Sivut

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Hulinaa, mallinhommia ja kokista.

Päätin, että vietän tämän päivän nukkumalla, mutta tässä välissä ajattelin bloggailla. En o kirjotellutkaan vähään aikaan mitään, joten ehkä nyt jotakin.

Ei mitään jännää kuulu, olen heilunut vähän virastojen puhelinlangoilla ja sopinut hommia. Tänään piti käydä Kluuvissa hoitamassa kesän ulkomaiden hommia, mutta menenkin ylihuomenna, kun väsymys vei vallan. En ole harrastanut hyvää nukkumista vähään aikaan, niin otan nyt sitten kiinni kaikki ne tunnit, mitkä on jäänyt koisimatta. Huomenna hammaslekuri tuossa vieressä, jossa konsultoidaan sitten nukutushommia ja katsellaan suuhun, että mitä kannattaisi tehdä. Toivottavasti saisi jotenkin sen nukutushomman sujumaan niin, että ei huomaa olevansa täysin varaton ja joutuvansa kärvistelemään asian kanssa. Olisi niin jees, että pääsisi sinne, koska kammoni metalliin hampaiden pinnalla on suunnaton. Ja täytyisi huomenna kävästä kans toisessa hammaslekurissa hakemassa papereita ja röntgen-kuvia... Hulinaa siis huomennakin.

Eilen olin meikkimallina tutulleni Liisalle, joka opiskelee kalliissa koulussa meikkaushommia. Halusin joskus itsekin samankaltaiselle kurssille, mutta mahdollisesti hiuspuolelle. Kuitenkin se 8000e 8kk:n opiskelusta on aika huikea summa :x Pitäisi säästää ja säästää vähän lisää, sitten vielä löytää aikaa siihen opiskelemiseen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Meikkaushommien jälkeen piti mennä näkemään Jereä, mutta olin niiiin karmea nälkä, että öklötti, niin halusin vaan kotio syömään ja nukkumaan. Kuiteski kerkesin syyä vaan, sitten lähdinkin isäpapan kanssa kauppaan ja mummolaan. Kysyin isältä, että ostaisko se minulle hansterin eläinkaupasta, mutta jäi se hansteri sitten sinne kuiteski terraansa... :D Soli vaan hauska laikullinen! Ja mummolassa sitten pidin talk show:n haastatellen isää. Siitä tulee video sitten kohta joskus tänne blogiin, kun jaksan ottaa sen kamerasta ulos ja upata youtubeen.

Meille kans pitäisi kulkeutua kaiketi jossain vaiheessa yksi roborovski, eli hansteri. Kun Iidalla on vähän onkelmia sen hanstereiden kanssa, kun ne haluaa erakoitua ja tuossahan semmonen menisi samalla, kun rottia ruokkii sun muuta. Ja haluaisin koittaa, että mitä tekee robo hiekalla asuessaan luonnollisemmassa ympäristössä. Kierisikö se vaan ympäriinsä, kun ne tykkää hiekassa "kylpeä" ja tekisköhän se sinne tunneleita, jos kostutan alempaa hiekkaa. :D Voisi olla sellainen koe, että kannattaako roboja pitää purussa vai hiekassa. Kun minulla tuota liskonhiekkaa on edelleenkin sikana, vaikka sitä tuli ostettua joskus kauan aikaa sitten satsi. Mutta katselee nyt, että mitä Iida tekee hanstereidensa kanssa.

Pitäisi alkaa kuvaamaan enemmän, kun olen nyt vaan kuvannut omaa naamaani pissiksellisesti. Mutta keksin sentään uuden kampauksen ja muistin, että keinoripset kaunistaa minua tosi paljon! Joskus jos jostain saisi halvalla, niin voisi ostaa isommankin satsin. Tilasin aamuvarhaisella yhdet piilolinssit, jotka on tosi isot ja mahdottoman kauniit, nekään ei maksaneet paljoa mitään. Vuoden linssit 17e ja ilmaiset postarit, koklaan vähän vaihtelun vuoksi laittaa silmät eri värisiksi. Ja muutenkin tekisi mieli erilaisia kauneushommia, mutta en nyt oikein mitään sen kummempia ostele.

Tässon kuitenkin rusettitukkaa ja muuta:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ajateltiin ottaa Jeren kanssa projektiksi kuvaaminen ja haluaisin ihmismalleja. Ihmismallini on olleet vain niitä, joista olen räpsinyt kuvia ns. kysymättä, eli otan vaan eikä ole sovittu mitään mistään mallinhommista. Pitää Ellulle alkaa kyllä kuvaajaksi, kun sen lopputyö valmistuu (iltamekkonen) ja on jo visiot, että missä ja miten sitä kuvaa. Jotenkin ihanaa saada suunniteltua vähän jotain tommosia kuvaussessioita, kun minusta son niin kivaa hommaa. Portfolio valokuvien kannalta on vähän jumissa, mutta jos joku haluaa malliksi, niin saa ilmoittautua. Pk-seudulla olen ja kaikenlaiset mallit käy c:

Tässon jotenkin tullut siis tehtyä kaikkea, vaikka tuntuu siltä, ettei o saanut niin kamalasti kuitenkaan aikaiseksi. Kai son ollut sitten enemmän henkistä hommaa kuin fyysistä. Ja Jere on ollut kiireinen ja sitten on mennyt vähän mönkään meidän suunnitelmat kohtaamisista. Mutta toivottavasti ainakin ensi viikonloppuna molemmat ehtii hyvin ja voidaan muhia peiton alla pahaa maailmaa piilossa. Kannustan kyllä täällä ankarasti peukut persauksessa Jereä kandinsa kanssa, son kuitenkin sen verran tärkeä homma, että siihen kannattaakin panostaa ja keskittyä :)

Huomenna tosiaan hammashommia ja ylihuomenna sitten menen sinne te-toimistoon keskustaan. On siis lähes ansaittu nukkumapäivä tänään. Nyt nukuttaa edelleen ja voisi vielä pienet tirsat vetää. En uskalla edes laskea, että paljonko univajetta on tullut tässä viikon aikana... Sen verran varmaan kuitenkin, että nukkuminen kelpaa tänään. Nukun, syön ja vien koiria lenkille. Onneksi ei paista edes aurinko, niin kehtaa jättää tämän päivän tekemiset väliin, kun ei olisi kuitenkaan hauskaa ja nautinnollista kulkea tuolla. Ewok kyllä sietää jotenkin jo vettä, mutta on se meidän suuri lenkkeily aika tepastelua välillä, tänään son kuitenkin vetänyt jotain älyttömiä juoksuspurtteja. Niin sekin lapsi karaistuu märkään maailmaan...

Mutta nyt nukun vähän lisää!

3 kommenttia:

  1. Se uroshamsteri on ehkä, EHKÄ lähdössä kasvatukseen jos kasvattaja saa kuudit järkkääntyyn, mutta naaraalle oon miettinyt et sille vois olla kiva koti jossa ois kamuja! Joten! hae se laikukas sille kamuks ja ota multa toi tyttö ;)))))

    VastaaPoista
  2. Haha.... :D Ai niiku meikän pitäs ny sit ottaa viel LISÄÄ hansterei, ku piti ottaa vaan yksi säälistä. Jopas menee haastavaksi!

    VastaaPoista
  3. nii! 8)) pitäähän nyt kaikilla hamsuja olla kröhöm... :D ite pitäsin kyl ton tytönkin mieluusti mut yksin ois inha pitää ja kun en noita lissää tahtois :(

    VastaaPoista