Sivut

tiistai 10. heinäkuuta 2012

The Distillers.

Kuuntelin pitkästä aikaa The Distillersiä. Joku voi muistaa bändin muutamien vuosien takaa, minulle se oli iso hitti joskus ollessani 15-vuotias. Edelleenkin kappaleet on aika meneviä, sitten laulisti Brody Dalle teki uuden bändin nimeltä Spinnerette, josta uupuu vähän sitä karskia käheyttä, mutta sekin ihan kuunneltavaa.
Ja minusta Brody Dalle oli maailman viehkoin punkkarinainen ja sillä oli maailman viehkoin ääni. Taitaa se kyllä edelleenkin omistaa parhaan käheän äänen sekä onhan se edelleenkin todella kaunis. Otin pari pensseliä käteen ja tein maailman yksinkertaisimman meikin, jonka nimi voisi olla...


"Brody Dalle menossa brunssille sunnuntaina 
aamupäivällä ja hillitsee hieman itseään"Photobucket
Photobucket
Photobucket

1. Levitä koko luomelle ja sisänurkasta ilmekarvaan saakka vaaleanrusehtavaa luomiväriä. Sitä voi kiskoa kans hulppeasti ulkonurkasta kauemmas. Muista myös laittaa samaa väriä koko alaluomelle sekä sisänurkkaan. Voi tuntua väärältä laittaa luomiväriä sisänurkasta ilmekarvaan saakka, mutta se kannattaa.
2. Rajaa silmän ulkonurkat mustalla kajalilla ja suttaa se sudilla utuiseksi. 
3. Lisää luomen keskelle tummanruskeaa luomiväriä ja sekoita se sointumaan ekana levitettyyn vaaleanruskeaan. Laita myös alaluomea pitkin tätä tummanruskeaa.
4. Dippaa kapea suti mustaan luomiväriin ja lisää mustaa niihin kohtiin jotka rajasit kajalilla, sekä ulkonurkkaan syvyyttä tuomaan. Mustaa voi läträtä sen verran kuin parhaalta tuntuu, joko tehdä tosi tumman meikin tai sitten sellaisen päivänvaloa kestävän ja tavallisemman.
5. Taita ripset ja laita paljon mustaa ripsiväriä. Koko lookin idea on se, ettei se saa olla täydellinen, joten tässä ei vaan voi kämmiä! Siksi ilmekarvatkin voi vaan huitaista sinne päin, ei haittaa jos ripsarit vähän leviää päivän mittaan jne.

Photobucket

Huuliin laitoin ensin vain huulirasvaa, sitten keskelle vähän punaista huulipunaa. Siten saa huulet näyttämään samalta kuin silloin, kun on laittanut huulipunaa ja pyyhkäissyt sen pois. Sellainen "pureskelin vähän huuliani ja ne hieman punertaa" -tyyppinen. Punainen huulipuna ei sovi minulle kovin hyvin, mutta kokeilin sellaisenkin kanssa. Minulla ei todellakaan ole niin rokkarit huulet, että pystyisin mitenkään näyttämään samalta kuin joku Brody Dalle tai Courtney Love, joten suosin ehkä enemmänkin punaista vain pin-up -henkisesti tai en laisinkaan. Jos meinaa olla vähän grunge, niin muistaa vaan taputella punaiset huulet kiillottomiksi ja mattapintaisiksi paperilla! Tai värjää ne vaan huulenrajauskynällä kokonaan.

Photobucket

Maailman helpoin meikki. Aikuisten oikeasti menee noin 10min koko hommaan eikä tarvitse käyttää aivosoluja tai olla taiteellisesti lahjakas. Itse asiassa minulle sopii varmaan parhaiten tämän tyyppiset meikkaukset, en vaan yleensä meikkaa noin. Minulla ei ole liikkuvaa luomea näkyvillä hirmuisesti, eli tuollaiset pitkälle leviävät luomivärit sekä tummat sutut ripsien juuressa toimii. Tämä meikki kyllä toimii ihan jokaisessa silmässä, ettei siinä. Voisi alkaa useamminkin meikkaamaan tuollain, joku glamour-grunge-homma saattaisi olla makuuni.


Bonuksena vielä kuva aamummalta, jolloin naama oli normaalimpi. Vähän silmäpussinpeittämistä, mineraalimeikkiä, huulirasvaa ja taivuttamattomiin ripsiin ripsiväriä. Niin pienillä asioilla sitä saa itsensä näyttämään jo ihmiselle! Yleensä tosin kuljen ilman meikkiä, mutta olisi varmaan kohteliasta edes yrittää tasoittaa valkean ihon erilaisia jänniä sävyjä, kerta tukkakin on niin kamala sekametelisoppa keltaisine raitoineen :D


Photobucket

PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti