Sivut

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Ihanan lämmintä.

Olen nauttinut nyt siitä, että pihalla on ihanaa. Joutuu välillä ottamaan jopa hupparinkin pois, kun tulee niin lämmin. Muttei kuitenkaan ole liian kuuma, koska kammoan helteitä. Tänään varsinkin on ollut ihana päivä enkä ole oikein malttanut pysyä kotosalla. Olen kans kuvannut pikkasen koiria leikkimässä, niin taistelujen kautta saatte pari sellaista kuvaa. On aika vammaista saaha kuvia tähän läppärille, mutta tämän kerran jopa melkein toimi!

Olen kans turhautunut itseeni ja elämääni. Olen jotenkin sellaisessa tilassa, että haluan keksiä mitä teen elämäni kanssa. Olen jotenkin epäsosiaalisella tuulella, ei huvittaisi tavallaan tehdä mitään ennen kuin olen selvittänyt itselleni, että mitä oikein haluan. En ole keksinyt pitkään aikaan mitään uutta, josta saisin energiaa jatkaa olemistani. Kuitenkin riemua on kestänyt nyt aikalailla kohtuullisen hyvin joulusta saakka, niin oli varmaan jo aikakin ajatella syvällisiä ei-niin-pirtsakkana. Ja sitten haluan myös vältellä ajattelemista, menemällä juurikin ulos ja tekemällä turhia asioita.

Mikä on elämässä tärkeää? Mitä haluan ja tarvitsen? Minkä pitää muuttua?

Harmi, etten tiedä vastauksia noihin kysymyksiin.

Tässä kuitenkin kuvia siitä, kun ollaan koirien kanssa nautiskeltu keväästä, vaikka ei puistossa vielä viherräkään. Tänäänkin maailman ihanin ilma seikkailla pihalla niiden kanssa <3 Ja märkyyskin haisee jo kesälle eikä vaan loskalle.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Ja eilen kotiin päin mennessä oli jo kesäinen auringonlasku. Jos olisi ollut vielä vähän enemmän lämmintä, niin olisi tuntunut ihan täysin jo kesältä.

Photobucket

Photobucket


Tylsyyksissäni olen kans koklannut Chatroulettea ja Omeglea. Ja jälkimmäinen on kivempi. Siinä siis laittaa vaan veppikameran päälle, sitten ohjelma arpoo keskustelukumppanin. Siellä sitten morjenstaa ihmisiä eri puolilta maailmaa ja höpisee. Joutuu kyllä skippaamaan aika monia, koska 80% on vain peniksiä, 10% heruttaa, 5% skippaa sinut ja 5% sitten on rentoja tyyppejä :D Mutta ihan hauskaa ollut, en ole kyllä pariin päivään jaksanut. Jos siis on tylsää, niin voin suositella, koska siellä joskus ihan voi juoruilla oikeastikin.

Joskus kans joku kysyy, että pelaaks omeglessa "wanna play" ja sit käy näin:

Photobucket

Hyvää päästäisen viimeistä päivää, nauttikaa ulkoilmasta ja joku voisi kans ajatella minun puolestani, koska en jaksaisi suunnitella elämääni. Kits mo!

3 kommenttia:

 1. Koirien kuvat: ylivalottuineita,alivalottuneita, puhkipalaneita, toi karvamoppi ei erotu maastosta, kuvat on vinoja ja ennenkaikkea- ne on kaikki otettu
  yläviistosta eli kuvaajan perspektiivistä. Eläimet kannattaa kuvata eläimen korkeudelta. Jos ei kyykkyasentoon taivu, niin pitäisi varmaan jättää julkaisematta ja internetin kaistatilavuutta tukkimasta moiset.

  VastaaPoista
 2. ^ räpätirää sullekki. Oon lueskellut sun blogia ja katsoin niitä viteoitakin. Oot niin mukavanoloinen tsirbula että juku! Mullakin elämässä vähän slow-moodilla mennään, eka vuos kokkiopintoja olis kohta paketissa mutta mulle iskee keväisin joku perkuleen masennus aina. Millään saa ittestää irti muuta ku hiustuppoja! Mutni, sun blogi on mahti, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 3. Unohtui tuosta listasta vaan se, että "ja koiratkin on rumia". :D

  Tietty kuvat on huonoja, kun en jaksanut säätää kameran kanssa ja kyykätessä koirat luoksee juokse -> saa kuvan sieraimesta. Noissa oli ideana vaan kuvata niitä puistossa hengaamassa eikä olla upeita ja taiteellisia. Rakentava kritiikki kelpaa aina, esmes jos joku heittäisi vinkkiä miten lainakamerallani canonilla saa parhaat asetukset eri hommiin, mutten nyt valitettavasti oppinut mitään :c

  Ja toiselle anonyymille: Moi! Saa lueskella ja hyvä, jos jollain tavalla ilahduttaa. Ja en ymmärrä, että kun suurin osa valittaa syksyllä väsymystä ja inspiksen puutetta, mutta meillä kahdella sitten onkin vissiin kevätmasennukseen taipumusta. Mutta ehkä sinulle iskee inspis tehdä parin viikon loman jälkeen herkkuruokaa ja itse innostun jostakin kans :)

  VastaaPoista