Sivut

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Hyviä päästäisiä!

Olen viettänyt pääsiäistä tehden ömm... En mitään. Vähän nauttinut kivoista ilmoista koirien kanssa sun muuta, mutta tosi laiska olen ollut. Olin eilen kans vähän huolissani, kun mummolle nousi kuumetta, mutta onneksi se on tänään jo paljon pirteämpi ja terveempi. Notta päästiin säikähdyksellä, onneksi.

Ja nyt on toinen koneellinen pyykkiä pörräämässä ja päivityksen jälkeen menenkin tiskaamaan ja laittamaan tiskejä koneeseen. Voisi kans tehdä valmiiksi jo huomiselle ruokaa, ettei tarvi sitten huomenna vaivautua. Muilla on joku kevään pirteys, mutta minulla on sellainen kevään laiskuus. Kai on joku kevätmasennuskin olemassa? Inspistä ei oikeastaan ole sen suuremmin. Varsinkaan, kun yritin laittaa kuvia tälle miniläppärille ja koko ajan usbit kaatui. En tiedä miksi, mutta en ollenkaan jaksaisi kiukuttelevaa elektroniikkaa :x

Mutta yksi hyvä juttu keväässä on se, että on ihanaa pitää parvekkeen ovea rakosellaan ja lakanat sekä peitto on aina ihanan vilpoisia <3 Joten koska on kevätmasennus, niin on sentään kiva kieriä siinä väsymyksessä, kun saa olla raittiissa ilmassa. :D

Laitoin muutaman videon youtubeen, kun pystyin sentään videot laittamaan tähän koneelle vikkelästi. Naureskelin hieman meidän vaalivalvojaisille, kun muistin tsekata mitä sitä on tullutkaan kuvattua...Ja tässä vähän painivaa nuorisoa. Kissaa ei vahingoitettu, se jotenkin kierosti nauttii siitä, kun Ewok riepoo. Ja sitten ne voi tehdä tuota koko päivän. Onneksi molemmilla on painikaveri :)Lopuksi vielä mantiksesta videota, kun ekan kerran poistin niitä purkeista ja hissukseen totutan käsittelyyn. En halua, että ne isoina stressaa sen kummemmin, niin aina satunnaisesti edellisiäkin sirkkoja nostelin pois lootasta ja koskaan ei tarvinnut niiden siipiäkään nähdä eikä kiukustuneet. Ja aikuisena edelliset mieluusti kiipesi käteen seikkailemaan asunnostaan, toivottavasti nämä natiaiset kans pysyttelee aika rauhallisina. Ja koko kans näkyy hyvin, kun se seikkailee miniläppärin näppiksellä ja minullon oikeasti aika pienet kädet...Eli tuossa nyt muutama video, kun kuvia ei ole näyttää. Toivottavasti piristyn pian, nyt menen ainaski tiskaamaan ja sitten taas pihalle! Tänäänkin piti vissiin tehdä jotain, mutta minua ei kutsuttukaan Tuusulaan sukuloimaan, niin on ollut pikkasen turha päivä.

2 kommenttia:

  1. Hui miten pieniä noi sirkat! Mä pelkäisin murskaavani pienen vahingossa.. tai kissat vois napata. Hauska toi vaalivalvojaisvideo! :D Onko rouvaskoiralla juoksut vai muuten vaan innostui? ;)


    ~Meri~

    VastaaPoista
  2. Sillä on kevättä rinnassa, juoksujen pitäs olla vasta kesän lopussa. Mutta nylkytys tulee joskus muulloinkin ilmi, varmaan joku tietty hormonikierto, ei se kuitenkaan ole oikeasti kiinnostunut parittelemisesta :) Tai sitten sillä on nyt kuningatar-olo ja nylkyttää siksi alempiansa.

    Ja nuo sirkat on sitten tuurilla isoina kohtuu suuria, eli ehkä joku 6-8cm, jos ovat naaraita. Muuten ne jää sellaisiksi aika pieniksi, mutku aikoinaan tottui edellisten kanssa pienuuteen, niin kyllä noita hellästi uskaltaa kosketella. Tuo natiainen ei ole vielä tottunut moiseen, niin loikki vähän, mutta edellisetkin tottui hyvin ettei tarvi sitten isona näyttää turhaan siipiä ja hermostua :)

    VastaaPoista