Sivut

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Sain palkinnon!

Eli, sain pienen muistutuksen siitä, että joku lukee blogiani ja iidaer mainitsi minut "The Gorgeous Blogger" -kilpailussaan. Siihen kuuluu se, että vastaa viiteen kysymykseen ja mainitsee blogeja, jotka itseänsä miellyttää.

Tässä linkki vielä iidaerin blogiin (suosittelen):

http://itissuchaperfectday.blogspot.com


Photobucket
(Olen taiteellisesti lahjakkain ;D)


Milloin aloitit blogisi?
- Tämän blogin taisin aloittaa loppukesällä 2010 tai syksyllä, en tarkalleen muista. Muualla on ollut aikoinaan blogeja, mutta en pitkään aikaan jaksanut niitä päivittää ja harrastaa. Eli varmaan vuodesta 2004 sitä on jonnekin tullut kirjoitettua kuitenkin.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
- Kaikkea sellaista pintaliitoista hommaa, joka liittyy elämääni. Oli se sitten materiaa, lemmikit tai jotain pölhöhommia. Tykkään kans joskus valittaa ja paasata. Ei mikään tietty aihepiiri siis käytössä, täältä löytää meikkivinkit ja samassa entryssä sitten tuurilla kuvia rotista :D


Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

- Ei oikeastaan mikään. Ellei sitten joku lue tiettyjä kirjoituksia, jotka liittyy yhteen aihepiiriin. Jos joku haluaa vaikka lukea koiristani ja on niistä kiinnostunut, niin hakutoiminnolla voi ne entryt etsiä. Tai rottahommat, tai kynsihommat... En kyllä keksi juuri nyt mitään erityistä, kunhan vaan on ajankulua itselle ja ainakin pari tuttavaa joskus lueskelee. Ja on tekosyy käyttää kameraa muuhunkin kuin pölyn keräämiseen :D

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
- Oikeastaan juurikin se, etten ollut kuvannut pitkään aikaan mitään. Halusin saada kameralle jotain käyttöä, vaikka en osaakaan kuvata hyvin. On oikeastaan erittäin kiva ulkoiluttaa sitä ja napsia kuvia kans eläimistä, vaikka ne ei olisikaan mitään imartelevia tai kehumisen arvoisia. Päätin, että yritän jokaiseen entryyn laittaa jonkun ottamani kuvan ja aika hyvin olen siinä lupauksessani pysynyt. Pari sellaistakin toki on, joissa ei ole itse otettuja kuvia, mutta pinnistelen ja ponnistelen saadakseni lähes aina itse otettuja!

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
- Muuttaisin sen mielenkiintoisemmaksi. Harmillisesti täytyisi kans sitten muuttaa elämäntyyliään jännemmäksi, joten ei olekaan ihan niin helppo homma :D Ulkoasu tietty on aina jotenkin vinksallaan ja keksin vaihdella sitä, mutta nyt se on sentään hetken aikaa vallan passeli, kun partneri teki uuden bannerin.


Tässä nyt sitten pari blogia, joita itse luen ja voin suositella, iidaerin blogin mainitsinkin tuossa ylempänä :)

http://visuaalisestivaativa.blogspot.com/

http://kirajosefina.blogspot.com/

http://aehae.blogspot.com/

http://fuckfash.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti