Sivut

lauantai 15. lokakuuta 2011

Harmaahapsi, nälkälapsi.

Pitästässäkainytjotainpäivittää...

Sen verran voin kertoa, että Ewok on vallan ruma, koska sain idean leikata sen tukkaa vähän, jotta kurat ei roiku sen mahassa ja jaloissa 24/7. Koska sen turkki on niin untuvaa, että se jatkuva kastuminen ja peseminen on vaan... No, niin työlästä, ettei jaksanut kiinnostaa. Ihan sopivasti riittäisi kerran viikkoon pesu ja harjaus pari kertaa, joten ei kun sakset käteen ja menoksi! Nyt Ewok-paralla on semmonen paksu keesi koko kropan matkalta ja se näyttää vähän jollekin räkäselle hyeenalle. En tiedä pitäskö itkeä vai nauraa, olen yrittänyt saksia sitä jotenkin fiksumman näköseksi ja huomenna vielä siistin, jos se nyt sitten kelpaisi. Ehtii ne karvat kasvaa talveen mennessä kohtuullisiksi, mutta nyt son vaan... No kiasmaan soveltuva kauhukuva pienestä imago-koirasta.

Kävin myös meikkaamassa erästä "tuttua", tai muistin jollain tapaa naaman netin kautta, mutta emme olleet koskaan kohdanneet. Meikkaaminen meni ensin mönkään, koska innostuin tietty tekemään tästä nuoresta leidistä drag queenia. Se piti pyyhkiä pois, mutta seuraava meikki kelpasi ja sitten tukkakin sai uutta ilmettä. Kynsiä emme ehtineet tekemään, koska olen hidas ja koska möhläsin ensin. Oli tämä ns. asiakas kyllä vissihin tyytyväinen :) Hyvä, että kelpasi. Oli kans sitten tekosyynä ostaa kaikenlaista meikkikrääsää lisää, että ne voi pitää puhtaina muita varten ja omassa käytössä kans kohtelen niitä hygieenisesti.
Kokeilin myös Seppälästä ostettua Wet 'n Wildin palettia, jossa oli vihreää, lohimaista oranssia, valkeaa ja ruskeaa sävyä, ihan noin niinku neutralisoimaan ja kontrasteja varten. Kaikki levittyi tosi nätisti, sillä ruskealla tuskin tekee mitään, mutta varsinkin valkea highlight-mössö kimaltaa tosi sievästi poskissa! Oli se sen viiden euron arvoinen, en viitsinyt laittaa isoja summia tuommoseen, kun testiksi ostin, mutta ostan varmaan uudestaankin samaa, ellen ala hifistelemään. Suosittelen, jos tykkää käyttää naamaansa moisia.

Kävin myös galniksilla, eli Hulluilla Päivillä ostamassa kynsilakkaa, josta tulee sitä crackle-graffiti -efektiä. Testin mukaan ne on aika hauskoja, piti ostaa valkoista ja vaaleanpunaista. En ole testannut vielä Seppälän vastaavaa mustaa, mutta kai sekin ajaa asiansa. Jos ei muuta, niin ainakin kuivuu tommoiset salamana, ettei tarvitse odotella tuntia, että kehtaa pissalle mennä. Ellei siis keksi yhden värin jälkeen mitään jännää, niin senkun länttäsee moista päälle.

Ollaan katsottu Jeren kanssa kaksi vanhaa Bätmän -leffaa, pitää kolmas vanha vielä joku ilta mahduttaa muhimisaikatauluumme. Katsoimme tänään kans uuden Pirates of the Caribbeanin, koska soli jäänyt näkemättä. Kyl sen katsoi, mutta ei voi hehkuttaa. Ekaa Bätmäniä ei myöskään voi hehkuttaa, mutta toka oli jo viihdyttävä ja mielekäs. Kolmaskin varmaan viihdyttää, sitten alkaakin jo "vakavat" aiheet niissä leffoissa. On kans jäänyt katsomatta viimeisimmät jaksot Täydellisistä Naisista edelliseltä kaudelta, eli tänään kirin niitä kiinni, että voi aloittaa uuden kauden. Paljon siis turhaa viihdettä, mutta kun Jerekin on niin paljon töissä, niin meistä on mukavaa olla koivet ojossa.

Huomenna tosin menemme Linnamäelle karnevaaleihin. En edes tiennyt, että ne oli jo alkaneet, mutta onneksi mainostus toimii ja ehdimme viimeisenä päivänä. Siellä pitäisi paukkua pari rakettiakin! Toivottavasti ei ole liian kova ihmistungos, mutta järkkärit ojossa voisi kuvata. Saisi jotain tekotaiteellisia kuvia tänne blogiinkin saakka.

... Josta tulikin mieleen, että keksin rakkaasta s95:stani kalansilmä -efektin :D Nauroin keuhkoni puhki ja meinasin alkaa itkemään, kun kuvasin Jereä dataamassa (naismeikeissä) ja omaakin naamaani sillä. Hulluilla on halvat huvit, idiooteille riittää maailman paras ja rakkain pokkari. Tässä kuvasaldoa:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lapsellisuus ennen kaikkea. Hauskaa oli, eikä ole mitään järkevää syytä miksi Jerellä oli naismeikit. Piti kokeilla siihen halloween -meikkausta, mutta siitä tuli sitten nainen, että voi pelleillä Chatroulettessa.

Ensi viikon viikonloppuna olisi kaverin luona halloween -kestit. En tiedä ketä sinne tulee tai mitä siellä tapahtuu, mutta toivottavasti kaikki sujuu moitteettomasti. Ainakin näkee muutamia ihmisiä joita ei syystä x tule nähtyä kovinkaan usein. Mitään vikaa näissä ihmisissä ei ole, mutta jostain syystä ei vaan porukka kokoonnu enää usein. Ennenvanhaan varmaan joka vkl sama porukka oli kasassa, naureskelemassa, juomassa, katsomassa musavideoita ja olemassa pölhökustaksia. Kyllä sitä aikaa tavallaan kaipaa, mutta toisaalta ei. Ja siellä on kaksi kissaa sekä kuulemma aivoja syötävänä, pitänee siis mennä! Jos olen ahkera, niin teen tai vien tuliaisia.


Kokeilin muuten, että paljonko rotat voi syödä. Son jotenkin huisia, että miten paljon niin pienet eläimet voi ahmia ruokaa. Kyllä ne ruokaa saa, mutta ne esittää melkein yhtä hyvin kuin Ewok, etteivät ole koskaan ruokaa nähneetkään. Tässä kuva iltapalasta, jonka rotat tuhosi yhden yön aikana:

Photobucket

Ihan käteviä jätemyllyjä ne ainaski on, jos ei niille muuta käyttöä keksi :D Vispipuuroa, rehua, kinkkusuikaletta, kissanruokaa, pilttiä... Nams.

Loppulauselmaksi voin kertoa, että olen kutonut elämäni ensimmäisen lapasen! Se meni ihan hyvin, pari virhettä, mutta se olikin testilapanen vasta. Aloitin jo seuraavaa, josta tulee täydellinen. Sitten täydelliselle pari, niin pysyy minunkin pienet sormet lämpöisinä syysviimassa. Hoksasin nimittäin, ettei taida olla pariakaan ehjiä lapasia missään enkä tykkää sormikkaista. Jotenkin inhottavaa, kun se kangas jyystää sormien välilihoja, kun lapasissa sormia voi huljutella hyvin.

Muutama kuva vielä, joissa esiintyy ah-niin-ihana minä, sateenkaari mummola-matkalla ja harmaa tukkani. Jos ei kutominen riitä, niin täytyy värjätä tukkakin vissiin harmaaksi ja alkaa nukkumaan paplarit päässä.

Photobucket

Photobucket
Huokosten tappoa, mutta ei ne vaan tuhoudu edes järeillä aseilla.

Photobucket

Photobucket

On tämä tukka kyl aika makee, vaikka itse sanonkin. Olihan se vähän vahinko, mutta jotain hyvää joskus semmosissakin.

Pusmoi kaikille :* Ja lupaan alkaa raportoida Linnanmäen reissusta, halloween -kekkereistä ja kuvata sit kans upeat lapaset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti