Sivut

lauantai 5. toukokuuta 2012

Neitimäisyyksiä ja kenties miehimäisyyksiä.

Photobucket
HOJOO! ... Ja yksi kysymys.


Miksi naiset sitä ja miksi miehet tätä? Jaksan edelleen kummastella, että tehdään sukupuolieroja. Tai siis kun onhan suurin osa ihan huumoria, mutta taas on kävellyt vastaan sellaisia yleistyksiä, että huhhui. Ja sitten aina jokainen nainen sanoo olevansa ihan muunlainen mitä naiset on, ja miehet sitten kans yleistää itsensä pois yleistyksistä. Kuka sitten on sellainen nainen mistä aina puhutaan ja mille naureskellaan, jos kukaan ei tunnusta?


... Ju leikin pienenä dinosauruksilla enkä ole koskaan oikein innostunut prinsessa-jutuista. Leikin kerran tarhassa nukeilla ja sen jälkeen saatiinkin porttikielto sinne leikkipaikkaan, kun oltiin sitten leikitty lääkäriä amputoimalla jalkoja ja käsiä, sekä teipattiin ne nuket jollain sähköteipillä kasaan. Tykkäsin kyl nukkeleikistä sen yhden päivän ajan! Ja teininä halusin olla mies, en edelleenkään kauheasti tehnyt mitään neitimäisiä asioita, mutta kyllä sitä alkoi naisekkaasti katsomaan mitä päällensä laittoi ja kampasi naamaansa. Ja nykyselteen tykkään ottaa parhaat palat molempien sukupuolien jutuista. Mutta minussa on kyllä niitä naisellisia piirteitä, mitä kukaan nainen ei koskaan kehtaa tunnustaa omistavansa. Aina naiset on sitten omasta mielestään ihania, yksinkertaisia eikä ollenkaan sellaisia ääripää-vitsien naisia. Voin listata nyt sitten oman naiseuslistani, jossa paljastan olevanikin sellainen neiti, että oksat pois.


~ Rakastan vaniljanhajuisia tuoksukynttilöitä, olen tänäänkin nuuskinut koko ajan ja sitten vielä uitin naamaa lakanoissa, joihin olin laittanut uutta huuhteluainetta. Naiset kuulemma harrastaa tuoksukynttilöitä ja hajuvesiä, tunnustan. Sit vielä siihen päälle pitää nuuskia kaupassa läpi kaikki pesuaineet, että kaikki haisee mahdollisimman viehkolle. Huomasin joskus, että ostoskärryissä kaikki pesuaineet oli vielä pinkeissä purkeissa!


~ Vietän aikaa suihkussa kernaasti 30-45min, koska tykkään läträtä kaikilla kivasti tuoksuvilla saippuoilla ja naamanpesuaineilla, sitten vielä neuroottisesti ajelen ihokarvojani siellä. Ja sen jälkeen koskettelen sileitä sääriäni innoissani koko illan, vaikka en vilauttaisi niitä kenellekään.


~ Kun meikkaan, niin tunnen oloni komeammaksi ja siistityksi, en tiedä teenkö sitä itseni vai muiden takia, kun kuitenkin rempeästi tavallisella meikittömällä lahnanaamalla kehtaan liikkua julkisilla paikoilla. Nautin kuitenkin meikkaamisesta kovin, vaikka joskus sitä jaksaa tehdä kerran viikossa tai kahdessa.


~ Lakkaan kynsiäni ja teen niihin vaikka kiehkuroita, sellaista näpertämistä missä en nyt ole mikään maailman lahjakkain, mutta minusta kauniit kynnet nyt vaan on... kauniita! Aamutakissa suihkun jälkeen harottelee varpaita ja liimaa niihin timangeja, niin kyllä se jostain syystä ilahduttaa.


~ Puoli riemua on pakkaus ja ulkonäkö, en varmaan ostaisi mielelläni mitään, jos sen pakkaus ei miellytä. Täten minulle saa myytyä p*skaa nätissä purkissa. Jos kaupassa on vierekkäin joku tosi söpö asia ja joku ihan tavallinen vastaava asia, niin tartun heti siihen söpöön asiaan.


