Sivut

tiistai 4. lokakuuta 2011

Haisulimummo.

Olen varmaan aika pihalla maailman menoista...

Katsoin tänään ekaa kertaa salkkarit pitkään aikaan, joskus keväällä vissiin mummolassa katsoin pari jaksoa. Kun salkkarit alkoi, siellä juoksi vanhoja miehiä nunna-asuissa, joku nimennyt lapsensa "Ou-Tseiksi" ja vaihtelevia huijausidentiteettejä. En selkeästi siis ymmärrä enää salkkareidenkaan juonikuvioita!

Sitten olen kans viihtynyt 23/7 pieruverkkareissa, kutonut, pitänyt paplareita päässä ja tehnyt Ewokille kampauksia. Tyylistäni puuttuisi vielä polvimittainen kukkahame ja ihonväriset ohuet nilkkasukat, jotka voi yhdistää valkoisiin sairaalasandaaleihin. Ja sen lisäksi olen lätkinyt naamaan Yves Rocherilta ostettua finnirasvaa ja naama vaan kukkii entisestään, ne tosin on viime kuukauden aiheuttamia finnejä, mutta kuitenkin. Kaikki tämä tyyli kaikessa komeudessaan sopii kyllä siihen homeless-luukkiin, jonka jo aikaisemmin keksin kuvaamaan kauneuttani.

Ja naurattaa vieläkin, kun tänään aamulla Hilde meni muhimaan Jeren paikalle sänkyyn ja sitten Jere kysyi siltä, että väistäiskö kissa. En o koskaan kuullut tomerampaa toteamusta, kun Hilde nousi ylös ja karjaisi: "E!" :---D Harmi, ettei tullut millään tavalla nauhalle. On se vaan tommonen tätikissa, että joskus meinaa nauruhermot revetä sen kanssa, kun se mölisee juttujansa.

....

Olen kans miettinyt, että mikä on oikein ja mikä on väärin, verrannut maailmalla olevia erilaisia lakeja ja uskontoja. Siitä saisin paasattua pitkän pätkän, mutta koska yritän pitää blogia kepeähkönä, niin en ihan hirveästi kehtaa. Aamupäivällä tuli telkkarista joku jeesusmessu lapsille, jossa lapset istutettiin kuuntelemaan jeesus-lauluja. Sinänsä ihan hyväntuulista tekemistä lapsille, mutta minusta uskonnot on aikusten juttu. Minusta uskontojen tuputus ei kuulu lapsuuteen millään tavalla, mutta jos aikuisena keksii tulevansa jonkinlaiseen uskoon, niin se on minusta ihajjees. Jos kokee, että saa siitä apua elämäänsä, niin antaa mennä. Mutta lapsille ei anneta päätösvaltaa, jolloin uskonto ei välttämättä ole mikään positiivinen asia ja auta elämässä, kun sitä ei ole saanut valita tuekseen.

Ja sitten me puhutaan täällä Suomessa hirmuisesti siitä, kun muualla maailmassa on aivopesty erilaisiin uskontoihin ja tehdään karseuksia. Mutta kukaan aivopesty ei tiedä olevansa aivopesty, yhtälailla me suomalaiset on laitettu tiettyyn muottiin ja manipuloitu tietynlaisiksi. En osaa siis sanoa, että miten on olemassa oikeaa ja väärää, koska moraalikin on opittua. Ihminen on melkein helpompikin manipuloida ja aivopestä tietynlaiseksi verrattuna eläimiin, kun meillä suhisee aivossa miljoona solua etsimässä kaikelle tarkoitusta ja itselleen tekemistä. Ihan hyvin me suomalaisetkin voidaan olla tosi väärässä ja toimia moraalittomasti, jos yhtäkkiä selviäisi mikä olisi oikein ja mikä väärin.

(Selvennyksenä, etten kannata kenenkään tappamista, pahuuksia tai muutakaan sellaista, mikä on perinteistä länsimaalaista moraalia ja lakeja vastaan.)

Mutta se siitä!


Ei ole edes jaettavana teille kovinkaan uusia kuvia, joten laitan vaan blogiini nyt sen yhen meikin, jota usein kysellään. Se tunnetaan kans nimellä "sukkahousumeikki". Se voipi sopia halloweeniin, jos joku haluaa yksinkertaisella meikkaamisella jotain hassua naamaansa. Ja mietin, että pitäskö askel askeleelta pakkeloida naamaan yksinkertaisia halloween-meikkejä ja postata niitä, mitä veikkaatte?

Tässä nyt kuitenkin vinkki, jos ei muuta keksi:

Photobucket

Photobucket

Bonuksena vielä teippimeikki:

Photobucket

Nuo kuvat ja meikit on vanhoja kuin elämä, mutta saapi nyt plörtsäytyä tähän blogiin kans viihteen vuoksi!

Ja kuulin muuten parhaan neuvon viime viikolta eräältä puliukolta, joka dokasi viinaa penkillä. Se sanoi: "Jos alkaa vituttaa, niin kannattaa vetää kännit!" En sitten kehdannut kysyä, että auttoiko ne kännit sitä kovin elämässä... Nauratti inasen, kun neuvo tuli sellaiselta, joka oli elävänä esimerkkinä neuvon pätevyydestä.

Mut eipä tässä muuta...

PUS :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti