Sivut

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Ankkalampi vol. 2 ja höpöjuttuja!

Feivörits:

- BB-cream
- Keinoripset
- Kahvijuomat (lidl!)
- Letit

Mitähän tässä. Ainakin kävin mummolassa yökylässä koirien kanssa. Olen ulkoiluttanut kameraa tässä viime aikoina, kun vihdoin innostuin ja päätin, että pakko on edes yrittää, vaikka kivempi kuvata Jeren canonilla, jossa on putkivalikoimaa ja mm. ihku af. :x Hain mummolle ruokaa kaupasta ja sitten seikkailin ankkalammella. Oli kivaa olla siellä, mitä nyt minua yritettiin lihottaa, koska vissiin lapsenlapset on sellaisia, joilla on AINA nälkä ja niille tarvii tyrkyttää ruokaa vartin välein. Mutta mummot on semmosia. Me juoruiltiin ja juotiin kahvia, koirat hulisi innosta soikeana ja sai maistaa vähän herkkujakin, niin kuin mummolassa kuuluu.

Käytiin sitten koirien kanssa myös ruokkimassa sorsia. Niitä ei kaiketi saisi ruokkia, mutta niitä asuu lammessa enää ehkä joku 10-15, niin kehtasin ruokkia kuitenkin. Ja jäin siellä juttelemaan erään keski-ikäisen naisenkin kanssa varmaan tunniksi, kun olin tulossa kaupasta. Hauska kohdata ihmisiä, joiden kanssa vaan höpöttelee joutavia.

Bisse tosin kiljui, että sorsat syö sen eväät, kun leipää heittelin :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ihan kiva, että jossain on vielä tuollaisia paikkoja. Maanantaina siellä istui kyllä muutamia alkkiksia penkeillä, mutta ei siellä ollut penkit niitä täynnä niin kuin täällä päin. Eli oli vielä sievän näköistä eikä desibelit nousseet kovasti. Saisivat vaan siivota sen lammen joskus, kun se on aivan vihreä ja siellä elää vaan miljoona ruutanaa ja sorsia. Olisi upia, jos se siivottaisiin ja siitä tulisi sellainen puhdas ja kaunis.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Koirat ei olleet kovin valokuvauksellisella tuulella, varsinkaan Bisse. Sitä on maailman vaikein kuvata. Ensinnäkin se on musta ja toisekseen se inhoaa kameraa. Ei siinä, ei Ewok myöskään oikein osannut olla sievä leidi...

Photobucket

Mutta viihtyivät kuitenkin sorsia katselemassa molempaiset!

Photobucket
(Juomatauko, tukeva haara-asento ettei laps tipahtele lampeen.)

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Fiiliksellä.

En ole siis tehnyt mitään jännittävää. Viimeksi kirjoitin plaaplaa-juttuja, kun saikuttelin. En ole sen jälkeen tosiaan jaksanut kuin käydä mummolassa enkä ole kuvannut kirppisostoksiakaan. Pitäisi varmaan joskus kuvata, koska viimeksi tein sen verran kivoja löytöjä. Jos jotain vaikka kiinnostaisi, että oikeasti saa hienoa vaatetta alle 5e kirppiksiltä satunnaisesti, eli kannattaa harrastaa niitä :)

Lupasin pitää miittiä perjantaina. Eli siivoan huomenna ja yritän sitten leikkiä, että asunto on melkein edustava eikä aina keskeneräinen. Jere sai jonkun innostuspuuskan ja alkoi lajittelemaan olkkarini tavaroita, sitten se nuuski roskapussia innoissaan "tää haisee pullalle ooohhhn!" :D Minulla on siis tosi paha semmonen neuroosi etten voi antaa kenenkään muun järjestellä täällä, eli oli aika iso asia, että annoin Jeren alkaa touhuamaan samalla, kun itse olin herkkudarrassa. Se kuitenkin aikoo jossain vaiheessa muuttaa tänne, niin ehkä se saa lajitella mielensä mukaan asioita. Sitkujoskus se tänne muuttaa, niin olen itse tuurilla 8h viisi päivää viikossa koulussa ja se ei, niin joutuu muutenkin laittamaan sen vastuulle järkkäyksiä sun muita, niin siedätyn tässä hissukseen.

Mitähän tässä siis, pelleiltiin Jeren kanssa pari päivää ja muhittiinkin. Saatiin päähän suunnitelmia ja näyttäisi siltä, että voisi ihan oikeasti lähteä sinne Seouliin joulukuussa. Eli, jos jollain on tylsää 20.12-5.1. akselilla kahden viikon ajan, niin tänne saa tulla hoitamaan eläimiä. Palkaksi en lupaa miljoonia euroja, mutta kämpässä saa asustaa ja ottaa omat lemmikit mukaan, jos ne tulee juttuun näiden kanssa. Jätän kaapit täyteen ruokaa ja sitten kyllä euroillakin palkitsen. Täällon ps3 ja muita konsoleita, leffoja, pelejä, tietokone ja 2min matka kauppakeskukseen. Halukkaat voi ilmoittautua, ajattelin jo etukäteen vähän kysellä :)

Jos nyt sitten kans vaikka muutama kesämodeling-kuva loppuun.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Näytän ihan siltä kuin olisin piirroshahmo, joka on tehty vähän överiksi. No ei siinä, olenkin verrannut itseäni aika usein Betty Boopiin, jolla on vähän kans överi vyötärö ja takamus. :D

Photobucket

Ja vielä henkilökohtainen lenpparini:

Photobucket


Olisi kiva, jos saisi jotain tuttuja naamamalleiksi minulle, tai no ihmismalleiksi. Jos alkaisin kuvaamaan vähän ahkerammin, niin kai sitä oppisi jossain vaiheessa. Ja ihmiset on kivoja kuvattavia. Jos joku siis haluaa olla amatöörin mallina, niin ilmoittautukoon.

Hyvää kesänjatkoa kaikille, puspuspus ja niin edelleen. :*

3 kommenttia:

 1. mä voin tulla sun kuvattavaks jos pärstä kelpaa!

  toi hoitojuttuki vois olla kiva mut mahotonta viel tietää ku en tie yhtään et mitä espoossa sit! mut voisin miettiii! =)

  VastaaPoista
 2. Ooooh!!! Seouliin!! Kannatan! Vaikkakin edelleen veri vetää Nipponin puolelle, mut olis ihan mielenkiintosta kävästä Korean puolella joskus kans.

  VastaaPoista
 3. Iida: Joo kelpaa, mietinki sinua tänään, että olisit hyvä kuvattava! Ja hoitojuttu natsaa tai ei natsaa, pitää sit kattel :)

  Janina: Joo, siellä on halvempaa kuin Japaniassa, saa vaatteita jotka melkein mahtuu ja... No, halvempaa. :D

  VastaaPoista