Sivut

perjantai 2. joulukuuta 2011

Uusi teksti.

Meni suunnilleen sata vuotta saada aikaiseksi kissaesittely, kun en osannut kuvata kissoja kaivaessani pölyisen järkkärin käyttöön. Ja Louis nyt on tommonen mustalammas, niin se jäi sitten kuvaamatta! ... On vähän hankala tämmösessä kelissä sisällä jotain mustaa, eli kaikki voi vain visioida sen nykyisen pörheyden ja hienouden!


Mitähän tässä muuta... Olen ilahtunut siitä, että tulee veronpalautuksia. Ja sitten epäilahtunut siitä, kun siitä ei jää mitään käteen kuitenkaan, koska tukiaiset menee tulojen perusteella pois. Harmi ettei virastot osaa laskea sitä passiiviseksi säästämiseksi ja sellaiseksi rahaksi, joka on lainattu ja sitten palautettu! Virastot laskee, että saan ilmasia tienestejä, joten plöäh. Mutten anna sen masentaa, kai jää joulunviettoon kuitenkin muutama euro c:

Ja katsokaa, kun Vlad on hassu eläin:

Photobucket
Mielipide!

Photobucket
Höris.

Tommonen naama se aina hiipii sänkyyn, jos nukun tai muhin siellä, lipittää varvasta eikä usko kun kerron, ettei kanit kiipeile tai ole apinoita. Se on kasvanutkin mystisesti, pianhan se on jo Ewokin kokoinen!

Ja salainen projekti sai tänään sysäyksen virtuaalimaailmassa, kun minä ja toverini päätettiin alkaa myymään ensin huuto.netin kautta tavaroita. Meillä on siis perustumassa nettikauppa, jossa myymme aasialaisia koruja, vaatteita ja kenkiä sekä muita trendejä. Kuitenkaan ei ollut suurta pesämunaa mistä aloittaa tuotteiden hamstraamista, niin pieni kauppamme kasvaa hissukseen. :) Se kasteltiin nimellä honeyBOMB ja feispuukissa voi vaikka katsoa, että mitä sieltä saa ja mitä on tulossa lähiaikoina myyntiin:

honeyBOMB
~ <3

Kannattaa aina satunnaisesti kurkistella, jos tykkää tyttömäisistä koruista ja vaatteista joita ei saa Suomesta ostettua ;)


Joulukin hiipii koko ajan lähemmäs ja en ole tainnut valmistautua. Ja mitä tässä nyt sen kummemmin osaisikaan valmistautua, kun joulunviettoon menee joka vuosi 2h, joka ollaan mummolassa syömässä. Tänä vuonna sain kyllä kutsun appivanhemmillekin syömään, se on ihan mukavaa, vaikka varmaan olenkin siellä vähän jännäkakat housussa. Tai no olen aina, vaikka ne on kivoja ihmisiä, mutta tietty sitä yrittää esittää normaalia ja ihanaa ihmistä suurin pinnistyksin tuommoisessa seurassa! ... Voi kyllä olla, että meni jo visio pilalle, kun joskus olin Jerellä sen ollessa töissä ja sen äiti tuli kylään, niin heräsin päikkäreiltä tukka pystyssä haisevana sanomaan moi ja koirat tapansa mukaan mekasti sen tervetulleeksi. Aktiivinen vaimoke vetämässä hirsiä sillä välin, kun mies tienaamassa ja sit viel koiratki lentelee pitkin seiniä!

Uhkasin roudata joulukuusen tänne meille, kun kellarissa on joku hikinen muovikuusi. Haluaisin valkoisen, mutten halua tuhlata rahaa moiseen. Vihreä siis saisi kelvata, mutta tällä hetkellä ainoa paikka sille olisi marsujen aitaus ja en tiedä, että mitä nuo semmosesta sanoisi :D Uhkasin ripustaa alimmille oksille näkkileipää, mutta katsoo nyt mihin sen kuusen survoisi. Ei ole edes mitään kivoja koristeitakaan ja kaikki kivat näyttäisi perseelle vihreän kuusen kanssa. Pitäskö sitä vaan uhrautua ja ostaa valkoinen kuusi, niin saisi siihen jotain hyvin kamalia pinkkejä glitterkoristeita? Tai jotain leivos-karkki-hässäkkää, kun tykkään laittaa semmosia korviinikin.

Photobucket

Joululahjat meillä on tänä vuonna "niiku aikuisten kekkereissä". Eli on vissiin 20e rajana lahjojen hinnalle ja annetaan tasan yksi kullekin. Olen ihan liekeissä paketoimisesta, joten vähän tylsää, mutta ymmärrettävää. Joulu käy joka vuosi tylsemmäksi ja aikuisemmaksi. Ei meidän suurperheessä nyt ole yhtään lapsiakaan, kun joulun aikaan kokoontuu minä, mummo, isä ja Jere. Joskus kans isän vaimo. Mutta olisihan se hienoa paketoida joku sata lahjaa ja rapistella hyppysissään naruja ja teippejä, son varmaan se suurin ilo koko hommassa. Ja se, että saa ostaa muille jotain! Saan kieroutuneita kiksejä siitä, jos voi antaa jollekin muulle jotain ilahduttavaa. Harmillisesti en vaan ole rikas, koska muuten ostelisin muinakin vuodenaikoina läheisille kaikenlaista ilahduttavaa.

... Ja saippuan tekeminen vähän jäi, eli ostetaan Jeren kanssa valmista saippuaa, siihen valkoista väriä ja hajustetta. Sitten katsotaan, että mitä tapahtuu. Ja Jere saa tiskata sitten kattilan saippuasta, koska jo etukäteen visioin kuinka ihanasti se jumittuu siihen ja joutuu jynssäämään kolme varttia :D Muuten maistuisi kaikki ruoat seuraavan kuukauden ajan saippualle. Minulla on jo vähän visio millaista saippuaa teemme, mutta todennäkösesti niistä tulee ihan susirumia ja haisee p*skalle.

Mutta joku ihana joulupukki muuten sai minut onnelliseksi, kun tiedän jo etukäteen synttärilahjani (synttärit siis 16.12.). Odotin kuin kuuta nousevaa erästä huulikiilto -hässäkkää, kun se tuli myyntiin taannoin. Klikkasin hullunkiilto silmissä päivitä -nappulaa ja niiden nettikaupan sivutkin kaatui ja sitten siinä repi hiuksia päästä, että mitä jos ei saakaan huulikiiltoja, mitä jos ne myydään äkkiä, lol apua. Mutta sitten sain kuitenkin lahjalistaani moiset kiillot, Jere osti ne synttärilahjaksi meikäläiselle, hieno mies kun on!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hiemanko on hulluja värejä. Ja noita on saatavilla edelleen, kannattaa tutustua kauppaan nimeltä Lime Crime, siellä tuotteet on vegaanisia ja huulipuniakin löytyy eksoottisissa väreissä! Olen kuullut kehuja, mutta nyt pitää ihan itse testata minkälaista laatua meikit on.
Nettikaubamaja:

Lime Crime

Näytän tosin varmaan ihan joltain piri-haisuli-drag-punkkarilta noissa tummissa huulikiilloissa, kun tukkakin osittain ajeltu, sitten vielä kunnon pellemaskit naamaan, niin ei o erotiikan multihuipentuma kovin kaukana... Uh.


Keksin muuten tämän joulun hittituotteen, en vaan ole päättänyt, että onko se musiikkia, novelli vai lastenkirja. Nimi on kuitenkin "Ewok ja hiljainen mieli". Tuntuu kyllä siltä, että tämä lausahdus jää elämään pidemmäksikin aikaa, sillä se jotenkin kuvastaa liiankin hyvin Ewokin ajatusmaailmaa. Jos tulee inspiraatio, niin jollain tavalla toteutan tämän aiheen, lupaan jakaa sitten koko maailmalle tässä ihanassa blogissani tuotoksen.

Photobucket
"Ruokaa?"


Kävin kans isäpapan kanssa Tallinnassa su-ma, mentiin laivaan ja ostettiin evästä, sitten katsottiin jotkut laivakekkerit ja mentiin koisimaan. Onneksi siellä oli telkkari, niin ei tullut niin tylsää. Kun mentiin joskus Jeren kanssa, niin joutui tuijottamaan seinää ja kohisi ilmastointi niin paljon, ettei voinut nukkua... Nyt sentään oli inasen mukavampaa. Aamulla Viroon, josta ei löytynyt muuta kuin suklaata, tupakkaa ja isälle juhlaviinaksia (se täyttää pyöreitä tammikuussa). Milka-suklaata löysin, uh ihanaa <3 Ja oli kans jälleen sellainen ujo myötähäpeä, kun laivan pointtina on vissiin dokailla aivot narikkaan ja siellä oli rellestävää vanhusoa sekä nuorisoa. Itselle kun ei maistu alkoholi ollenkaan, niin semmonen öykkäröinti ja vanhojen miesten pokausyritykset ei lämmitä. :x Ymmärrän kyllä, että bailaus on salee hauskaa, mutta kuitenkin ällötti sillain tosi snobisti.

... Mutta haluan toivottaa kaikille hyvää joulumieltä, kivoja pikkujoulukekkereitä ja rakkauksia!

Toivottaa, Heke ja Heken edustusnaama:

Photobucket

PUSMOI :*

2 kommenttia:

  1. Vlad on niin söpö ;__;♥ Tallinnassa näin kaksi mustavalkoista kania ja oli kyl niin sulosia, et nyt tekee mieli hankkia kani...

    honeyBOMB facebook sivunkin katsoin ja erityisesti silmään osui Anna Sui kaulakoru. Pitää ruveta pitää tota sivua silmällä ;)

    Lime Crimen meikit on kyl niin hianoi :)! Toi Candy apple kiiltoki...


    Ewok postausta odotellessa!

    VastaaPoista
  2. Kävin kans Tallinnassa, mutta niin ujosti, ettei kerennyt eläinkauppoihin katsomaan olisko mitään eksoottista (kun joskus sieltä on löytynyt mutantteja jne :D). Ja Vlad on kyl koira/kissa, ei se kani ole, menee vapaana ja moikkailee sekä auttaa siivoamisessa seuraamalla tiiviisti touhuja...

    Ja jos sinulla muuten tulee mieleen jotain mitä haluaisit saada nettikaupasta, niin saa ehdottaa, koska olisi kiva tietää mitä ostajat haluaa mm. kenkä- ja vaatevalikoimissa :)

    Lime Crime ja Ewok <3

    VastaaPoista