Sivut

maanantai 26. syyskuuta 2011

Bonuksena muutama musiikkijuttu.

Minut haastoi eräs Henna, notta pitäisi kertoa mitkä on suosikkikappaleitani. Tavoitteena listata viisi, jotka on omia suosikkeja. Yritän jotenkin keksiä ja repästä, mutta vähän hankalaa, kun vaihtelee aina päivän mukaan! Haastan hommaan kaikki ne, jotka haluaa kertoa suosikkikappaleistaan. Listaa viisi, kerro miksi ne on suosikkeja ja linkitä huviksesi vaikka youtubesta video :)


5 Lempparipiisiä!


1. Michael Jackson - Bad
- Ihan sen takia, kun pienenä rakastin Jackon musiikkia ja se oli idolini. Edelleenkin kappaleet erittäin kuunneltavia ja tässä on vielä niin hieno musavideo, että tulee melkein mahtipontinen rokkariolo. Oli miten oli tyypin yksityiselämä, niin kyllä se musiikkia osasi tehdä!2. Faith No More - Falling To Pieces
- Lemppariartistini on Mike Patton, kuuntelen varmaan kaikkia sen projekteja korvat hunajassa. Vanhassa feittiksessä sillä on sen verran ihana nasaali, että nahka repee. Tämä piisi on semmonen bailaushytkyntä, jota salaa kotona lauleskelen ja persus hytkyy dataustuolissa.3. Metal Gear Solid - Theme (orchestrated)
- Ehkä mahtipontisin, dramaattisin ja huikein piisi koskaan!4. 2NE1 - I Am The Best
- Korealainen tyttöbändi, varmaan ainoa sellainen, jota voi sanoa oikeasti hyväksi. Ensiksi tämä piisi kuulostaa amispopilta, mutta sitten tokalla ja kolmannella kerralla se alkaa muuttua hyväksi. Ja tietty musavideosta pointseja, koska hulluja vaatteita ja tykkään erittäin paljon bändin stailistista, kuka lieneekään ;o5. L'Arc~en~Ciel - Jojoushi
- Vuodesta 2004 ollut lempparibändini. Kuuntelen nykyään vain silloin tällöin, edelleenkin uppoaa kyllä tämä japanialainen poprokki hyvinnii. Piisi olkoon rauhallisempaa tuotantoa. Ja tietty laulaja niin komia, että nahka repee. Jos Jere kyllästyy meikään, niin tiedän sitten kenet menen pokailemahan.
... Noni, siinäpähän oli. En jaksanut listata leffamusiikkeja, kelvatkoon yksi pelimusa väliin. Mutta oikeasti parhaita piisejä on usein leffojen soundtrackeilta löytyvät :)

2 kommenttia:

  1. ihana postaus! muutenkin rakastan sun tyylii ja eteenkin blogia <; jatka samaan malliin :)

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kiitoksia, vaklaamalla selvisi, että sinullakin kivan elämänmakuinen blogi, jota kiva lueskella :)

    VastaaPoista