jea!) ja kynähameen (jea!) ja kynämekkohameksen (jea!). Ja sitten napostelin Amarillossa ja osaan jo melkein syödä julkisella paikalla isosta kahvikuppineuroosista huolimatta. Ja sitten tänään oltiin veljesten kanssa järkeviä, kun päätin meikata Jeren ja se näytti ihan Robert Pattinsonilta. Ei niin ällöltä, mutta kuitenkin. Kuolin nauruun, kun laitoin vielä tukan sellaiseksi kuolleen oravan näköiseksi. Tyylikkäitä otoksia tuli!

Photobucket

:----D

Photobucket

Ja noilla taidoilla en sitten ole päässyt kampaajakouluun tai kosmetologiksi. Luulis nyt, että koska olen lahjakas tekemään miehistä kalmankalpeita ja muutenkin vampyyrin näköisiä, notta sellaisia suuria taitoja vaadittaisiin kouluissa. Buahaha.

Otin kans kuvia lenpparijutuistakin, koska lenpparipaita ja lenpparikengät.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Olen kyl aika tyytyväinen siihen, että keksin vaatekaupasta sellaisia vaatteita mitä olen kaivannut. Olin jo ihan valmis luovuttamaan leggingsien osalta saati sitten, että löytyisi jostain Zarasta ne kaikki hyvät jutut. Tai hyvin istuva mekko kohtuullisella hinnalla. Aika iloista kuitenkin, että sieltä kaappasin mukaan. Sinne jäi vielä vaikka mitä, täytyy kokeilla oman lähistön Zaraa, jos siellä olisi samoja, kun himoan vielä valkoista kudottua hametta.

Oikea silmäni päätti kyllä tänään alkaa vammaamaan, toivottavasti ei tulehdu. Jos aamulla vielä särkee ja se kettuilee, niin soittelen terveyskeskukseen ja narisen. Nyt siitä on vähän näkö sumentunut, muttei pahasti. Ja räikeän punainen eikä voi liikuttaa vikkelästi taikka painaa yläluomea sormella ollenkaan. Aijaijai.

Mut ajatellaan positiivisesti silti. Isäkin meni Thaimaan lämpöön ja tuo sieltä aika varmasti kivoja tuliaisia palatessaan c: Hyvin pääsivät perille, vaikka jännäkakat housussa tarkistelen uutisia aina, jos joku läheinen lentää. Ja tekstasin heti, että miten niillä menee siellä. Onneksi tuli viestiä takaisin, että turvallisesti maankamaralla.

Joten vielä pari kulissikuvaa meidän R-Patz -hysteriasta :D

Photobucket

Photobucket

Koirakin katu-uskottava teinivampyyri... Karvamatolla vaanimassa uhrejaan ja etsimässä mattoon uponneita murusia.

Ja hehkutan vielä, että Jere on armas <3

Photobucket

Photobucket

2 kommenttia: