Sivut

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Every day I'm shufflin'...

Viikonloppu oli ja meni. Se oli kyllä tavallaan aika jees, mutta kerkesi tänään huonostellakin.

En muista tehneeni yhtään mitään jännittävää. Suurin jännitys oli se, kun haettiin Bob (kärmes) kotio. Sitä olen kertaalleen jo käsitellyt, se posket pulskina sitten puhisi vähän, että hyi nyt saakeli. Sillä on ensi viikon alussa ruokapäivä, peukut persauksissa, ettei ole liian shokissa muutosta ja napostelee nakkinsa hyvin. Olen kyl jotenkin tosi rakastunut siihen, kun son tommonen känkkäränkkä. En oikeastaan edes haluaisi, että se koskaan kesyyntyy kokonaan.

Jere oli paljon duunissa ja sitten tuli muhimaan meille vkl ajaksi. Katsottiin elokuvia, jotka oli iha ok, mutta ei mitään erityisen hyviä. Molemmissa leffoissa pissi joku asia juonessa ja toteutuksessa, vuokrattiin siis The Mechanist ja Limitless. Ja haaveiltiin siitä, että saispa jostain sen ekan Addams Familyn ostettua, jossa oli Christina Ricci. Mutta köyhälle näytti saatavuus! Ja uhkasin, että teen elokuvan sekä sarjan. Elokuvan nimi on "Oravan tuoksu" ja sarja on "Pets of Anarchy".

... Ja taidettiin olla lauantaina vähän sekaisin, kun päiväunien jälkeen heräsin ja sitten alettiin shuffleamaan ja tanssimaan ihan täysillä :D Ei osattu niinku yhtään, haastavaa se semmonen, mutta hauskaa oli. Meidän täytyy ehdottomasti opetella yhdet muuvsit, jotka on LMFAO:n musavideossa. Me tosin bailattiin Dragonforcea täysillä kans.(Varmaan hoksaatte, että pitää opetella tuo "every day I'm shufflin' TIDIDIDTIIDIDI!")


Ja sitten mentiin kans lauantaina lähibaariin katsomaan Jeren bändiläisen toisen bändin keikkaa. Se oli ihan ok, mutta niiden jälkeen soitti hirmusen kovaa joku huono kikkelihevibändi, jonka vuoksi halusin liueta kotiin. Ja battery maksoi baarissa vain kaksi euroa, joten jeah. Jere söi tovereidensa kanssa makkaraa ja minä juorusin naapurin kanssa kovin.

Photobucket

Photobucket
(Lenppari valoefekti, koska vahinkopepsodent!)


Leikkelin Jeren tukkaa, värjäsin sitä, käytiin koirien kanssa puistossa ja... No mitähän, ihan tavallista ja aika perus. Ei keksitty mitään jännittävyyksiä tälläkään viikolla. Stellans on edelleen hoidossa, ollut jo viikon. En tiedä milloin se menee takaisin ja tässähän se hyrrää, siitä on kehkeytynyt rakkauspulainen hölmöläinen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Ja ei kai tässä muuta. Ei ole mitään flesottavaakaan. Pitäisi alkaa kutomaan pipoja, mutta olen tuhonnut suurimman osan sukkapuikoista. Ne kun on olleet melko hyviä avaamaan tukkeutuneita imureita ja viemäreitä... Hieman vinkuralla kaikki. Mutta ei siinä, jos saisi muutaman pipon tehtyä syksyn aikana, niin tarkenee taas koko talven :)

Randomeja kuveja:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Jere o iha kauheen komee <3


Sitten kans syyshulinaa koirapuistossa:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Melkein sammunut pack leader :D


Ja ainiin, tällä viikolla iski joku puuska, kun kaksi kuukautta olen yrittänyt kurkkia eläinkaupassa kiinareita. Piti adoptoida yksi Jerelle. Sillä ei valitettavasti ole megapalleja, koska on leidi. Ja se veti ekana iltana tuntikausia hirveätä rallia, nyt onneksi sen pirit on varmaan loppuneet. Se on 6kk vanha, eli säikky ja saippuanpalanen, kun asunut elukkakaupassa käsittelemättömänä. Mutta Mielikki saa kesyyntyä jos haluaa, jos ei, niin siinäpähän kaahaa ympäriinsä ja on söpö.

Photobucket

Photobucket

Stellanski kauhisteli moisia.

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Addams Familya kannattaa Anttilasta käydä katsomassa :) siellä minä niitä oon ainakin nähnyt.

    VastaaPoista
  2. Ah, kiitoksia. Siellä onkin ollut joskus mm. Päättymättömät Tarinat sun muut leffat, mitä ei meinaa löytää mistään. Jere uhkasi mennä pikimmiten tsiikailemahan anttilasta, jos löytyisi Addamsien ykkösosa ainaskii :)

    VastaaPoista