Sivut

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Enkeksinytotsikkoalaisinkaan.

Photobucket

Yritin luoda 2NE1:n CL:n meikkiä, mutta se ei todellakaan toimi, ellei ole pienet ja vinot silmät. Sellaisiin saa tehtyä ihan hullun hienoja kissarajauksia, jotka voi vetää överiksi. Minun silmät on isot laatikot eikä oikein minkään malliset, joten ei ihan toiminut tämä tyyli. Kehtasin kuitenkin mennä tuon näköisenä kauppaan ostoksille. Jos kuitenkin satut omistamaan hienot pienet kissansilmät, niin tuommonen näyttää varmasti mahtavalta!

Photobucket
Ruskeat rajaamiset mustan sijasta taasen toimii vallan hyvin, suosittelen.


Minulle iski myös lievä hiuskriisi. Se on vaalea, mutta siinä alkaa taas olemaan melkoinen juurikasvu. Uhkasin värjätä sen hattaran väriseksi, mutta en nyt yhtään tiedä. Tekisi mieleni tehdä taas perinteiset, eli vetää siiliksi muualta paitsi päältä. Mittailin, että mikähän olisi pisin säätö noissa ajeluvempeleissä. Koska en todellakaan nauti siitä, että tukka on luonnonkaareva, jolloin heti kun se kasvaa sellaiseksi hieman pitkäksi, niin tulee mm. korvien eteen sellaiset juutalaishaivenet (eli menee kiehkuralle) ja niskavillat myös lepattaa eri ilman suuntiin. Heti kun Jeren silmä vältti, niin otin isän hiustenajelukoneen käyttööni ja vetäisin tukkaa pois! Kasvatan kuitenkin polkkatukkaa, eli tukka on päältä pidempää, niin ei kai se mitään, jos vähän alempia hiuksia ajelee, eihän? Ja ei ainakaan tarvitse harmitella niitä party in the back -niskavilloja tai juutalaishaivenia taas kuukauteen pariin :D Tarvitsen kyllä uuden blondauksenkin, ihanasti kajastaa juurikasvu varsinkin lyhyemmällä puolella. Ohensin myös tukkaani itsekseni. Lyhyessä tukassa on se huono puoli, että pitäisi käydä kampaajalla kahden kuukauden välein ja olen niin pihi, etten halua maksaa niin usein useita kymppejä siitä, että tukka pysyy hyvänä. Joten mielummin pilaan sen itse kotioloissa!

IMG_7788

IMG_7780-1
Anteeksi ettei ole photoshoppia, niin näette ihoni jokaisen finnin ja huokosen, sekä duckfacen toki.

Kävin myös rouvaskoiran ja tätikissan kanssa eläinlääkärissä. Menin ensimmäistä kertaa Viikkiin (ok joskus kakarana ollut siellä aikoinaan äidin kanssa) ja minut neuvottiin ensin hevosten luo, sitten seikkailin joidenkin takapihojen kautta, kunnes löysin oikean paikan. Tätikissa oli yskinyt pitkää yskää pari viikkoa, mutta lopetti sen, kun kerroin varanneeni sille lääkäriajan. Ja tietty se oli oireeton sitten siellä lääkärissä, mutta tutkittiin kuitenkin. Pelkäsin, että sillä olisi astma tai sydänvaiva, mutta keuhkot ja sydän toimi hyvin. Kilpirauhaset ja kaikki oli kunnossa, myös äänihuulet. Olin satavarma, että Hilde vetää kaikkia turpaan siellä, mutta ihmeen kauniisti se oli, vaikka olikin hankala asiakas. Onneksi olin vaan dramatisoinut jotain karvapalloyskää ja tätikissa sai terveen paperit :)
Rouvaskoiralla taas on ollut joitakin vuosia toisessa korvassa uusiutuva korvatulehdus. Se oli puhjennut taas, joten ajattelin koittaa Viikin kautta saada siihen hoitoa. Siellä kun on kaikenlaista vempelettä, JOS tarvitsee tehdä jotain muuta kuin saada antibioottia. Puhelimessa ehdottivat korvan huuhtomista rauhoituksessa, mutta sitä ei kuitenkaan sitten tarvinnut tehdä. Saatiin lääkkeet ja Bisse oli sitten häpäisty, kun ronkittiin korvat ja koko muukin kroppa, sen jälkeen vielä tuikattiin pyllyyn kuumemittari. Mutta oli kuulemma rouvalla hienot hampaat, ei meinannut uskoa kun sanoin, ettei me olla hammaskiveä koskaan poistatettu! Ja viljelystä saamme lisää tietoa loppuviikosta. On kans kuulemma aika todennäköistä, että siinä murheenkorvassa on epätasainen ja rosoinen sisäosa, jonka takia se kerää niitä bakteereja. Se selittäisi melko hyvin sen, että miksi vain toisessa korvassa on ja miksi uusiutuu niin herkästi.
Hienoa kuitenkin, että kokonaisvaltaisessa tarkastuksessa meidän 10-vuotiaat oli hyvässä kunnossa ja molemmat jopa ikäisiksensä upeita <3

Olen myös kokenut itseni valaaksi, kun olen kerännyt tässä kesän aikana mahaani röllykän. Nimesin sen röllykäksi, tietteks sen mahan, joka tulee lihomisesta ekana ja sen saa vielä onneksi helposti pois. Mietin myös, että voisi talveen mennessä kutistua vähän, niin saisi shoppailtua sieltä Aasiasta vaatteita helpommin. En ole lihava, mutta haluaisin timmiytyä. Juoksupyörässäni olen tänään juossut, kun vaikka kävelisin kuinka niin se ei oikein vaikuta timmiyteen tai painooni mitenkään. Pitää varmaan siispä juosta ja fillaroita. Ja oikealla pyörällä en pysy pystyssä, niin tuo tuettu juoksupyörä on ihan hyvä ratkaisu :D Jos saan kutistettua itseäni hieman jouluun mennessä, niin voin sitten läskeillä urakalla siellä Seoulissa, omsnoms.

Yritimme myös kuvata salamaksia, kun Helsinkiin saapui ukkonen noin vartin ajaksi, mutta emme ehtineet ikuistaa yhtäkään. Ne meni sen verran kaukaa ja sitten pakenivat äkkiä pois. Oli kyllä ihana ilma, kun oli hellettä, satoi vettä ja sitten oli yöllä sellainen ihanan kostean kuuma. Ja vaikka emme saaneet kameralla tallennettua yhtäkään salamaa, niin pokkaristani löytyi tämmönen niiden epäonnistuneiden salamakuvien joukosta:

IMG_7760
En ole edes varma onko tuossa minä vai Jere, mutta ainakin SALAMAkuva. :D


Huomenna armas iPhoneni menee korjattavaksi. Naapurissa oli kohtuullisen hintainen paikka, jossa saa lasin vaihdettua. Mietin, että pitäiskö vastaisuuden varalle opetella itse vaihtamaan se lasi, kun tulee aika kalliiksi se ettei osaa. Ainakin viimeistään sitten, kun lasi hajoaa kolmannen kerran, niin voisi yrittää ostaa Ebaysta hienot ohjevideot ja välineet. Ja iJutuista tuli mieleen, että olen alkanut tulemaan tosi hyvin juttuun minun Macin koneen kanssa. Sen logiikka ei aina ole yhtä hyvä kuin minulla, mutta nyt se tuntuu jo täysin omalta. Ja nyt on hienoa, kun voi laittaa telkkarinkin näytöksi, niin sitä kautta voi katsoa typeriä musavideoita sun muuta vielä suuremmalta skriiniltä, ach.

IMG_7810
Poor iPhone.


Loppuun vielä kuvat liskosta ja... liskosta! PUSMOI :*


IMG_8898
Fred: "Foods!"

IMG_7720
Iguaanin lenpparipaikka, somisteväliseinä, jonne se hiipii torkuille aina valtoimenaan ollessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti