Sivut

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Koska muutkin: Hottislista.

Pitäisi vissiin valita 10 itseen vetoavaa ihmistä, eli nk. hottiksia. Koska muutkin tekee sellaisia blogeihinsa, niin minä myös! Ja ihanan pinnallista.1. Ykkösaviomieheni on Hideto Takarai, semmonen nelikymppinen laulajatyyppi Japanista:

Photobucket

(Vielä toinen kuva, son toi kuuma.)

Photobucket


2. Brittanya O'Campo, tämä oli siinä Rock of Lovessa ja ihan mahdottoman sievä naama ja tietty siisti tyyppi tatskoineen päivineen.

Photobucket


3. Jensen Ackles, tai oikeastaan Dean Winchester. Eli hahmo Supernaturalista, autoineen ja puujalkavitseineen, aika ihku.

Photobucket


4. Eva Longoria, aika lähellä maailman kauneinta!

Photobucket


5. Freddy Rodriguez. Katsoin pienenä Six Feet Underia ja siinä oli maailman somin patologi/ruumiinehostaja. Sitten kans katsoin vähän Ugly Bettya ja Planet Terrorin, edelleenkin niin soma.

Photobucket


6. Kim Kardashian on todella kaunis nainen, sitten vielä se vyötärö ja kroppa muutenkin, aika täydellinen. Olisipa itsekin muodostunut niin hyvin, ihan niin isoja tissejä en kyllä tarvis :D Ja sitten tykkään kans Kimin tyylistä muutenkin!

Photobucket


7. Jeffrey Dean Morgan esitti Supernaturalissa veljesten isää, Greyn Anatomiassa jotain kuolevaa tyyppiä ja olihan se Watchmenissäkin. Hämää vaan vähän, kun Javier Bardem yrittää näyttää samalle, mutten o sille vielä kuitenkaan lämmennyt.

Photobucket


8. Mike Patton on edelleen komia, mutta varsinkin nuorena jotenkin ällöttävän komea. Ja tietty vetovoimaa lisää se, että ehdottomasti lemppareista lempparein muusikkoni :)

Photobucket

Photobucket

9. Christina Ricci, varsinkin silloin pyöreämpänä. Todella kauniit silmät ja olen tykännyt jo pienestä saakka. Hieman kateuksissani tosin, koska olishan tuollainen naama aika mukava olla itselläkin.

Photobucket


10. Jeremias. On aika itsekästä kehaista omaa partneriansa, mutku Jere on minun silmään vaan melkosen hyvännäkönen! Se on just semmonen mistä yleensä tykkään, eli isot silmät, ei mikään ritkevorrester-leukainen eikä sata metriä pitkä laiha hujoppi. Semmonen sopivan kokonen ja sopivan näkönen, myös ihan mahdottoman kauniit vaaleanvihreät silmät <3 Sitten se vaan komistuu siinä samalla, kun armastan.

Photobucket

Photobucket... Aika paljon samantyyppisiä tuossa listauksessani. Ja pahoittelen kuvien erilaisia kokoja, kyllä minuakin rasittaisi tuollaisia eri kokoisiksi pomppivia kuvia katsoa, mutta en nyt vaan jaksa säätää niiden kanssa. Kun kuitenkin netistä suoraan anastin, niin olkoot :D

Huomenna menen ostamaan Jerelle lahjan, ylihuomenna diilaan vaatteita ja ööö... Semmosta. Nyt jatkan vielä inasen siivousta ja pakkaan postitettavaa tavaraa. En ole blogissa jaksanut mainostaa mitä kaikkea myyn, mutta ainakin täältä irtoaisi nahkasohva! Jos joku haluaa, että mainostan, niin kommentoikoot. Voin sitten pasteilla niitä kuvia.

Piti lisätä myöhemmin:

FAMKE JANSSEN! Miten en muistanutkaan! Sillä on ehkä maailman ihanimmat kasvojen eleet ja ilmeet. <3 Ja sen näin X-Men leffoissa ja sitten se on myös ollut Nip/Tuckissa. Mahdottoman makee nainen.

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti