Sivut

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Photoshoot und icanhascuteoverload.

Eilen oli aika rankka päivä, vaikken nyt SINÄNSÄ mitään tehnytkään. Tai päivällä menin keskustaan seikkailemaan, sitten käväsin vaan kotona äkkiä ja sitten menin Ellun koululle. Lupasin siis tosiaan kuvata Ellun lopputyötä, eli yhtä makiaa mekkoa jonka Ellu oli ihan omin kätösin tehnyt. Se oli kyllä tosi laadukkaasti tehty, oli kyllä kans mennyt useaan otteeseen hermot sen kanssa näpertäessä, voin vaan kuvitella! Meillä oli hauskaa ja huonoja juttuja, yksi Ellun luokkakaveri oli kans rempseä ja rento. Mietin, että miksi ihmeessä en mennyt Ellun kanssa samaan kouluun, kun me tullaan niin hyvin juttuun ja ollaan aina tultukin. Sitten kun siltä loppuu suurimmat kiireet, niin pitää nähdä useammin :)

Tässä kuitenkin muutama kuva photoshootista, koska minulla ei ole suuria ja upeita tarinoita kerrottavaksi. En jaksanut keskittyä photoshoppaukseen, joten älkää sitä huomioiko. Ja tykkään kohinasta kuvissa, en tiedä miksi, mutta son vaan minun mieleen. Tahallista siis, siitä ei kannata yrittää kritisoida ;) Ja Ellu on mahdottoman kaunis, niin helppo kuvattava. Tein sille meikit ja tukan siinä ennen kuvaamista, hieman oli horon näköset meikit ennen kun oli muuten laittauduttu, mutta ei se mitään.

Photobucket

Photobucket

"Tunnetko olosi huoraksi?"
"- Emmä kauheesti."

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja omat lempparit on nämä lähikuvat:

Photobucket

Photobucket

Kuvia olisi ehkä noin miljoona lisää, ehkä julkaisen niitä joskus ja voisin kans keskittyä niiden parempaan muokkaamiseen. Eilen illalla vaan äkkiä jotain muokkasin ettei ole ihan pöllön näkösiä.

Pelleiltiin kans sitten vähän, tunsin oloni VÄHÄN alipukeutuneeksi...
Photobucket
(Ellulla hameessa _ehdottoman tarkoituksella_ lihomisvara, siksi maha näyttää pömpöttävältä vaikka ihan laiha se on :D)

Photobucket

Photobucket


Hauskaa oli kuvata ja näin, pitää vaan tehdä sitä useammin, että oppii. Ehkä saan lainata Ellun koulun kehnoa studiota taas joskus, siellä oli sentään kaksi toimivaa valoa ja ne sairaalavalot katossa kans toimi aika hyvin, jos halusi tietynlaista kuvaa. Itsellä ei ole tilaa kotona, että saisi otettua kokovartalokuvia fiksusti ja on kyllä vaan raksavalot kuvausvaloina, jotka edelleen tosin muhii paketissa eteisessä...

Mutta ei tässä mitään jännää. Kerron vaikka ensi kerralla mitä ylläreitä hain keskustasta :) Se on aika cute overload, mutta nyt just usbit ei jaksa olla kanssani samaa mieltä enkä saa tyhjennettyä kameraa. Ketuttaa, mutten jaksa alkaa säätämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti