Sivut

tiistai 1. marraskuuta 2011

Marraskuun ensimmäinen päivä.

Ihan ensimmäiseksi ilmoitusluontoinen asia:

Mennään Jeren kanssa Valtteriin 17.12.2011 myymään tavaraa!

... Vien sinne melkein käyttämätöntäkin vaatetta, kenkiä ja vaikka mitä. Jere puolestaan tuo japanialaista krääsää sekä ehkä kans vaatetta. Kun tiedän tarkemmin mitä sinne viedään, niin infoan lisää. Lupaan kuitenkin, että kaikki lähtee halvalla emmekä kisko liian suuria summia.


Tämän lisäksi olen ollut ovela, ja saanut marsut sekä kanin arvostamaan minun läsnäoloani satunnaisesti. Me ollaan pidetty semmosia kahdenkeskisiä hetkiä kaikkien kanssa. Marsut elää omassa laumassaan, joten niitä en ole viitsinyt ihan kovasti kopeloida, mutta jäniinin kanssa ollaan höpötelty joutavia. Ollaan jäniksen kanssa istuttu rottahuoneen sohvalla röhnöttäen, se hengaa rinnuksilla ja alkaa jo ottamaan asian ihan rennosti. Siinä se hetken aikaa miettii, että huikamalaalolapua, mutta hetken kuluttua taas kuikuilee uusia seikkailuja rohkeasti, jonka jälkeen se pääseekin taas tekemään mitä kanit nyt yleensä tekee... Kakkii ja syö, tutkiskelee asioita ja leikkii jutuilla. Se on pehmeä ja oikeasti aika ihana, odotan innolla, että joku päivä saan ihan oman kanin taas joskus. :)

Photobucket
Jäniini ja rotat.

Photobucket


... Marsutkin on alkaneet komentelemaan minua, karjuvat kilpaa, että ruokaa ja äkkiä. Olen niiden palvelija, roudaan ruokaa ja siivoan, sitten kiittämättömästi ne vaan pupisee mökissään. En vieläkään pääse yli siitä, että miten hauskoja ääniä ne päästelee. Ihana katsoa jotain jännittävämpää ohjelmaa, kun joku niistä sitten suurella todennäköisyydellä alkaa ampumaan aitauksessa laserpyssyillä tai muuten vaan leikkivät tähtien sotaa keskenään. :D


Tähän väliin kuvia kesteistä, eli Kai-Yen otti Halloween-juhlissaan pari kuvaa, jotka julkaisen tällein viiveellä. Naamani on iso, mutta ei se mitään.

Photobucket

Photobucket

Olen myös yllättynyt siitä, että marraskuu hiipi jo ovelle saakka. On tuntunut lämpimälle ja tosi pitkälle syksylle, josta olen nauttinut kovin. Tänäänkin oli kaunis ilma ja menimme seikkailemaan koirien kanssa jonnekin vieraisiin paikkoihin, nuuskimme ja napsin muutaman kuvan. Toivottavasti ilmat jatkuu kivoina vielä ensi viikolla, niin voimme mennä mummolaan yökylään koiruuksien kanssa ja kävellä sinne saakka. Ei sinne ole kovin pitkä matka kävellä, mutta räntäsateessa saattaa iskeä hieman ketutus ja tuulenpuuska. Kävin tänään mummolassa, se oli hyvällä tuulella, naposteltiin croissantteja ja lihottiin isän kanssa kilpaa. Lihoin niin paljon, että mahakin tuli kipeäksi, kun pakko ahnehtia niitä lettujakin hullunkiilto silmissä...

Photobucket

Suunnitelmissa perjantaina Jenlaynin keikka, joka tapahtuu Dark Sidessa. Jere siis rumpaloitsee siinä bändissä, kannattaa tulla tsekkaamaan! Lupaan mainostaa vielä paremmin ja tarkemmin tällä viikolla myöhemmin tapahtumaa. Ei maksa paljoa sisään, siellä saattaa olla ihan kivaa, ja tietty maailman paras rumpali paikanpäällä. Toivotan kaikki tervetulleiksi.

... Ja ensi viikolla menen "kampaajalle". En tiedä mitä siitä tulee, mutta annan opiskelijalle luvan harjoittaa suuria taitojaan varsinkin pastellivärien käytön kanssa. :D Pastellivärit + hiukset saattaa olla ihan mielenkiintoista, mutta houkuttaa taas jokajouluinen vaaleanpunainen tukka.


Photobucket

Photobucket

Photobucket


Toivotan kaikille tasapuolisesti mukavia syyskelejä, kivoja lenkkejä sekä paljon rahaa ja rakkautta! PUS :*

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti