Sivut

perjantai 18. marraskuuta 2011

"Kuka. On. Apina?"

Morjens.

Tässon mennyt aikaa ja aivoja pisneksien suunnitteluun, katsoo nyt, että tuleeko pisneksistä ihan fyysinen idea. Se jää nimittäin nähtäväksi! Paljastuksia EI ole luvassa.

Noin muuten olen hengannut mummolassa ja kotona, viikonloppua ajattelin viettää Jeren seurassa, ja sillä on vielä ma-ti vapaata duunista. Katsottiin jo Leijonakuningas bluureinä, soli aika upiata. Sitä en ollut nähnyt varmaan kymmeneen vuoteen, mutta silti sen muisti melkein ulkoa. Oli kyllä unohtunut osa hyvistä jutuista kans. Nyt taustalla pyörii Despicable Me, jota katson kolmannella silmällä ja en kestä, kun pahiksella samanlainen aksentti kuin minulle (silloin kun dubbaan elokuvia).

On ollut projektina tehdä keinokynsiä, on jo tarvikkeita, mutta on laiskottanut. Ajattelin, että jos nyt senkin tekisi viikonloppuna. Ostin ihan muoviliimaa sen vuoksi, että saan ne "pysyvästi" sormiini kiinni. Kokeilen ensin kokonaisia tekareita ja sitten alan työstämään ideaa siitä, että miten saa halvalla konstilla ilman rakennekynsihässäkkää tipit kiinni. Kuitenkaan itsellä ei ole (vielä) mitään välineitä rakennekynsien tekoon eikä ole varmaan monella muullakaan, niin jos onnistun soveltamaan kotioloissa muilla tavoin jatkeita kynsiin onnistuneesti, niin jaan tiedon sitten kaikille :) Postin pitäisi tuoda lisää keinokynsitavaraa tässä kuukauden sisällä, joten saa sitten läträtä.
Tässä googlen tuomaa pissis-inspistä kynsiin:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

... Aasialaiset on kans vähän hulluja välillä kynsiensä kanssa, olisi hauskaa väsätä semmosetkin missä roikkuisi puoli kiloa sälää. Nii ja jos joulupukki on kuulolla, niin tänne kelpaa ammattitason geelausvehkeet! Vinks vinks.

Ajattelin kans kysyä muutamilta lukijoiltani, notta mistä haluaisitte lukea? Minulla ei välttämättä välähdä ideoita postauksiin, joten olisi hienoa, jos joku viitsisi kommenttien avulla laittaa toivomuksia. Sellaiset on aina kivoja. Vaikka lukijamäärä on pieni, niin siltikin neuvot, toiveet ja kritiikki otetaan kernaasti vastaan. Blogi sisältää kuitenkin kaikenlaista, eli aihealueet vaihtelee marsusta kynsien tekemiseen, eli sinänsä aihepiirejä on tsiljoonia mistä valita ja mitä toivoa.
... Yksi asia mikä on jäänyt vähän uupumaan on kaikkien lemmikkien esittely. Koirat esittelin yhdessä postauksessa aikoinaan, mutta voisi ottaa asiaksi kuvata muutkin ja kertoa, että millaisia tovereita he ovat!

Photobucket


Jos jollain on siis ideoita, niin kaikki ideat vaan jakoon, olisin kiitollinen. :)

PUSMOI :*

3 kommenttia:

 1. Haha, minä edelleen ehdottelen kaikenlaista meikkeihin liittyvää :D Mutta ei voi mitään, kun ei ole ketään muuta, joka osaisi noin sujuvasti kertoa kaikenlaista meikkauksesta. Sulta on niin helppo kysellä kaikenlaista :)

  Voisitko jossain vaiheessa neuvoa, miten tehdään smokey eye-silmämeikki? Niitä ohjeita aina löytää netistä, mutta niitä on kiva kuitenkin aina katsoa ja opetella tekemään itse. Lisäksi olisi kiva nähdä, miltä sellainen meikki näyttää sulla :)

  Jos jossain vaiheessa keksit jotain övereitä meikkaus/kampausjuttuja, niin niitä olisi hauska nähdä. Olen nähnyt susta ainakin överipissistyylin (siitä taisi olla jonkin sortin videokin :D) ja gyaru-meikin, joka oli muuten vaan mielenkiintoinen. Omilla taidoillani en osaa tehdä mitään erikoisempaa, ja sä osaat jotenkin toteuttaa kaiken niin hienosti silloinkin, kun enemmänkin leikit eri tyyleillä (tai tyylittömyyksillä, niin kuin pissistapauksessa) :)

  Eläintenesittelypostaukset olisi tosiaan myös kivoja. Etenkin odotan kissojen esittelyjä, koska synnynnäisenä kissaihmisenä olen aina kiinnostunut kuulemaan, millaisia muiden kissat ovat.

  VastaaPoista
 2. Meikkipostauksia minäkin ehdottelen :)


  p.s miten saat ton gif. kuvan toimimaan ku miun blogissa ne ei liiku ollenkaan T_T

  VastaaPoista
 3. Diana: Joo voisin koklata tehdä smoky eyesit jossain vaiheessa. Jos tekisin ne vähän eri tavalla mitä yleensä neuvotaan, kun keksin itse asiassa eri tekniikan tuossa taannoin, josta saa muokattua herkemmin mallia silmiin. Kun aloittelee vähän väärin päin :D Lupaan siis sellaisen tehdä!

  Ja kissaesittely voisi kyllä tehdä terää, kun ne on kuitenkin aktiivisesti mukana kaikessa mitä touhuskelen ja on armaita, niin kyllähän ne nyt vaatisi pienet esittelyt. Kun tuossa yläpalkissa on eläimistä juttua, mutta semmoset ns. henkilökohtaisemmat ja uusia kuviakin. :)

  Anonyymi: Meikit selkiästi kiinnostaa, kiinnostaisko ne kuvasarjoina vai vaikka videona? Pikavideoita on ketterä tehdä, kun siinä on nopeutettuna meikkaamisia, normaalilla vauhdilla voin kans toki tehdä ja sössöttää samalla, tai sitten semmonen kuvapläjäys. Ja saa toivoa tyylejä, oli sitten drag queeneja tai ihan neutraaleja!

  Ja .giffi on ihan vaan html-koodattuna tuossa. Blogger haluaa ne semmosena, eli <a href...plaplapla, ne koodit saa netistä ja tuo on ihan vaan tavallisen kuvan koodi. Ainakin photobucketin kautta on blogger hyvin pyörittänyt noita giffeja, muista kuvasivuista en voi sitten mennä vannomaan.

  VastaaPoista