Sivut

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Miiting.

Eilen kävin miitissä ja tapasin muutaman uuden ihmisen. Istuttiin "olusilla" Sävelessä, mitä nyt pari meistä ryysti vain kolaa. Ja juonittiin sekä jeesusteltiin, ihan leppoisaa oli. Tavallaan sitä osaa arvostaa nykyään paljon enemmän uusia tuttavuuksia, haluaisin tavata kaikki maailman ihmiset! Ja jokaisen kanssa vaihtaa ainakin kuulumiset.

Photobucket

Olin vissiin kapakassa myös mietteliäs.

Piti tänään mennä tarkastamaan Ellun uusi kämppä, mutta valitettavasti Ellu oli saikulla. Onneksi vietti sitten aikaansa kotikotona, koska siellä saa hyvää hoivaa ja ruoan nenän eteen (toivottavasti). Sitten piti mennä naapuriin, mutta ei niille käynytkään tänään. Vähän niin kuin fail nämä tämän päivän hommat, muttei yhtään kyllä haittaa. Ajattelin pian pyyhkästä parit pisut lattialta veks ja sitten jatkaa taas muhimista. Tullut nukuttua taas ihan unipetterinä, kun sosiaaliset tapaamiset imaisee kaikki voimat.

Onneksi vilaukselta eilen näki myös Jereä, kun sillä on nyt paljon bisneksiä eikä keretä kamalasti kohtaamaan. Parilla suukolla pärjää taas hetken aikaa.

PS. Pesin tänään Ewokin ja soli niin kärsivän rotan näköinen lavuaarissa, mutta haisee nyt intialaiselle ruoalle (??) ja tukka ei ole enää kurainen. Ihanan pehmeä pallero, joka on tänään jo ehtinyt nukkua taas tupeena tai hiusdonitsia kanssani päiväunet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti