Sivut

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Lol meikkasin.

Jauhoin tuossa taas yksi päivä siitä, että nykynuorisolla on suuri halu näyttää tismalleen samalta kuin japanilaiset gyarut. Ei varmaan normaalille ihmiselle sano mitään, mutta se on Japanissa semmonen trendikkäiden pissisten luukki. Suomalaiset nuoret naisihmiset on sen keksineet ja on sinänsä hassua, kun ne japanilaiset yrittää meikillä saada silmiänsä länsimaalaiseksi (liimaavat luomiakin), sitten länsimaalaiset yrittää meikillä saada silmiään vinommiksi :D

Likat lukee lehtiä, joissa on tämän näköisiä naisihmisiä:

Photobucket

Photobucket

Mutta totuushan on:

Photobucket


Tuossa tyylissä on ideana laittaa päähän mahdollisimman paljon ylimääräistä tukkaa, laittaa tukka kiharalle tai muuten kuohkeaksi. Sitten liimata ripsiä noin sata paria silmiinsä ja laittaa silmiä suurentavat piilolinssit (minusta ne tekee katseesta sellaisen kuolleen ja herttaisesta aika kaukana). Huulet törrölle, ihan sikana photoshoppia ja sitten vielä trendikkäät kuteet niskaan. Jotenkin vähän liikaa laittamista koko hommassa ja suomalaisilla kusee siinä se, ettei meillä ole yleensä siroja teräviä sisänurkkia silmissä. Ja jotkut piirtää alarajaukset ulkoreunasta jonnekin poskeen saakka, että silmät näyttää valahtavan, koska se vissiin kai suurentaa sitten silmiä? Näyttää vähän... eriskummalliselta.

Tänään tylsyyksissäni sitten ajattelin, että teen ihan omien silmien mallin mukaan samankaltaisen meikin ja katson, että onko siinä muka jotain vikaa. Että tarviiko sitä vetää överiksi mukamas, vai kelpaako ihan ilman satoja tukkakiloja ja tekoripsiä, tai silmän mallia vaihtamatta.

Pahoittelen, että nuo kuvat on osa tärähtäneitä, mutta laiskana en jaksanut sitten ilman autofocusta kuvata järkkärillä meikin edistymistä ja pokkari tutisi kädessä.

Tässä nyt lista, että mitä naamaani lätkin...

Nassu:
- BB Cream (Skin Food aloe vera, vaalein sävy)
- Hennesin concealer
- Irtopuuteri
- Pinkki poskipuna
- Kermanvärinen luomiväri, hieman kimaltava

Kulmakarvat:
- Tummanruskea mattapintainen luomiväri (levitin kulmikkaalla kapealla siveltimellä)

Silmät:
- Kermanvärinen luomiväri, hieman kimaltava
- Pinkki poskipuna
- Tussimainen eyeliner (vedenkestävä)
- Tummanharmaa luomiväri
- Musta kajal
- Harmaa kajal
- Vedenkestävä ripsiväri

Huulet:
- Vaseliinia
- Nuden värinen huulikiilto
- Vaaleanpunainen huulikiilto
(Ja jossain vaiheessa jäi nude pois ja tilalla oli pinkkiä sormilla taputeltua huulipunaa vaaleanpunaisen huulikiillon alla)


Tässä naama ilman mitään, oi miten hehkeätä:

Photobucket

Tässä vain BB Cream (sitä saa tilattua mm. Koreasta, kosteuttava ja suojaava meikkivoide, joka kuitenkin samlla kuin naamarasvaa ja suojaa auringolta). Ja sen jälkeen lisäsin vielä hieman silmäpusseihin sitä concealeria, eli peitevoidetta:

Photobucket

Tässä puuteroin naaman irtopuuterilla fiiliksissä:

Photobucket

Seuraavaksi piirsin ilmekarvat, pistin sitä kermanväristä hieman kimaltavaa luomiväriä silmien sisänurkkiin, kulmaluuhun (eli kulmakarvan alle), isolla sudilla poskipäihin ja sipaisin nenää pitkin. Sitten vielä pinkkiä poskipunaa poskipäiden sivuun, eli siis ei suoraan pyöreään palleroon, vaan hieman enemmän ohimon suuntaan:

Photobucket

Pinkkiä poskipunaa luomiin, hieman alaluomeakin pitkin ja sitten vetäsi hissukseen kohti ilmekarvan loppuosaa:

Photobucket

Ylärajaus eyelinerilla. Tärkein osa olisi sihdata sisänurkkaan sellaiset pienet terävät viivat, että silmä näyttää hitusen sievemmältä. Sitten jatkaa rajausta hieman ulkonurkasta ulospäin. Korjailin vähän mustalla kajalilla, koska ei voi osata. Alaluomen ulkonurkkiin tummanharmaata (ja ihan inasen ruskeaa) luomiväriä kapealla siveltimellä niin, että ottaa yhteen sivuista sen hieman jatkuneen rajauksen kanssa:

Photobucket

Sitten rajasin harmaalla kajalilla silmien "vesirajat", eli sisäosan. Ja laitoin hirveästi kiharrettuihin ripsiin ripsiväriä. Ja tummensin tuon jälkeen vielä, jos ja kun tarve vaati/-i:

Photobucket


Ja kun lisää vähän ehkä eniten kynyistä photoshoppaamista, niin käy näin...

Photobucket

Photobucket

:D

Tässä kuitenkin vielä pari normaalimpaa kuvaa, joiden vuoksi jaksoin jopa järkkäriäkin käyttää:

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Tämmöstä tänään. Taitaakin olla eka meikkihomma blogissa. En yleensä jaksa meikata, mutta tänään inspasi. Kyllä tuo ihan kivalle näyttää, vaikken yrittänytkään saada silmistäni sen vinompia kuin ne on. Ja näillä kasvonpiirteillä ei kyllä aasialaiselta voi näyttää muutenkaan, onneksi ei ole tarviskaan.

Suosittelen kyllä BB Creameja kovin, ne on ihanan pehmeitä ja käy hyvin pintakuivalle iholleni. Kosteuttaa ja usein lätkäsen vaan sitä hieman naamaan, sitten pikapuuteri ja ilmekarvojen tummentaminen, niin siinä on jo siisti naama valmiina. On se helppoa, kun ei ole mitään velvollisuuksia näyttää esmes just gyarulta, vaan saa mennä persenaamaisenakin kylillä, jopa ilman meikkiä!

Mut toivottavasti jollekin kelpasi tämmönen meikkihässäkkäkin, olisi kiva tehdä joskus lisääkin, jos vaan joku keksii toivomuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti