Sivut

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Haaveita, leipomuksia ja muhimista.

Nappasin idean toisesta blogista, jossa oli ihana sellainen kysely, että mistä haaveilee. Ajattelin kertoa omassanikin, että mistä haaveilen ja mikä olisi ihanata!
(Kuvat on googlesta.)


Haave numero 1: Taiteellinen lahjakkuus

Photobucket

Photobucket

- Olisi hienoa osata piirtää, meikata, laittaa kynsiä tai mitä tahansa taiteellista. Että olisi jossain vaikka yhdessä asiassa erittäin hyvä. Valitettavasti olen sellainen mämmikoura, etten oikein osaa olla todella hyvä missään. Kudon, teen kynsiä, piirtelen ja meikkaan, mutten ole mihinkään keskittynyt puolta elämääni ja harjoitellut sitä niin kovasti, että olisin erittäin hyvä. Ja sitten kans jos en osaa jotain heti, niin meinaan hermostua! Haluan osata kaiken heti tai mahdollisimman nopeasti, en oikein arvosta sitä opettelemista siinä välissä. :D Olisi hienoa, kun taidot voisi ladata päähän niin kuin Matrix -leffassa. Tuikkasee usbin niskaan ja sitten oppii vaikka maalaamaan. Mutta hienointa olisi osata piirtää sarjakuvia, liikkeitä ja kaikkea upeata tussaten!


Haave numero 2: Ihkaoma koti

Photobucket

Photobucket

- Tämä haave on nyt varmaan monilla, että olisi varaa ostaa oma koti halvalla, jossa viihtyy paremmin kuin hyvin. Se sisältäisi kaikki ne asiat mitä kotiinsa toivoisi ja siinä ei olisi kuukausikuluja paljoa ollenkaan. Haluaisin asua kaksikerroksisessa rivarissa, jossa olisi oma piha. Asuisin päädyssä ja naapurit olisi kivoja. Pihaa olisi sen verran, että siellä mahtuisi koirat ja minä pyörimään apinoimassa ja sen saisi aidata sekä somistella kaikenlaisilla puilla ja puskilla. Joskus unohdun haaveilemaan kodista, jossa vision jo sisustukset ja ominaisuudet, että kuinka täydellinen se olisikaan! Ja sitten kodinkoneet ja kaikki olisi vähän liian kalliita ja vähän liian hienoja, olisi kellarissa biljardi-elokuva-huone ja pieneläimillä oma huoneensa. Sitten tietenkin siellä kellarissa olisi jääkaappi, joka olisi aina täynnä battery strippediä ja Jerelle rockstarin energy colaa. :D
(Niin ja keittiö olisi vaaleansinistä, mustaa ja valkoista, aivan kuin 50's pirtelöbaari ja tekisin siellä cupcake -leivoksia söpössä essussa.)


Haave numero 3: Oma yritys

Photobucket

Photobucket

Photobucket

- Hienointa olisi valmistaa ja/tai myydä tuotteita, joihin olisi itse tyytyväinen ja joista olisi itse kiinnostunut. Mainitsin pirtelöbaarin äsken, yksi yrityshaave olisi perustaa sellainen jonnekin. Sitten sieltä saisi iiiisoja amerikkalaistyylisiä pirtelöitä ja hienoja leivoksia säihkyvissä väreissä. Ja siellä olisi tarjoilijoilla ainakin melkein rullaluistimet ja musiikkia saisi soittaa myös jukeboksista.
Tai sitten eläinkauppa, jossa ei tarvitsisi myyjän koskaan sanoa asiakkaalle "älä tee niin kuin me tehdään, tee niin kuin me sanotaan". Eli eläimiä olisi vaan sen verran, kun olisi tilaa pitää oikeanlaisissa olosuhteissa myös myyntiajan verran. Ei marsuja ja kaneja terraarioon, vaan hienoihin karsinoihin ja en möisi mitään vaarallista skebeliä tai sellaista ruokaa, joka ui väriaineissa ja sitä ei kannattaisi elukoille syöttää. Ja kaikki eläimet olisi suomalaisia (poikkeuksena herpit) eikä mitään tukkuelukoita.
... Tai sitten olisi oma kotieläinpiha :) Jossa asuisi mm. capybaroja, maroja, pacoja tavallisempien eläinten lisäksi!


