Sivut

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Turhia projekteja.

Joskus tulee sellainen olo, että hemskutti, tarvihtee jotain muutosta. Ja koska lottovoittoakaan ei ole siunaantunu yrityksistä huolimatta, niin piti keksiä halvempia asioita. Helppoa on ottaa lävistys, tatuointi, ostaa tyyliin sopimaton ihana vaate tai leikkiä hiuksilla. Päädyin viimeiseen. Ei riittänyt se, että leikattiin karvakasasta suurin osa pois kesän aikana, ajattelin kiduttaa sitä ihan vietävästi sen lisäksi!

Päivä 1: Hamstrasin kaupasta jotain blonde-väriä, joka oli sinisessä paketissa, lupasi ultravahvaa vaalennusta ja koodina L++. No se riitti sillain melkein ja semisti tukkaani, vaikka sitä ei ole paljoakaan. Ei voi suositella siis. Kehnoa oli, sen jälkeen oli oranssi tukka.

Photobucket

Päivä 2: Katsoin, että onpas oranssi pää, ei siihen voi iskeä mitään harmaata sävyä ollenkaan. Takaisin sittariin ja perinteinen värinpoisto ostoskoriin, oliko se nyt l'orealin vai stvärtsköpfin, jolla on tullut blondattua jo teinarina tukkaa. Sitten oli kellertävän-oranssi pää. Ja sitä mössöä riittäisi vaikka puolipitkään tukkaan, ihanan riittoisaa.

Photobucket

(Huomatkaa tukanvärjäyspaita, jonka saan riisuttua alakautta, ettei sitä tarvi tökkiä hiusväriin :D)

Päivä 3: Päähän vaaleinta tuhkaa mitä kaupasta löytyy. Tässä vaiheessa punoittava päännahka jo huusi vähän hoosiannaa, mutta väri saatiin taitettua kanariankeltaisesta hillytympään keltaiseen!

Photobucket

Photobucket


... Siinä olikin tämän viikon jännät jutut. Jotenkin lahnastuttanut koko viikon, ei ole huvituttanut oikein mikään ja ollut pöllö olo. Tykkään syksystä, mutta koko ajan (paitsi hämärässä tehtävän koirien iltalenkin aikana) voisin olla peiton alla jemmassa. Joku vitamiinipula varmaan. Pitääkin siis napsia tänään kitusiin multivitamiinia ja luvata, että parantaa aivan kamalat ruokatottumuksensa. Oletettavasti väsy johtuu siitä, ettei syö kunnolla, joten panostan nyt siihen, että syön lämmintä ruokaa ja etelän hetelmiä. Jos sillä saisi taas moottorin käyntiin.

Ja on ollut muutenkin aika hiljaista, kun Stellans ei ole viihdyttänyt meitä. Ja sen kerran, kun olen sitä nähnyt alkkisten kanssa istumassa, niin on tämä alkkisukkeli vaan kettuillut ja sanonut, että olen väärässä, jos neuvon jotakin. Olin väärässä siitäkin, että kun joku niiden kaveri nojasi Stellanssia päin yläpuolelta ja koira räksytti ja näykki, niin auttaa jos se kyykkää. En jaksa alkaa väittelemään sen kanssa, sillä hänellä on ollut koiria ja hän kyllä osaa. Menee vaan joskus päreet koko hommaan, vaikka Stellanssin omistajatäti on jees.

Photobucket
Viime viikolla klo 7 aamulla, armaita aamupalalla <3

Heräsin kans eilen siihen, että nyt on jo lokakuu. Kuun lopussa siis kaikilla synttäreitä ja halloween. Saan pian siis ostaa kaupasta jo niitä pikkukurpitsoja somisteeksi, kun en ole vielä kehdannut. Ja parhaat ilmat tulee tässä kuussa, kun puista sataa lehtiä ja sitten Ewok voi kaahata lehtikasoissa kamalaa kyytiä. Se on jo vähän aloitellutkin tätä harrastusta. Toivottavasti muistan siis hetelmäkuurin, vitamiinit ja ryhdistäytymisen, että voin nauttia täysin siemauksin maailman parhaasta vuodenajasta!

Olen kans kutonut melkein jo yhden pipon valmiiksi. Pitää ostaa lisää lankaa, koska pitää tehdä toinen vielä, sitten itselle ja... No kuka nyt tarvitsisikaan. Jere saa ensimmäisen pipon, ettei sen aivot jäädy työmatkoilla.
Ja keksin, että teen joululahjaksi perheelle saippuaa! Katsoin netistä ohjeita ja ei vaikuta kamalan vaikealta, vaikka tietenkin onnistun hekemäisesti kämmimään jotenkin. Niiden täytyy kuukauden ajan olla jäähyllä, eli tässä kuussa aloitan sen projektin. Suunnittelin, että jos tilaisi tuoksuöljyjä, niin sellaisia voisi laittaa niihin :) Uskoisin, että saippuaa käyttää suurin osa ihmisistä ja ne on melkein herttaisia lahjoja, kun itse sekoitellut seoksen.

Jos ja kun keksin parhaat vinkit lahjuksiin ja omaksi iloksi, niin jaan reseptit sivuineen kanssanne, ehdottomasti.

Lopuksi vielä kuvia siitä, kun sieraimistelin kapakassa ja oltiin tosi romanttia Jeremiaksen kanssa.

Photobucket
Sieraintutka.

Photobucket
Muhistelumodeling.


PS. Tiedän, ettei minulle sovi blondi tukka ja oranssi sopii paljon paremmin, mutta uhmaan teitä kaikkia!

2 kommenttia:

  1. Hiuksesi ovat ihanat! Tosi kiva look noissa kuvissa, joissa sinulla on kiharat :)

    http://curiousnoora.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kiitoksia, itsekin koen, että näytän itseltäni isoilla kiharoilla. Tukka on luonnonkihara, mutta ihan kuin se menisi kovin tyylikkäästi ilman apuja... :D

    VastaaPoista