~ Haluan tuntea oloni joskus naiselliseksi ja viehkoksi, siihen auttaa onneksi se, että kiskoo jalkaan sukkahousut/stay-upit ja pukeutuu hameeseen tai mekkoon. En koe välttämättä oloani rumaksi tennareissa ja riepaleisissa farkuissa, mutta sellainen sopiva epämukavuus korostaa naisekasta olotilaa (:D)


~ Murehdin painoani ja ulkonäköäni, on erikseen kauniit päivät ja sitten rumat päivät. Joskus olen sellainen lihava mursu joka vierii paikasta toiseen, joskus sitä ihailen itseäni peilistä ja vedän pari hyvää seksikästä poseerausta todetakseni, että ai vitsi näytän hyvältä. Kuitenkin stressaan kilojani ja jaksan valittaa niistä, kun haluaisin olla hoikempi tai no... timmimpi.


~ Jos joku kehuu minua kauniiksi, niin saan siitä hetkeksi pienen egobuustin. Ja tämä toimii paremmin, jos joku tuntematon kehuu. Jereä ei lasketa, kun se on sen velvollisuus. Meinaan siis sellaista asiallista kehua eikä mitään limaista, kyllä jotenkin sitä sitten alkaa kävelemään hetkeksi ryhdikkäämmin ja tykkää itsestään, vaikkei sitä kehuja ja huomiota kalastelekaan tarkoituksella.


~ Laitan isän vaihtamaan meikän kämppään lamppuja! Siihen on kyl melkein järkevä selitys, sillä meillä on sellaisia lasikupulamppuja ja pelkään kaikkia painavia lasiesineitä, koska satavarmana ne räjähtää ja hajoaa, joten täten olen laittanut miehet hommiin. Mutten kyllä osaisi varmaan vaihtaa autoon renkaita tai korjata mitään elektroniikkaa, paitsi sitten kun olen niin jääräpäinen ja olen sitä mieltä, että "minä itse" vaikken osaakaan ja asiaan menee aikaa noin viistoista kertaa kauemmin mitä pitäisi. Ja kyllä, teen todella usein tuota, että Minä Ihan Itse, vaikka pääsisi paljon helpommallakin ottamalla apua vastaan.


~ Tykkään vaaleanpunaisesta, kimaltelevista asioista ja muutenkin sööteistä jutuista. Suosikkini on yhdistää sellaiset johkin rumaan tai ällöttävään, tulee sellainen kiva efekti (esmes Cupcake Cultin paidat!). Vaatekaapissani ei ole älyttömiä määriä mitään tyttövärejä, mutta sitten sukissa ja meikeissä sekä kynsissä käytän niitä mielelläni. Niin ja haluaisin, että tukkani kasvaisi hattaranvaaleanpunaisena. Ja kaikki söötit hiluvitkuttimet on ihania, pitäisi varmaan joskus opetella tuunaamaan kameroita ja puhelimia helmillä sun muilla...


En tiedä mitä häpeämistä siinä on, että on välillä neiti tai käyttäytyy kuin nainen. Onhan sitten naiseuksissa ja mieheyksissä ne ääripäät, jotka ei välttämättä ole mitenkään viehkoja piirteitä, muttei kukaan ole täydellinen. Mutta kauhean moni nainen väittää, ettei ole ollenkaan naisellinen vaan on erittäin miehinen, rento ja ihana. En tiedä miten siitä on tullut sellainen hieno asia, että nainen haluaa olla miehinen eikä suostu tunnustamaan edes itselleen salaisia tarpeitaan. On maailmassa  miehisiä naisia ja naihisia miehiä, mutta on sitten noloa, jos on tyttömäinen. Poikamaisuus on nyt sitten sellainen tavoiteltava asia. Haluaisin kyllä nähdä sen tilanteen, kun alkaa olemaan niin päin, että miehet tavoittelee tyttömäisyyttä! Mitä tyttömäisempi niin sen viehättävämpi persoona! 


Pointtina siis, että olkaa miehiä, naisia, naismiehiä tai miesnaisia. Ihan sillain olkaa mitä vaan, kunhan ei tule tarvetta esittää olevansa jotakin muuta tai häpeilee, jos omistaakin piirteitä jotka ei ole niin arvostettuja :)


Tässä vielä sitten muutama rekkiskuva, kun piti saaha paidasta kuvaa ja näytin kuulemma bodarilta, mutta pelkkää läskiä noi habat on:

Photobucket Photobucket
Tässä kuvassa sanoin "HIIII" ja maha ojossa, onneksi en ole vammainen yhtään ja silmätki menee vinoon, kun on kuunnellut liikaa korealaista poppia.

Photobucket
Ei, en tiedä mitä smägmää tukassa on, oletettavasti lakkaa.

Leikkasin kans pitkät kynteni jälleen lyhyiksi. Niiden kanssa on vähän sama kuin hiuksissakin, että kun kasvaa pitkäksi niin pitää "lyhentää latvoista", että ovat paremmassa kunnossa. Eli kasvatan aina pitkät kynnet, sitten leikkaan ne nysiksi ja kasvatan uudestaan. Ja pointsit Seppälästä saataville hajustetuille kynsilakoille, ne on maailman oudoin juttu, mutta kyllä ne tuoksuu parikin vuorokautta lakkauksen jälkeen! Ja ainakin yksi väri (sellainen lillertävänsinertävähköhkö jossa kimaltaa liraus vaaleanpunaisehkoa) on tosi naseva, hintakin taisi pyöriä siinä ~4e. 


Photobucket
Varvaksia, on ne lakatkin epäsymmetriset, mutta ei kerrota kenellekään. Ja kyllä, vaikka olen 170cm ellen korkeampikin, niin varpaani ja jalkani on kääpiöt!


Loppukuusta tai ensi kuun alussa on Bissen ja Vapin synttärikekkerit. Jos on kiva keli, niin haluaisin mennä puistoon koirien kanssa ja paikalle kutsuttakoon kaikki kivat koirakaverit. Ja tarjottavaksi teen tai ostan jotain kivaa koiranherkkua, joka kelpaa useimmille koiramasuille. Toivottavasti sinne tulee sitten väkeä, koska olisi kiva istua ringissä ja höpötellä, sitten synttärivieraat ja synttärikunkut saisi hyvää ruokaa. Ja voisi ihmisillekin järjestää piknikkiä. Jos keli on huono, niin pitää varmaan meille kutsua sitten kaikki karvalliset ja karvattomat kaverit. Mietin kans kuumeisesti, että olisi kiva järjestää tai olla mukana jossain kesän avajaisissa. Tekisi sata tortillaa, boolia sekä olisi kans limutarjoilut tämmösille meikäläisille, jotka ei alkoholia juo. 


Photobucket


Nyt sitten istuksin sisällä kesämekossa, vaikkei pihalla todellakaan tarkene vielä moisissa. Mutta hetkittäin tulee sellainen tilanne, että kun ei tuule tai sada vettä, niin tuntee kesän luissa ja ytimissään. Jotenkin suuri reissukuume kans, mutta persaukisena ei lähdetäkään yhtäkkiä minnekään. Jos sitä maakuntamatkailua? Ruotsiin? Viroon? Saksaan haluaisin mennä laivalla ja autolla, mutta en ole vielä ylipuhunut isääni sellaiseen reissuun.


Hyvää kesän odotusta kaikille, muistakaa armastaa itseänne ja joskus toisiannekin! PUSMOI :*


PS. Tänään alkoi vissiin terveelliset elämäntavat, kun kassalla karkkipussi hajosi ja en sitten ostanut sellaista. Joten jääkaapissa on porkkanoita ja rypäleitä. Jos laihdun kesäksi 5kg, niin olen sankaritar, pitäkää peukkuja!

2 kommenttia:

  1. Itse olen mies, yleisesti ottaen kaikkine miehisine piirteineen. Kuitenkin mielestäni sukkahousut on mukavammat ja käytännöllisemmät kuin miesten pitkät kalsarit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kunhan puristaa oikeasta paikasta, niin ei kai sillä muuten niin väliä!

      Poista