Haave numero 4: Opiskeleminen ja työ

Photobucket

- Kuulostaa pölhölle haaveelle, mutta kun sairastaa paniikkihäiriötä ja sen sisarussairauksia (pelkoja), niin opiskeleminen ja työssä oleminen on haastavaa minunlaiselleni. Haluaisin opiskella biologiaa, taiteita ja sitten kans lisää lukuaineita. Haluaisin osata puhua espanjaa ja osata kirjoittaa koreaa. Haluaisin myös saada joskus sellaisen työpaikan, jossa ilmapiiri on ihana. Ei ole niin iso paha se, että työ ei välttämättä ole kaikkein mieluisinta, mutta että siellä olisi kiva tehdä töitä. Sitä haaveilee pienten firmojen lämmöstä tai isojen firmojen järjestelmällisyydestä, mutta on oikeasti todella haastavaa saada itsensä niihin "sisäpiireihin" ja kokea kuuluvansa uutena mihinkään. Täten isoin haaste elämässä olisi varmaan saada oma paikkansa työssä, jossa kokee olevansa edes jollain tavalla kunnioitettu ja arvostettu. Son siis haaveena opiskelun lisäksi, olisi ihanaa kyllä päästä myös opiskelemaan kunnolla!


Haave numero 5: Matkustaminen ja/tai muutto ulkomaille

Photobucket

- En ole koskaan käynyt missään kaukana enkä reissannut, olisi joskus siis ihanaa päästä vaikka kuukaudeksi seikkailemaan jonnekin erilaiseen maahan. Haaveilen myös siitä, että jos voisi sitten "isona" muuttaa Bangkokiin, Hong Kongiin tai Seouliin työskentelemään vaikka kauneusalalla tai englannin opettajana. Tai sitten vaan jumittuu paikkaan niin pitkäksi aikaa kunnes viisumi umpeutuu. Olisi kans hienoa käydä joskus Australiassa, Etelä-Afrikassa ja sitten möyriä kans jossain viidakossa perse pystyssä metsästämässä koppakuoriaisia... Me ollaan Jeren kanssa uhattu lähteä jossain vaiheessa seikkailureissulle, vaikka kammottaakin kaukaisten kohteiden pitkät lentomatkat, mutta uskoisin sen olevan erittäin pieni paha verrattuna elämykseen.


... Tuossa nyt noita haaveita, pahoittelen, että tämäkin entry on täytetty vaan googlettamalla löytyneillä kuvilla. Seuraavassa entryssä on satavarmana itse otettuja kuvia! Jos en täytä lupaustani, niin lähetän jokaiselle lukijalle euron postissa.

Muista kuulumisista sen verran, että vietettiin Jeren kanssa pitkää viikonloppua katsoen Ghost Huntersia, nukkumalla, syömällä. Ja tein brownie-kakkusen ohjeella, jonka kerroin taannoin yhdessä entryssä. Sen tein 30cm halkaisijaltaan olevaan kertakäyttöiseen pyöreään vuokaan ja siihen vaan ne pollyt sitten päälle. Soli niin hyvää, että piti taas luvata etten enää koskaan tee sellaista. Tuli nimittäin sen verran paha olo :D

Tässä se resepti varuiksi uudestaan (jälleen modattuna), suosittelen kyllä jättää leipomati, koska lihoo kuin pieni sika napostellessa eikä voi lopettaa syömistä:

250 g leivontamargariinia
1,3 dl tosi tummaa kaakaota
4 kananmunaa
4 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ pussi hasselpähkinärouhetta
½ pussi Polly-karkkeja

- Sulata margariini kattilassa ja sitten heitä sekaan kaakao, se sulaa kivasti lämpöiseen margariiniin eikä tule paakkuja
- Sekoittele toiseen astiaan kananmunat, sokeri, jauhot ja leivinjauhe
- Kaada margariinikaakao-möskä kuivien sekaan ja sekoittele, että son semmosta ällöttävää räkämössöä
- Heittele sinne hasselpähkinärouhetta sen verran, kun tuntuu hyvältä
- Kaada mössö vuokaan ja asettele päälle polly-karkkeja
- Uunissa 175 astetta ja ~30min, jonka jälkeen tarkkaile näyttääkö valmiilta, sen kuuluu olla keskeltä varsinkin aika pehmeääSeuraavassa entryssä siis omat kuvat ja kissojen esittely!

PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti