Sivut

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Vantaassa ja nyt kotona muhimassa.

Uusi teksti. Mitähän sitä paapattaisi.

Kävin tuossa Vantaalla taas muhistelemassa, meillä oli Jeren kanssa tosi kiva perjantai. Yölenkillä laulettiin Lapin Kesää sillain freestylena, eli väärillä sanoilla. Ja muutakin hoilattiin. Ja muhittiin, nukuttiin päikkäreitä ja viihdyttiin. Kävin kans hulluilla päivillä vaikkei siellä mukamas ollut mitään hyviä tarjouksia, mutta löysin sieltä aivan täydellisiä mukeja ja settejä! En raaskinut ostaa kyllä kaikkea, piti vähän vaan. Ja Jere sponssasi muutamat mukit. Kuvaan ne vaikka huomenna, olen aivan rakastunut. Sinne jäi vielä ainakin kaksi mukia odottelemaan ostamista, ne ei olleet alennuksessa, niin ehtii onneksi myöhemminkin :) Nyt on sentään kahvikuppeja, joita en ennen edes omistanut, kun löysin kirppikseltäkin ne ihkut. Ja käytiin kans syömässä Chico'sissa ja tehtiin omituista keittoa. Joka ei varmaan enää ole keitto vaan mössö, kun riisit turposi.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Katsottiin kans Isänmaan Toivoja ja Paistetut Vihreät Tomaatit. Ei hitsi että ensimmäinen nauratti, vaikkei yhtään ollut varmuutta siitä, että onko se enää hauska. Leikkasin samalla Jeren tukkaa, kun katsottiin ja piti lollata välissä urakalla. Ja tomsku-leffa oli ihana. En yleensä tykkää sen tyylisistä, mutta suosittelen. Soli vaan niin symppis. Oletin, että se olisi hirveää kuraa, joten yllätyin erittäin positiivisesti!

Ja tosiaan leikkasin Jeren tukkaa, jännitti se suriseva vekotin, mutta Jere sitten avitti vähän sen kanssa. Ihan rokkitukka tuli, jäi kenties vähän kesken, kun piti kiiruhtaa bussiin. Koska emme osanneet keksiä, että mitä tekisi takatukalle, että huljuisiko se hieman vai eikö lainkaan. Oli kyllä hauska leikata pitkästä aikaa tukkaa, saispa vielä uhriksi jotain pitkäkutrisia naisiakin.

Tällä viikolla kävin kans hammaslekurissa, oli vähän säätämistä, että sai kunnalliselta puolelta tarkastuksesta tiedot ja kuvat, mutta ehkä noin puolisen tuntia ennen yksityisen aikaa nekin saatiin käteen. Oli ehkä maailman ihanin hoitaja ja tosi kiva hammaslääkäri siellä <3 Yleensä tottunut siihen, että hirveällä kiireellä ja naama norsunvitulla ne lekurit vaan ronkkii ja ei ollenkaan ota mitään kontaktia. Nyt nei edes katselleet kyllä suuhun, ottivat vaan röntgen-kuvat, että tietävät tilanteen ja antavat sitten hinta-arvion ensi viikolla. Tulee kyllä maksamaan pensasmustikoita, mutta ehkä se asia saadaan järkättyä. Olen vaan niin tyytyväinen, että löysin niin kivoja ihmisiä hoitamana suuasioitani, koska ne jännittää ihan sikana.

Vielä muutama virastoasia kuuluisi hoitaa, sitten voisi taas pitää vähän lomaa niistä. Tänään ajattelin siivoskella hitusen illalla, tehdä ruokaa ja olla tekemättä mitään jännää!

Joten kunhan tässä nyt vaan jotain kuvia teille Vantaalta:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja MOI.

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti