Sivut

torstai 6. lokakuuta 2011

Pohdiskelu ja suosittelu.

Ensimmäinen murhe:
Ihan kuin Ewokilla ei olisi ollut juoksuja eikä niitä olisi vielä tulossakaan. Juoksin viime viikonloppuna sen persauksiin kiinni paperin kanssa innoissani, kun lattialla oli pari veritippaa. No hö, rouva vaan menkkasi ja Ewok katsoi, että mitä helkuttia sinä pöhlö omistaja teet takamukseni kimpussa. Menen sen kanssa joulukuussa lekuriin, jos mitään ei kuulu. Heinäkuussa Ewokin tuleva aviomies Wanjo oli jo ilahtunut tuoksuista, joten ehkä oli vaan tosi salaiset naistenvaivat, ettei mitään vuotanut ja käytös ei ollut poikkeavaa. Mutta lekurissa tarkistelen hormoniarvot sitten, että kaikki on ihan kunnossa eikä Ewok ole joku hermafrodiitti.

Toinen murhe:
Meikkipula! Siis kyllähän minulla on muovikassillinen omia meikkejä, mutta olen haaveksinut siitä, että ostaisi toisen muovikassillisen meikkejä _muille_. Olen katsellut meikkipaketteja netissä, mutta koska minulla on omat suosikkituotteet, niin en voi oikeastaan ostaa sellaista valmista vaan pitäisi alkaa kokoamaan niistä suosikeista sitten hissukseen sellaista työkalupakkia, jonka meikit on sitten hygieenisesti käytettyjä. En ole käynyt koskaan mitään maskeerauskoulua, mutta harrasteena voisi välillä tehdä muille. Sinne pakkiin menisi kans kynsilakat ja muut kynsihommat, pakkaisi helposti mukaan hiusjututkin ja kaikkea. Minua kysyttiin lauantaiksi tekemään tämmönen "keikka" ja vaikka olen aina kieltäytynyt, niin nyt uskalsin lupautua! En jostain syystä koskaan luota omiin kykyihini näissä asioissa, mutta ei kai sitä nyt mitään kamalaa tapahdu, vaikka joskus meikkaisi jonkun muun. Tekemällä oppii ja olen kyllä aika otettu tästä pyynnöstä! (Tällä kertaa toki "asiakkaan" omat välineet käytössä.)

... Ja mitäs tässä muuta?

Jos vaikka heitän pari suosittelua kehiin? Joo. En ole muistanut suositella mitään koskaan tai ikinä, niin suosittelen nyt ylihintaisia tuotteita, jotka olen kokenut toimiviksi. Normaalisti ostan halvinta krääsää, mutta vahingossa sitten osa kalliista krääsästä on hintansa väärti!

Ihan ekana, paras hoitoaine:

Photobucket

Tuo on purkissa olevaa töhnää, jota tarvitsee vain ripauksen sormiinsa ja shampoon jälkeen laittaa päähän hautumaan. Ei tarvitse kauaa hauduttaa ja tukka on tosi silkkisen tuntuinen. Itse blondasin tukan kahdesti ja laitoin vielä vaalennusta päälle, niin eipä ole tukka ollut takussa. Ja pitkän reuhkani kanssa tuo oli ainoa, joka oikeasti toimi luonnonkaarevaan, karheaan tukkaan, jota oli rääkätty.

Ja suoristusrauta, jolla saa kiharatkin:

Photobucket

Omistan tuollaisen ja se on kyllä paras mitä olen ikinä tukkaani survonut. Halpiksilla yritin laittaa kiharaa, saada suoraksi ja kirosin vaan, kun tukka irtosi ja takkuuntui. Tuossa on joustava eli vähän eri puolille kellahtava se rauta, eli karheakaan tukka ei jää kovin herkästi narisemaan takussa väliin. Tuolla teen kiharani, jos jotain kiinnostaa. Tietysti just tuolla pinkillä! Ja koska se on reunoista pyöreä, niin kiharatkin sujuu vaivattomasti. Lyhyen tukkani kanssa kihartamiseen menee noin 3min, koska tuo kuumeneekin salamana.

Molemmat saa ostettua HerStylerin sivuilta ja hoitoaine on alennuksessakin kohtuuhintainen. Jos ei keksi mitä tekisi tukkansa kanssa, niin suosittelen koklaamaan. Kojuista noita ei kannata ostaa, koska hinta on silloin kova, mutta nettikaupan kautta alennuksia seuratessa kehtaakin jo ostaa :)

5 kommenttia:

 1. eikö se ewokki oo jotain vajaa vuoden? monilla nartuilla alkaa vasta reippaasti yli vuotiaana juoksut, en olisi huolissani.

  VastaaPoista
 2. Ju Ewok täyttää 28.10. vuoden, eli vajaa vuotinen. Mutta koska se on sijoituksessa, niin siksi haluan tarkastaa hormonihommat, että pysyy toinen omistajakin mukana asioissa ja tiedetään tarkemmin nämä jutut :)

  VastaaPoista
 3. Taas aivan ihania juttuja sulla täällä! :) Laitoin sulle muutes haasteen, vilkases meitsin 14.10 blogipäivitys! TanjaIrene

  VastaaPoista
 4. Moi! Kysyin joskus aikaisemmin vinkkejä, miten käyttää BB creamia. Nyt osaan jo käyttää sitä oikein sujuvasti, se on kyllä aivan mahtava tuote! Useimpina päivinä laitan vaan BB creamia ja ripsiväriä ja näytän riittävän ihmiseltä mennäkseni ulos :)

  Sanoin, että oma tuotteeni on Garnieria, ja nyt sitä näemmä saa tilattua feeluniquesta: http://www.feelunique.com/p/Garnier-Miracle-Skin-Perfector-Daily-All-In-One-B-B-Cream-Light-50ml

  Sullahan on ne omat merkit, joita käytät, mutta ajattelin tässä kuitenkin suositella, että tuollainen on olemassa ja on ainakin minulla toiminut mainiosti!

  VastaaPoista
 5. TanjaIrene: Joo huomasin haasteen, pitää ottaa se vastaan seuraavassa entryssä, jota olen yrittänyt muistaa kirjoittaa jo aikoja sitten, mutta se vaan jää ja jää... Ja kiitoksia!

  Diana: Hyvä, että BB cream on kans sinulla toiminut hyvin, son kuin ihorasvaa levittyvyydeltään ja itselle se natsaa varsinkin talvella erittäin hyvin! Voisin joskus myös kokeilla tuota Garnierin versiota, notta voin verrata sitä sitten niihin aasialaisiin. En usko, että voi olla parempaa kuin pari lempparimerkkiäni, mutta jos on yhtä hyvää, niin tuo on helpommin saatavilla :) Kiitoksia vinkistä.

  VastaaPoista