Sivut

tiistai 25. lokakuuta 2011

21.10., aikainen Halloween!

Vietimme Kaitsun luona ennenaikaisia Halloweeneja, koska syystä x haluttiin säästellä veljesten synttäreille vapaata, kun ne on loppukuusta. Ja huomasin taas olevani todella reipas ja vilkas, kun Ellu tuli meille oikeaan aikaan kuudelta, pääsimme lähtemään vasta ennen kahdeksaa. Ihan sen takia, että minulla selkeästi menee 2h pukea päälle ja kammata naama. Mutku vaikeaa höpistä ja meikata samaan aikaan! Ei naiset voi tehdä kahta asiaa samaan aikaan, alkaa jumitus jo siitä, jos pitää kävellä ja syödä purkkaa samaan aikaan.

Ilokseni kukaan muu ei ollutkaan sitten laittautunut ollenkaan. Jerekin oli vähän zombie ja oltiin vähän noloja kaksistaan laittautuneina, mutta ei se mitään! Tylsiä kaikki ne muut, jotka ei vaivautuneet.

Photobucket

Kaitsu oli tehnyt varmaan 10kg ruokaa kaikille. Siellä oli vihreää limakeittoa (tajuttoman hyvää), paistettua riisiä parissa eri maussa, aivoja (nams), muffinsseja ja sitten lakritsi-suklaa-sitruuna -leivoksia. Ensinnäkin Kaitsu on todella hyvä kokki ja toisekseen... Ihan käsittämättömät tarjoilut. Sanoinkin, että joskus pitää järjestää sellaiset ruokakestit, että kaikki tekee jonkun ruoan alkupaloista jälkiruokaan saakka, niin kaikki on vähän sitten osallistuneetkin. Oli tosi hyvää siis, nams nams. Ja seuraavat kaksi päivää lihoin kamalaa kyytiä, kun saatiin Jeren kanssa kotiin saakka noita herkkuja roudata, koska muuten Kaitsu olisi joutunut muuttumaan pallokalaksi yksin syödessään.

Photobucket

Photobucket
Nanaakin kiinnosti kissatätiyteni.

Photobucket

Photobucket
Peruukki reissulla jossain, hämäryyksissä.

Photobucket
Peruukki Ellussa!

Photobucket
Syömäpuikko nenässä.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

... Ja jos joku ei huomannut, niin Kaitsulla oli kolme pyhää birmaa, joista Nana peuhasi kanssamme eniten.... Ja tässä sitten pari videota ja pari kuvaa meikkaamisista. Sen kunniaksi, että eräänä iltana oli hieman tylsää:Photobucket
Photobucket


Photobucket

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti