Sivut

torstai 24. helmikuuta 2011

Väsy.

Nyt olen vaan armottoman väsynyt, kun olen koko päivän askarrellut Ewokille takkia. Hain eilen sille fleeceä ja räikeitä kankaita, jotka on niin kamalia, että ihania. Salaa haaveksin, että teen niistä itsellekin jotain... En vaan tiedä miten niitä voi käyttää ihmisen päällä näyttämättä juuri 18 vuotta täyttäneelle onnela-pissikselle. :D Mutta kun tänään aloin sitten tekemään, niin hakkasin räikeän oranssia retroa ompelukonetta jonkin aikaa, joka ei suostunut tekemään mitään. Pari kertaa uhkasi, mutta aina meni alalanka päin kettuja, jos yritti ommella jotakin. En edes väärin lankoja kytkenyt, ihan p*skarakkine. Meni sitten koko päivä ommella käsin, koska olen a) huono ompelemaan b) teen rumaa jälkeä c) jouduin korjaamaan useasti. Nyt on takki sinänsä valmis, mutta se tarvitsee vielä kauluksen ja samaan sarjaan sopivat talvitöppöset. Kuvaa ei siis vielä ole, mutta lupaan postata, kun urakka on valmis!

Koko ajan siis sormet vispaa, että jotain haluaa tehdä, mutten todellakaan jaksa koskea lankaan ja neulaan enää tänään :D

Iidaer haasteli minua paljastamaan 7 faktaa itsestäni blogissani. Joskus tein sellaisen missä oli 50 faktaa ja pahoittelen, jos toistelen samoja, koska en nyt muista mitkä kaikki 50 listasin. :x

1. Olen ainoa lapsi, joka kasvoi yh-äidin kanssa 6-vuotiaasta eteen päin kahdestaan, vaikka isä välillä olikin mukana jutuissa.
2. Juon päivittäin jauhekappussiinoja eri makuisina, yleensä lidlin vaniljakappussiinoa, mutta myös gevalian marketista saatava toblerone on lemppari (ja ne muutkin käy namssss).
3. En lue koskaan mitään kirjoja, en siis ikinä.
4. Isän puolelta meidän suvussa on kamalasti monikkolapsia. Vaari oli yksi kolmosista ja isän pyllystä löytyi kehittymätön kaksonen, saisin siis varmaan sataset, jos tekisin lapsia.
5. En ymmärrä ihmisiä, jotka ei käytä kotona pieruverkkareita. Itse käytän aina.
6. Jostain syystä oletan kaikki elokuvat, bändit ja sen sellaiset todella huonoiksi, jos monet tykkää niistä :D
7. Ja Jere sai keksiä vikan: " no ainaki et innostut jostai asiasta välil aina täysii ja sit pitää jonkin aikaa tehä sitä täysii tai sit ruuan suhteen syödä jotai fiilistelyjuttua aina ja aina kunnes kyllästyy"... Tällä hetkellä menossa perunapiirakka-vaihe!


Nyt en jaksa laittaa blogiin edes itse ottamiani kuvia, mutta tässä hauskoja askarteluja, voisi joskus kans keksiä jotain vielä överimpää kuin hauskat kankaat.

Photobucket

Photobucket

Ja sitten henkilökohtainen lenpparini:

Photobucket

:D

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania koiranpukuja, nauroin tuolle viimeiselle ihan katketakseni! :D

    VastaaPoista
  2. Ewok saa vapuksi ewok-asun, mutta sitä ei olekaan hankala tehdä. Kietaisee vaan oranssin hupun päähän. Mutta nuo on kyllä hauskoja nuo amerikkalaisten lemmikkien halloween-asut, vaikka eihän koiria saisi kiusata... :D Mutta hetken huvit sallittakoon omistajillekin!

    VastaaPoista