Sivut

maanantai 14. helmikuuta 2011

Ystävänpäivä.

Moi taas arvoisat miljardit lukijat. (:D)

Tässä tuli tänään vietettyä ystävänpäivää, tosin, en edes tiedä miten sitä vietetään. Amerikassa mennään treffeille kullan kanssa tai pyydetään uutta tuttavuutta romanttiselle illalliselle. Suomessa ei taida olla mitään tuollaista, mutta päätin kuitenkin viedä Jeren aamiaiselle ja kävästiin kiinalaisessa syömässä. Söin kanakeittoa, joka haisi ihan Ewokin hengitykselle (ööö) ja Jere sai nirhata katkarapuja. Shoppailin myös ja olin ihan liekeissä taas pitkästä aikaa kaikesta materiasta, mutta ostin sitten kuitenkin "vaan" kengät. Olen himoinnut sellaisia motskarikenkiä, koska jokaisella itseään kunnioittavalla fiftari-tyttöjä ihailevalla kuuluu olla sellaiset. Rakastankohan niitä kenkiä edes, kannatti odotella alennuksia, niin sai hyvään hintaankin :) Alle 40e ja siihen ostin kans sellaisen suojamössön, mitä hinkuttaa niihin ja muihinkin kenkiin!

Photobucket

UH IH AH.

Meillä on ollut hieman teknisiä ongelmia Ewokin kanssa, kun on ollut pakkasta siinä -20. Tai siis koirahan on terve, mutta se ei meinaa suostua olemaan pihalla ollenkaan. Tuossa eilen ja toissapäivänä se ei tehnyt pihalle kuin pissan pari kertaa, oli tosi hankala saada sitä tekemään edes niitä. Sitten reipasta kävelyä aina sen 70m mitä se ehkä suostuu kulkemaan, ettei sen tarvi hidastella ollenkaan. Tai sitten pissa ja äkkiä koira laukkuun jemmaan :x Sitten sisältä löytyy tietty pissaa ja kakkaa, kun ei koira voi pidätellä.
On ihan normaalia vissiin, että joidenkin koirien kanssa ei vaan voi mennä ulos tarpeille, mutta harmittaa. En ole katkera siitä, että sisällä on köntsää, mutta kun se osasi jo niin hyvin ennen pakkasia pissata vaan unipissoja sisälle. Tänään se yölenkillä onneksi teki sinne kakan ja sai armottomasti kehuja. Olen yrittänyt olla nerokas ja laittaa pissapaperit parvekkeelle, niin otan sitä mukaan mennessäni savukkeelle. Se ei ole vielä hoksannut, mutta ehkä se tajuaa pian ja sitten on joku puolijärkevä keino ylläpitää sisäsiisteyttä edes hitusen. Lapsraukka, mutta kyllähän sen ymmärtää, ettei tolla tukalla ja pienellä koolla pihalla mennä noin kovassa pakkasessa... :c

Eilen olen myös fiilistellyt musiikkeja ihan sikana. Eilen illalla on soinut Mr. Bungle, Faith No More, Michael Jackson, HIM, Incubus, Foo Fighters ja salaa yksi Bullet For My Valentinen piisi. Olen myös salaa laulanut kotona kuulokkeet päässä, etten ole onneksi itse kuullut mitään :D Piti lakata semmonen, kun kello alkoi lähestymään klo 23 illalla.

Ne Koreajuhlat kyllä missasin ihan suosiolla, kun oli niin darrainen olo. En tiedä mikä ihme se olo oli, mutta jatkui vielä pari päivää. Oli vaan heikko happi, jostain mystisestä syystä. Kenties joku lenssu yritti saapua, mutta ei sitten päässytkään niskan päälle. Kaikilla muilla tuntuu olevan sellainen tosi kova flunssa ollut, tai on juuri nyt. Olen sen itse onnistunut välttämään, mutta en tiedä, että tuleekohan se vielä jossain vaiheessa. Toivottavasti ei, en välttämättä haluaisi sellaista 39 asteen kuumetta :x

Ja Ewok kävi kylvyssä:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

:D

2 kommenttia: