Sivut

perjantai 11. helmikuuta 2011

Reissujen nainen.

Olen ollut laiskalla tuulella, mutta silti ehtinyt käymään mm. mummolassa ja kurkistamassa Ellun uutta asuntoa. Koko muun ajan olen sitten vissiin ollut laiska :D

Photobucket

Kävin siis yöpymässä mummolassa ja siellä nyt ei ollut maailman hauskinta, mutta ei sitä mummolle kehtaa avautua ja riehaantua, niin siellä nukkuessani näin koko yön unta, että raivosin. Hyvin sai purettua sillä ne turhaumat ja kiukuttelut veks. Siellä sitten söin vähän liikaakin lettuja, ah, on ne vaan hyviä. Ja terapiakoirat oli mukana, kuten aina. Bisse taas häpesi kyllä vähän kalsareitaan, mutta nähtiin ekaa kertaa mummon talon pentulapsi, sellainen 4kk ikäinen suklainen labbis. Bissehän riekkui sen kanssa kuin "nuori tekijä", Ewokista se oli vähän liian jännä.

Photobucket

Ja tänään menin seikkailemaan Ellun luokse. Tai no, ensin piti lähteä bussilla, sitten isä soitti haetaanko liputlaput mummolasta, kun olin sinne viisaana tärkeitä papereita jättänyt. Lupasi antaa kyydin sitten Ellun luokse. No istuskeltiin autossa ja kaahailtiin, vietiin papereita ja sitten isä sanoi, että menepäs bussilla. Eli takaisin itään ja sitten bussilla pissahädässä matkalle kohti keskustaa. Ja olin vielä hösässä juossut isää vastaan alas aamutossuissa, kun ne tuntui melkein samalle kuin minun snowbootsit. Onneksi hoksasin jo rapussa, että hetkinen... Ei se nyt niin justiinsa, vaikka olisi mennyt Ellulle saakka niissä.

Photobucket

Voin kertoa, että pihalla on tänään ollut ihan saamarin kylmä. Aamulla tuntui siltä ettei muka olisi, mutta kalisin bussia odotellessa idässä vaikka joutui seisomaan jonkun 5min. Ihan hysteerinen tutina vaan polvissa ja hampaat kolisee. Yritin kohmeisilla sormilla ottaa bussissa fiilis-kuvia, eli sain otettua vain yhden kuvan naamasta ja toisen kauniista auringonlaskusta, joka kuitenkin näytti ihan Tuomion Päivältä. :D Posketkin tuntui roikkuvan pakkasen takia jossain polvissa.

Photobucket

Photobucket

Pissahätäisenä testasin ensiksi Ellun vessan, joka oli hyvä. Ja tosi soma pieni asunto, välillä salaa haaveilen, että omakin asunto olisi pienempi. Niin kotoisaa ja sellaista, ettei sinne (mukamas) saa kerättyä liikaa tavaraa. Ennenvanhaan sitä asui kuitenkin yhdessä huoneessa kotona, niin en tiedä mitä sillä tilalla tekee, mitä nyt elukat nauttii. Muuten varmaan asuisinkin mielelläni "kopissa". Mutta niin, juonittiin ja jeesusteltiin Ellun kanssa, oli kivaa pitkästä aikaa istua sellaista naisten iltamaa ihan vaan hengaten. Ja kuunnellen hissimusaa.

Photobucket

Tein myös Ellulle baarikampauksen, joka ei nyt kovinkaan upia ollut, mutta ajaa varmaan asiansa:

Photobucket

Oli siis erittäin mukavaa istuksia Ellun kanssa höpöttämässä, mitä nyt kämppä hitusen kylmä, mutta ei sekään haitannut. Anastin vaan Ellun villapaidan. Ja kuvasin muutamia kuvia, joissa Ellu on jotenkin mahdottoman soma ja niin valokuvauksellinen naama muutenkin. Täytyy ottaa joskus ihan photoshoot Ellun kanssa, kun ei ole pitkästä aikaa sellaista harrastettu. Ja jossain vaiheessa illemmalla Ellun luokse tuli sen bändikavereita, jotka oli varmaan ihan rentoja. Tai en tunne, mutta ei ne ainakaan vihamielisiä olleet :D Ja ne tuntee Jerenkin jotain kautta, en nyt jaksa muistaa, että onko ne musisoineet yhdessä vai mitä. Siinä sitten pörräsin vielä hetken ennen kuin menin kalisemaan taas bussipysäkille KAHDEKSI minuutiksi. Hemmetti sentään, ei ole koskaan polvet tärisseet varmaan niin paljon :x Hemmetin pakkanen, vaikka sitä ei mukamas ole niin paljoa, mutta jotenkin suoraan luihin ja ytimiin.

Ja kotona sitten juoksulenkille koirien kanssa, koska Ewok jäätyy paikallaan. Hyvä kun polvet suostui liikkumaan, kalisivat siksakkia. Ja äkkiä kotiin, vähän kuumaan suihkuun ja nyt napostelen suklaata. Voisi vielä laittaa pari kuvaa Ellun luota ja jatkan napostelua sitten pedistä käsin :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja tässä bilejoukkio:

Photobucket

Ainiin, huomenna olisi kanssa Korea-juhlat Gloriassa. Haluaisin mennä sinne, mutta toisaalta kun miettii, niin jos huomenna on yhtä kylmä ja lahnainen olo, niin voi jäädä menemättä. Ja Jerekin taitaa olla aika kipeänä vielä enkä tiedä, että tuleeko sinne täysjärkisiä tuttavia ollenkaan. Olisi kiva mennä, mutta on vielä muutaman prosentin todennäköisyys, että hautaudun vaan peiton alle lämpöiseen lehmätossujeni kanssa.

2 kommenttia:

  1. Joo, täytys alkaa panostamaan noihin "naamakuviin" jossain vaiheessa, kun ihmisiä on kamalan kiva kuvata. Ei nyt kovin upeita kuvia, mutta Elluhan nyt on aina upia! :D

    VastaaPoista