Sivut

maanantai 14. toukokuuta 2012

Lush

Kävin eräänä päivänä keskustassa ja sitten oli pakko mennä Lushin liikkeeseen haistelemaan. Olin paahtanut siitä ohi jo useaan kertaan enkä ollut uskaltanut mennä, koska kuitenkin törsäisin sinne kaikki rahani. Nyt rohkeasti sitten menin kuitenkin tutustumaan tuotteisiin livenä, kun netin kautta sitä oli jo katsellut useaankin kertaan!


Heti kun sinne asteli sisälle, niin koko liike tuoksui. Joku herkempi voisi saaha siitä päänsärkyä, mutta hajut oli kuitenkin mietoja ja itse rakastan tuoksuja. Kävelin liikkeen useaan kertaan ympäri haistellen, siellä oli kaikkea ihanaa. Olisi tehnyt mieli hukuttaa sinne rahaa satasia, mutta sellaisia rahoja ei ole olemassakaan, niin ostin vain muutaman asian. Mutta ihania naamioita sinne jäi odotteleen ostamisia sekä vielä muutama saippua. Keskityin vain ihonhoitotuotteisiin tällä kertaa.


Nappasin mukaani kauan haaveilemani Fresh Pharmacy -saippuan, jonka on tarkoitus toimia hyvin naaman puhdistamiseen ja on kuulemma auttanut niitäkin, joilla on paha akne. Elän siinä toivossa, että se rauhoittaa huokoseni ja kosteustasapainoa nassussani. Se on aika hajuton, siinä on vähän jotain sörsseliä seassa ja näyttää kakunpalaselle. Sillä pesee kasvoja kyllä mielellään, muistuttaa palasaippuaa, mutta ei kuivata niin paljoa. Sen lisäksi ostin kasvovettä, oli paria erilaista, mutta päädyin siihen hieman kosteuttavampaan, koska ihoni on pintakuiva. Suihkeena on nyt siis hankittuna Breath Of Fresh Air, joka ei narise ihan niin paljoa iholla kuin ihan tavalliset kasvovedet. Kyllähän jokainen saippua ja kasvovesi vähän kuivattaa, mutta tuleepahan puhdas olo naamaan ja skebelit lähtee. 


Ja kosteutukseen ostin Full Of Grace -kasvoseerumin, joka näyttää saippuapalalta, mutta kun sitä hieroo käsiin niin se tuntuu kevyelle hierontaöljylle. Sitä olen laittanut naamaani yöksi ja sitten meikin alle. Ainoa asia missä se ei toimi on silmien ympärillä meikin kanssa, kun se tosiaan muistuttaa öljyä ja sitten päivän mittaan meikin kanssa se onnistuu levitteleen mm. ripsarit. Muuten iho ei kyllä kiillä tai rasvaannu sen kanssa, kunhan vaan laittaa eri voitehet silmien ympärille, niin pysyy pehmeänä ja kimmoisana, muttei öljyisenä. Ja tätä ei tarvi tosiaan läträtä litroittain naamaan, riittää, että pyöräyttelee hyppysissä pari kertaa. Koska liian iso määrä sitten tuntuu öljyiselle. Sopii vallan mainiosti pintakuivalle iholleni, varmaan kuivuudesta kärsivien kannattaa kokeilla talveksi ainaski vastaavaa. Koska suositellaanhan niitä ruokaöljyjäkin pakkasella, niin miksei sitten jotain, jonka kuuluisi hoitaakin ihoa.


Ja sitten sain näytteeksi Karma -saippuan, joka on kuulemma ensimmäisiä tuoksuja ja saippuoita. Ensin haistoin, että hyisss haisee ihan Indiskalle ja sellaiselle huonolle, mutta hitsi se tuoksuukin ihan niille tikkarikarkeille ja papukaijapillitikkareille (jos joku niitä muistaa) iholla! Ja tuoksuu koko päivän. Kyllä siinä on sellainen mausteinenkin tuoksu, mutta son kuitenkin aika kaukana jostain suitsukkeista, kun sillä on pessyt ihon. Kun saippua tuoksuu aina erilaiselle iholla kuin paketissa, ja tietty tuoksut vaihtelee ihmisestä riippuenkin, niin kuin hajuvesienkin kanssa. 


-> Näitä kaikkia muutaman päivän kokeilleena voin sanoa, että kyllä ne puhdistaa hyvin, sillä iho kukkii :D Voi kuulostaa epäloogiselta, mutta kun vaikka kuoriikin ihoa ja alkaa pesemään paremmin, niin "paska pukkaa ulos" ja se on aika normaalia. Toivottavasti kuitenkin asettuu nassu tässä parissa viikossa ja pukkaa huonoudet poies vilkasta tahtia. Ja ainaski nuo tuotteet on tosi riittoisia (ok kasvovesi voi loppua jossain vaiheessa vikkeläänkin), niin saapi pestyä naamaansa varmaan kuukausia niillä. Hinnat ei ole törkeitä, mutta aika kalliita nuo on kuitenkin. Netin kauttakin näitä voi tilata ja kasvosaippuat oli aika tuoksuttomia, että jos on herkkä tuoksuille eikä pääse haistelemaan paikanpäälle, niin sellaisia uskaltaa kyllä ostaa.


Nettikauppa:  LUSH


Eli menetin sitten ns. Lush-neitsyyteni. On sitä hehkutettu jo kauan, mutten ole tosiaan ennen tuotteita koklannut. Ainaski tähän mennessä on jäänyt hyvä maku suuhun. Ja tuoksuja sun muita voisin sieltä ostella, kun tuo Karma -saippuakin oli ensin hyi ja sitten se yhtäkkiä muuttuikin tosi hyväksi hajuksi, niin jos rikkoisi rajojansa kokeilemalla kaikenlaista. Olen todella tarkka hajuistani, yleensä pidän joko pehmeistä vaniljoista tai sitten raikkaista punaisista kukkasista, niin kyllä oli hassua haista jollekin mausteisemmalle. "Nyt jännittää, sanoi Heke kun eri hajuista saippuaa osti". Ja kaikki tuotteet on luonnontuotteita eikä yhtäkään eläintä ole rääkätty tehdessä. Sopii siis tiedostavimmillekin ihmisille.


Ei tässä muuta, hehkutin vain, että Lush haiseepi hyvälle. Pahoittelen, etten ottanut kuvia tuotteistani, mutta sivuilla on paremmat kuvat ja saisin satikutia, jos sieltä kopsaisin suorilteen blogiini. Kun ei ne saippuat sun muut nyt niiiiin jännän näköisiä ole, vaikka vaikutus voisi olla jännä. Ainakin mielialaa kohottavat tuoksuinensa.


PUSMOI :* ja pian on kesä, odottakaamme sitä innolla!

2 kommenttia:

  1. Kaveri suositteli jotain Lushin pala-shampoota ja saippuoita. On tosi herkkäihoinen tyyppi, mutta ihottumat ja kutina tukastakin hävis niillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siellä oli sellaisiakin, pitää joskus kokeilla. Ei kutise kyllä pää, mutta jos ne haisoo hyvälle, niin aina semmoset kelpaa. Tällä hetkellä tukkahajuna on XZ vanilla café, joka on ihku ja siitä luovun sitten, jos löytyy jotain ihkumpaa.

      Poista