Sivut

lauantai 5. helmikuuta 2011

Normaalia arkea.

Ajattelin päivittää blogiin "jotain", vaikka ihan suuria sattumuksia ei ole tullut eteen. Ollaan Ewokin kanssa reissattu vähän ympäriinsä moikkaamassa ihmisiä, sekä totuteltu samalla julkisiin liikennevälineisiin ja eläinkauppoihin. Ja ollaan driftattu liukkaalla kilpaa. Hieman Ewokkia ns. trimmasin, eli oli hitusen taistelua saada siltä töppöskarvoja lyhennettyä ja silmien lähellä olevia karvoja saksittua. Nyt näkee penska paremmin eteensä ja töppöset ei kastu loskassa niin paljoa :)

Olen kans katsonut hyviä elokuvia. Suosittelen kaikille elokuvaa Hunger, joka kertoo poliittisista vangeista, kuvaa vankilan erittäin karua arkea ja sitten vangit päättävät alkaa nälkälakkoon saadakseen tahtonsa läpi. Aika hypnoottinen elokuva, kannattaa säästää se sellaiseen hetkeen, että pystyy keskittymään täysillä.

Kohtasin myös pelkoni ja katsoin elokuvan, jonka viimeksi näin 2-vuotiaana hoitotädin luona, kun joku toinen muksu toi kasettina sen sinne. Sain ikuiset traumat ja vasta joku 10 vuotta sitten hoksasin, että mikä elokuva edes oli kyseessä. Olihan se kauhistuttava Critters, joka katsottiin Jeren kanssa taannoin :D Huono kauhukomedia, mutta kyllä sitä kamalasti pelkäsi ihan taaperona. Ne tappajapallerot oli kyllä kovin somia, haluaisin sellaisia omakseni. Jere osti koko boksillisen niitä leffoja, kolmannessa oliskin Leo DiCaprion debyytti. Täytyy vissiin ottaa asiaksi katsoa ne kaikki läpi.

Photobucket

Bisse on ollut hieman itkuinen ja huomionhaluinen, kun sillä raukalla on naistenvaivat. Kun mentiin mummolaan Ewokin ja Bissen kanssa yökylään, niin Bisse sai jalkaansa elämänsä ensimmäiset juoksukalsarit. Niistä tuli kyllä hieman kriisi ja koiraa hävetti, vaikka ihan tyylikkäät ne on. Kotona se saa mennä ihan alasti, kun tiskaan lattiat vaan sitten parin päivän välein ja sohvatkin on nahkaa. Mutta hitusen käy sääliksi, kun ei a) päästä koirapuistoon b) Bisse on hitusen masentunut. Onneksi naistenvaivat ei kestä kuitenkaan sillä enää kuin parisen viikkoa, jos sitäkään.

Photobucket

"En ala kameraa, enkä menkkoja... T. Pisse"

Isä laittoi tänne pari lamppua ja järkytyin, kun on olohuoneessa kattovalaisin. Kun sen ekaa kertaa napsaisi päälle, niin melkein sokaistui, kun ei ole ollut toimivaa lamppua olohuoneessa kuin ehkä 2kk ajan viime kesänä. Nyt sitten näkee eteensä, mutta olen kyllä hämärän ihmisiä, niin varmaan salaa sitten kuitenkin muhin siellä pimeässä koko ajan. Ja raivasin parvekkeen siistiksi, ei ollutkaan iso homma. Olen vaan ollut virkaintoisempi, joka tarkoittaa sitä, että oloni on parempi :)

Jere kuvasi Ewokista pari videota kännykällä, eli ne ei ole kovin laadukkaita, mutta niistä kuitenkin tulee ilmi Ewokin pahuus:

Ewok documentaries vol.1

Ewok documentaries vol.2

Siitä on kasvanut sellainen pieni riiviö, ettei tiedä itkeekö vai nauraako sen kanssa. Ja siitä pääsee niin mystisiä ääniä, etten ole ihan varma mikä eläin se on. Saan kovasti rakkautta ja suukkoja, sekä Ewok osaa jo mennä ihan itse hissiin ja kirmaa lenkin lopussa hirveätä kyytiä kotiovelle. Semmonen pieni pörröhöppänä, ei siitä voi olla vaan tykkäämättä.

Photobucket
"YNF! T. Ewok"

Eilen päätin, että teen koirille pakkaseen herkkuseoksen kasviksista ja jauhelihasta. Ja sitten annospussitan ne kätevästi. Otin rakkaan blenderini käyttöön ja sinne sitten oikeaoppisesti ainekset. Onneksi jäin siihen viereen odottelemaan, koska rakas blenderini alkoi haista ihan kamalalle ja savuta :D Äkkiä töpseli irti ja pistin sen istumaan kylmään veteen. Kuulemma normaalia (??), että jauhelihan kanssa nuo savuaa, mutta en tiedä rikoinko sen lopullisesti istuttamalla sen muutaman sentin vesihauteeseen lavuaariin. Ehkä se vielä elpyy. Onneksi sentään ruoat kerkesi mössääntyä.

Nams nams!

Photobucket

Näytti kyllä niin karsealle, vielä kun sitä sitten valui blenderin kuppia pitkin kuin krapulaoksut konsanaan katukivetyksellä... Hyh. Ei se millekään haissut ja varmasti koirille kelpaa. :D

Olen tässä kans viime aikoina tavannut uusia ihmisiä, pikaisia kohtaamisia, mutta kuitenkin. Ihan kivaa on ollut ja hyvä, että pystyn ryhdistäytymään senkin asian kanssa, ettei jännitä niin hirveästi nykyisin. Tänään olisi miittiäkin tiedossa, toivon mukaan sinnekin menen. Ja sitten olisi pian ne Korea-juhlat gloriassa, jonne haluaisin myös mennä. Lähinnä sinne haluan mennä kameroimaan, koska saattaa saada jopa jotain mukamas-taiteellisia kuvia, kun on ihmisiä ja valoja. Ja sitten Jeren kanssa bailataan ankarasti jotain tuttua poppispiisiä!

Tekisi mieli kans ajella Louis kaljuksi, kun talvella se on niin... No en tiedä paskainen, mutta sellainen kamala höttö koko kissan tukka. Ja takkuuntuu koko ajan, kun kuiva sisäilma tekee sille tukalle jotain kamaluuksia. Olen leikannut jo sen persauksista useamman takun veks, vaikka harjaan kissaa. Täytyisi varmaan keksiä joku hoitoainesuihke, jota uskaltaa kissaan laittaa ja sen avulla kammata. :x Senhän voisi pestä, mutta kiesus mikä mekkala siitä lähtee eikä se kuitenkaan kauaa auta.

Photobucket
"Ruoan haluaisinnnn... T. Louis"

Ei tässä kuitenkaan mitään sen jännempää. Toivottavasti tämä päivä sujuu hyvin ja ehdin miittiin saakka, voisikin ehkä jopa pukea ja ekaa kertaa yli kuukauteen vähän meikkasinkin :D Tolvana olo, kun tottunut siihen fiilikseen, että naama saa vaan olla. Meikkaaminen on kyllä hauskaa, jotenkin rentouttavaa. Ja kai nämä mössöt naamaa suojelee hieman tuossa kelissä, joka on kyllä... ällöittävä.

Mutta olkaahan nätisti!

Photobucket

"Terveisii! T. Linppu"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti