Sivut

maanantai 24. lokakuuta 2011

Kuollut tilhi sohvan alla.

Moi.

Pitää nyt päivittää vähän, kun molen patistellut Jereä, mutta sei vissiin tykkää kirjoittaa itsestään, joten sen bloggaamiset on olleet vähän... Olemattomia :D

Käytiin siis reilu viikko sitten Linnanmäen valokarnevaaleissa. Siellä oli paljon ihmisiä, mutta oli hauskaa kuitenkin. Yritin voittaa Jerelle kovasti pandaa, mutta ei niinku millään. Ja tykkään niistä peleistä ja onkimakoneista muutenkin, harmi, että todennäköisyys saaha yhtään mitään on ehkä noin yksi miljoonasta.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Seikkailtiin ja otettiin kuvia, kaikki julkaisemani kuvat on tosin Jeren kamerasta, joten kunnia niistä sille. Oli tosi hienon näköistä, kun laitteet ja mestat oli valaistu. Joku hipimpi voisi pohtia, että lol apua mikä kulutus, mutta itse nautiskelin kovasti. Emme menneet laitteisiin, koska laiteliput on tyyriitä, vaikka olisi hotsittanut ehkä tarkkailla maailmanpyörästä kaupunkia.

Derbyssä melkein voitettiin, ostin vähän karkkia ja puristelin pehmoleluja. Sitten siellä alkoi ennen kymmentä ilotulitus, joka paukkui niin lujaa, että säikähtelin. Oltiin valumassa ilotulituksen aikana pois, koska väkeä rynni niin hirveät massat sitä katsomaan, mutta päästiinkin vahingossa ihan aitiopaikalle. Näkyi sieltä poistumapaikan reunamilta paremmin kuin hyvin. Niinkin hyvin, että tipahti taivaalta polveeni sellainen joku pahvipötikkä, kun ammuskelivat raketit juuri yläpuolelle :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Reippaina käveltiin sitten Sörnäisiin, koska ilma oli kiva ja sunnuntai-iltana oli aika hiljaista. Oli siis ihan mukavaa, mitä nyt olisin halunnut ehdottomasti onkia chihuahuan, mutta ei vaan osattu.


Viikolla sitten kävin isäpapan kanssa laittamassa isänisän haudalle muutaman kukkasen ja havusia. Oli aika outo tunnelma hautuumaalla, kun satoi melkein vettä ja aurinko melkein paistoi. Saatiin pari kukkasta hyvin aseteltua ja napsin pari kuvaa mystisestä säästäkin. En ole käyny isänisän haudalla vuosikausiin, tosin en koskaan sitä ole tavannutkaan, mutta ennenvanhaan joka joulu mentiin sinne. Ja muistan kuinka poltin kämmenen hautakynttilän metalliin ja se sattui kovin. Jouluna voisi mennä hautuumaalle uudestaan, koska siellä on tosi kaunista, kun isot havupuut on koristeltu joulukuusiksi ja kynttilämeri hautojen lähistöillä <3

Photobucket

Photobucket

Photobucket


... Ja sitten oli vielä perjantaina halloween-kestit. Mutta niistä kerron seuraavassa entryssä, koska kuvia on jo miljoona tässäkin!

Ihan kiva viikko oli siis, mitä nyt sitten perjantain kestien jälkeen meni kaksi päivää syödessä, nukkuessa ja sotkiessa. Heräsin tähän maanantai-päivään huomaten, että hemmetti täällä on käynyt joku hurrikaani hulisemassa. Pitää kerätä ne hesepaperit sun muut pois tänään ahkerasti ja peitellä todistusaineisto siitä, että täällä olisi kaksi ihmistä muhinut kilpaa syöden herkkuja. Katsottiin koko eilinen päivä Jeren kanssa Destination Truthia, joka oli joskus jännää ja joskus ei. Hauska sarja kyllä, siinä siis menee tyypit etsimään legendaarisia monstereita mistä on huhuja liikkunut vuosikausia. Joskus ne löytää jotain, joskus ei. Yleensä ei, mutta siellä ne pörrää skebelit housussa!


Ja jos se ei pelottanut tarpeeksi, niin ainakin seuraavat kuvat pelottavat:

Photobucket

Photobucket

... Pistin siis Jeren päähän peruukin, että pystyn tekemään siihen kampauksen. Jere näyttää sellaiselta rekkalesbolta, joka katsoo animea ja harrastaa ratsastusta.

Ja ihme kyllä muistin vihdoin ottaa kuolleen tilhen pois sohvan alta. Siihen on ihan järkevä syy, miksi siellä semmonen oli. Menin savukkeelle ja parvekkeen sohvalla röhnötti menehtynyt tilhi, kenties humalassa ajanut päin parvekkeen ikkunaa. Annoin sen Louisille, että se voi sen syödä tai tehdä jotain jänniä kissahommia. Sitten se jemmasi sen sohvan alle. Olin aika varma, että muistan tilhen kolmen vuoden päästä vasta, mutta onneksi reikäpäisyydestä huolimatta muistin viskoa sen roskiin.

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti