Sivut

perjantai 11. marraskuuta 2011

Bubu-keksejä, miehiä meikeissä ja hiukset veks.

Ilahduin, kun menin Jerelle kylään torstaina ja soli ostanut Bubu-keksejä :D Ihan vaan sen takia, kun Urho Vladimir Bubutin on myös bubu. Eivät keksit olleet kummoisia, mutta ajatus on tärkein!

Photobucket

Oli kiva pitkästä aikaa olla Jeren luona yökylässä, kun normaalisti son aina täällä, kun täällä on minun lemmikit. Oli oikeastaan rentouttavaa, kun huollettavana oli vain kaksi koiraa sen vuorokauden ajan. Kyllähän muut lemmikit selviää sen ajan huol...tamattomina, mutta kyl sitä kotona hösää kuitenkin koko ajan niiden kanssa, tai lakasee heinää lattialta jne. Ihana kuitenkin palata kotiin, kun heti hoitomarsut alkoi karjahtelemaan ufo-ääniä, kissat oli vastassa ja oli taas se suurperhe koossa <3 Ja Vlad tarvii jonkun viihdyttäjän, sillä se tylsistyy tosi herkästi. Jos menen joskus yökylään, niin tänne saa tulla palkattuna rapsuttelemaan jäniiniä ja leikkimään sen kanssa, kun son vähän... vaativa! Huomionkipeä pieni bubu.

Ja koin muuten ensipakkasen tälle syksylle, kun menin Pakkalaan (Backas) ja siellä olikin backasta -3! Reikäset farkut ja tennarit oli hyvä asuste siihen keliin. Sitten taas keväällä juhlii, kun on VAIN -3 astetta pakkasta.

Vein kans viiveellä veljeksille synttärilahjuksia, ostin semmosen mustan ohuen villatakkirievun, sitten semmosen kommandopipon jossa on vain silmänreiät ja naaman kohdalla pääkallo. Sen lisäksi ne sai pienet mustikkapiirakat ja Suomi-lonkerot. Taisi lahjukset kelvata ihan kohtuudella, ainakin riepu meni heti käyttöön ja piiraat parempiin suihin. Ja talvella kello kuuden aamuvuorot ja töihin fillarointi olkoon pelastettavissa kommandopipolla. Tarvisin semmosen kyllä itsekin, koska osa varmaan tietää sen fiiliksen, kun kävelee topattuna kuin michelin-ukkeli pakkasella koirien kanssa ja tuntuu siltä, että naama irtoaa.

Photobucket


Laiskoteltiin Nikon kanssa kilpaa, kun Jere oli duunissa. Oli ihan hyvä jako, että veli ja vaimoke haisee kilpaa ja laiskottelee, kun Jere käy duunissa hakemassa rahat ruokapöytään!

Sitten kans perjantaina odoteltiin saapuvaksi Jeren bändiläisiä, että niistä saisi hikiset promokuvat Jeren makkarissa. Kaikki oli vuosia myöhässä ja sitten meni vielä muutama vuosi siihen, kun MIEHET laittautuivat. :D Siellä haisi hiuslakka, kärähtänyt suoristettu hius ja muut neitijutut. Tuli aika hyviä kuvia kyllä, ettei siinä, varsinkin semmoset perseilykuvat oli jees. Jeren veli otti kuvia, meikä välillä huuteli vaan viekussa neuvoja, ihan kuin jotain muka osaisin. Ajelin kans Jeren tukan perjantaina, sillä on nyt paksu keesi, joka kaipaa vielä saksia ja kaikenlaista, mutta silloin ei jaksettu alkaa vääntämään. Oma tukkani kaipaa kans ajelua, joten tänä viikonloppuna irtoaa sitäkin, jeah.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ewok liittyy <3

Photobucket


Muttei tässä sen kummoisempia. Järkkäilen tässä toisella kädellä karsinoita, bubulle laitoin lapsiportin keittiöön, mutta se sujahtaa sieltä läpi niin menköön sitten koko kämpässä. Kääretorttu Oinaanpoikanen (nakumarsu) nukkui iltanokosia Jeren viekussa, kun menin sitä herättelemään karsinan ollessa valmis, niin soli salaa ponchoni alla loikoomassa <3 Siellä nahka-armaat nenät vastakkain pötkötteli, ihanaiset.

Ehkä vielä Jereä herättelen, katsotaan Destination Truthia ja syötetään bubulle herkkuja.
PUSMOI kaikille :*(En o messissä hittipiiseissä, niin viiveellä fiilistelen.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti