Sivut

torstai 5. heinäkuuta 2012

Miesten muna yö.

Meikillä saa ihmeitä aikaiseksi. Tässä pientä esimerkkiä siitä, että mitä tapahtuu, kun lätkii silmiin keinoripsiä ja vielä suurentavat piilolinssit. Ja hyi, en kyllä koskaan käyttäisi keinoalaripsiä montaa tuntia, oli tosi epämukavat! Tykkään sellaisista irtotupsuista, mutta tuollaiset kokonaiset tuntui aika... Mielenkiintoisilta. Kai kaikkeen tottuu, mutta en kyllä ehkä halua ihan kaikkeen tottua.


Piilolinssejä tilasin Candylens.com -sivulta, kuvissa näkyy Princess Mimi: Sesame Grey, jotka on oikein kauniit silmiä suurentavat harmaat linssit. Värilliset linssit antaa siinä mielessä vapautta meikkaamiseen, ettei tarvitse miettiä mikä sopii omaan silmien väriin, kun väriä voi vaihtaakin. Hintaakaan ei noilla linsseillä ole paljoa, 12kk linssit saa usein 20 eurolla. Ja nämä on todella mukavan tuntuisetkin, en voi kuin suositella, jos haluaa tuhlata rahansa turhuuksiin.

Photobucket
En jaksanut odottaa ripsiliiman kuivumista ennen kuvaamista sekä ilmekarvatkin eri paria, mutta ei se mitään!

Photobucket Photobucket Photobucket

Jotkut katsoo aasialaisia naisia ja miettii, että miten ne onkin niin kauniita... Salaisuus on keinoripset ja piilolinssit, usein myös liimaavat luomiansa saadakseen luomivakosen tai sitten maksavat leikkauksesta piljoona jeniä, että silmät näyttää suuremmilta. Näin siis monissa naistenlehdissä ja julkisuudessa, luonnonkauniita aasialaisia on myös niin kuin länsimaalaisiakin, siellä vaan jekkumeikki ja leikkaukset on paljon yleisimpiä kuin täällä meillä.
Jekkumeikki toimii ihan kyllä länsimaalaisiinkin silmiin, kuten kuvista huomaa. Tuollaista voisi käyttää ehkä Halloweenin aikaan, jos maastoutuu vaikka nukeksi. En ole vielä ihan niin ahkera, että jaksaisin päivittäin käyttää mitään keinoripsiä ja kuten alussa jo kirosin, niin alakeinoripset tuntuu pyllynreiälle, kun ei ole tottunut sellaisiin. Yläripsien tyveen laitettavat keinoripset on jo niin tutut, että ne tuntuu vaan hetken aikaa kärpäsille silmissä kunnes tottuu. Mutta pointsit niille, jotka jaksaa keinoripsiä käyttää päivittäin sekä ylä- että alapuolella, he ovat oikein urhoollisia.


Tässä tämmöstä, piti vaan koklata kun piilolinssit saapui, että miten niiden kanssa toimii, kun laittaa liikaa liimaa silmämunien läheisyyteen ripsineen päivineen.


PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti