Sivut

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Tukanleikkuuksia, joululahjoja, jajaja...

Photobucket

Photaroin 5-vuotiaan tyylillä joululahjalistan! Valitettavasti meillä ei perheen kesken oikein lahjoja vaihdella tänä vuonna, mutta onneksi se ei estä minua ostamasta itse itselleni jotakin kivaa C: Ja oikeasti himoitsisin ihan kamalasti sitä, että saisin ostella kaikille kaikkea pientä kivaa, mutta meillä tosiaan on voimassa kielto, kun ollaan olevinaan niin aikuisia. Phöh!

Haluaisin tuollaisen kivan kirjan, jossa olisi kutomisohjeita monstereihin ja muihin pieniin pehmoihin. Pari sellaista tuli vastaan kirjakaupassa ja haaveksin. Löysin myös jonkun kirjan, jossa kannessa oli iloinen aasialainen värikäs likka, jonka kirjassa kerrottiin miten kudotaan mm. cupcake-kaulahuivi, jonka olen halunnut kutoa jo pidemmän aikaa. Netistä löytyisi ohjeet, mutta olishan se kiva kopeltaa ihan livenä kirjaa...

Sitten haluaisin kans kovin huulipunia tilata Lime Crimelta, kun ne on niin viehättävän värisiä. Sieltä löytyy punia harmaasta mintunvihreään sekä ihan normaalejakin väriä, mutta himottaisi hieman epänormaalimmat värit varsinkin. En tiedä mitä niillä tekee, mutta haluan läträtä niitä suuhuni ainakin ollessani yksin kotona, koska niissä vaikuttaisi olevan ihana pigmentti. Myös uusia kynsilakkoja himoaisin, kaikkia räikeitä ja ihania!

Vaatetuksen osalta haluaisin ehdottomasti kuvassa olevan Victoria's Secretin kaavun sekä revittyjä villapaitoja ja riepuja. Riepu määritellään niin, että se on epäsymmetrinen, siihen voi kääriä itsensä ja se on mahdottoman mukava. YesStyle tarjoaa usein kivoja riepuja, sieltä kannattaa tsekkailla, jos jotain muutakin kiinnostaa. Toimittavat Suomeen ja olen sieltä joskus tilannutkin. Suurimmassa osassa on kokona one size (joka on koko S), mutta useissa vaatteissa on erikseen kirjotettuna senttimitat tarkalleen, jotta tietää mahtuuko tissit niihin.

Olen kans hulluna hajuihin, olisi hienoa tehdä tilaus Pieneen Tuoksukauppaan, josta saa leivoksien hajuja ja kaikenlaisia muita ihanuuksia. Voi laittaa pyykkeihinkin, jotta ne haisoo sitten ihanalle. Ja kaipaisin kovasti uutta Kylie Minoguen Showtime -hajuvettä, sekä ihastuin kans Juicy Couturen Viva la Juicyyn, joka haisi pissikselle (hiuslakalle jne). Jälkimmäinen maksaa vaan reippaasti ja minusta Kylie tuoksuu paremmalle, mutta vaihtelu saattaisi virkistää?

Lopuksi voisin haluta itselleni vihdoin hyvät tussit sarjispiirtämiseen. En piirrä siis sarjakuvia kylläkään, mutta piirrän aina tusseilla. Joten kaikki piirrokset on mustavalkoisia. Pro Markerit on kuulemma hyviä värjäämiseen ja piirtelyyn, joten hieman himoitsen. Ne oli vielä alennuksessakin, ehkä ne olisi vielä joulukuussakin! Jos saisi sitten jotenkin tehtyäkin jotain piirroksia, kun nykyään piirtelen harvoin ja aina vaan rajaustusseilla.


Asiasta kukkaruukkuun, meillä oli krustipunkkari-pileet selkeesti, kun ajelin tosiaan Jeren tukkaa. Sitten se ajeli minun tukkaa. Ajelin Jeren tukkaa lisää, kun se visioi kuinka upea siitä tulisikaan, jos lyhentää sieltä ja täältä ja tuolta -> lopulta ajeltiin kaikki veks sitten, kun näyttikin perseelle. :D

Photobucket
Pleaaaase, mistör jeilöööör, let my hair go free~

Photobucket
Eiliset meikit naamassa ihanasti ja kampaus kuin huumediilerillä.

Photobucket

Anteeksi ujosti paskainen tukka, juurikasvun säihkyminen ja ruma kampaus. Heitin vaan ponnarin päähän, mutta jostain syystä useita kiehtoi mitä hemmettiä tein tukalleni, joten napsaisin kuvan, vaikka kampaus onkin erittäin sunnuntai-henkinen.

Seuraavaksi mietin, että värjäänkö sen vaaleanpunaiseksi, vaaleanruskeaksi, vaaleaksi vai tummaksi, olisiko ehdotuksia? Nyt se näyttää aika kamalalle, kun lepattaa vaaleana päällystukkaa ja pikkuhius on tummanruskea, ugh!


Huomenna muutens leivon isälle muffinsseja ja menemme mummolaan kahvikestittämään isänpäivän kunniaksi. En ole leiponut vuosisatoihin, joten katsotaan, että miten onnistun. :D Suklaamuffinssit on kyllä kaiketi helppoja, kun niitä olen joskus osannut tehdä, sitten sekaan vaan pähkinää ja tadaa. Käytiin eilenkin Jeren kanssa mummolassa syömässä karjalanpiirakoita (jotka unohdin ostaa ja juostiin sitten ostarille hakemaan) ja oli ihajjees. Tai no, ruoka on aina jees, kunnes käytiin kans mummolassa vaa'alla...!

Mutta PUSMOI taas!

2 kommenttia:

  1. Hienot hiukset tuli, jos joku kuvailisi sanoilla tuollaista kampausta, saattaisin kyllä ajatella että hyyyyyy, aikamoinen, mutta tuo näyttää kyllä sievältä! Väriksi ehdottaisin vaaleanruskeaa, sellane söpö väri mutta punk-leikkaus :)

    T. Anonyymi lukija, joka ostaa kans proomarkkereita itselle joululahjaksi

    VastaaPoista
  2. Joo no ei tuo ole kaunis kampaus, ellei sitä jaksa ihan vähän laittaakin. Varmaan se on päässäni kiharallakin ja jos teen jakausta siihen, niin näyttää vaan siltä kuin tukkaa olisi normaali määrä päässä :D (Oikeasti sitä on siis hitosti ja siili peittyy kyl melkein kokonaan, jos tukka ei ole ojossa tai kiinni). Mutta kiitoksia!

    Ja promarkereita tännekin pakko saaha, son kyl varmaan melkein ykkösjuttu mitä pitää hankkia, notta voin piirtää mm. tanssivia pipareita.

    VastaaPoista