Sivut

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Putket hajalla ja siivous.

Meillä on edelleen putket hajalla. Olin tänään jo aika valmis kylpemään ämpärissä pää edellä, mutta äsken joku raksamies sanoi, että tänään pitäisi putken korjaantua. Hyvähyvä, haisenkin jo hyvin, kun vielä tänään olen siivonnut reippaasti :x Ne penkoi puoli pihaa auki, otin eilen kuvan ensimmäisestä kolosta, nyt sinne koloon mahtuu jo kolme miestä penkomaan putkia.

Photobucket

En o kyllä pihalta kuullut niin paljoa kiroamista kuin tänään sitten viime kesän, kun lapset leikki kirkonrottaa.

Maailmassani ei tapahdu mitään jännittävyyksiä siis. Nautin siitä, ettei tänään ollut pihalla kylmä eikä ihan niin märkää kuin eilen. Ewok nautti siitä myös ja sai rapsutuksia, niin kuin myös Bissekin. En tiedä miksi Ewok on muka niin omituisen näköinen, että jokatoinen kysyy "mikä ihme toi on!". Tai siis, onhan se pieni koira, mutta kysytäänkö kaikilta tsihaun omistajilta mitä ne on ja tungetaan rapsuttelemaan? Ihan kiva, että Ewok saa huomiota ja tottuu niin ihmisiin, mutta on se nyt vähän mystistä. En ole ainakaan itse koskaan kyykännyt pienien koirien luokse salamana, vaikka ne oliskin aika somia :D

Photobucket

Toivoskelen tässä nyt siis, että putket korjaantuu ja sillä välin tiskaan lattioita. Pistin kans varuiksi ämpärin parvekkeelle jäähtymään, notta jos putket ei ala toimimaan, niin saa silti pestyä lattiat kukanhajuisella kloorilla. Se kukanhaju ei kamalasti auta, mutta ei se mitään. Ja jos putket ei suostu korjaantumaan, niin oikeasti kylven siellä ämpärissä. Tai juoksen huutaen suihkun alta sata kertaa!

Nuorisoa ei kyllä kylpylakko haittaa, varsinkaan Ewokkia, kun se tietää omistajan kujeet... Eli sen, että se ui tomaattikeitossa just sinä päivänä, kun putket kosahti ja joutuu samantien kylpyyn, kun ne toimii taas :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ei ole siis tarjota videotakaan, kun ei o huvittanut kuvata yhtään mitään tukka paskaisena ja haisevaisena. :x

PS. Keksin uuden zombiepelin. Luonnos meni mönkään, mutta sentään piirsin jotakin. Juonta en kehtaa paljastaa, koska aion tienata sillai ainakin miljardi rahaa. Ja yöllä tahkoin Left 4 Dead kakkosta, kun sitä niin kaipasin. Ihana peli.

PPS. Ajattelin piirrellä kyllä huvikseni, jahka keksisin aiheita. Joku voi sellaisia siis blogiinkin ehdottaa!

2 kommenttia: