Sivut

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Valtterissa.

Teen nuo videopostaukset väärässä järjestyksessä, mutta se ei kai haittaa. En vaan jaksa mennä järjestyksessä, jos tuntuu hankalalta. Tänään sentään teinkin jotain, niin ajattelin kuvata videon. (Tosin youtube ei halua upata sitä vielä tänään! ÄRRR.)

Lyhyesti: Kirpparoin ja löysin sieltä mm. ihanaa retrokrääsää. Kullatut ihanat mukit ja jonkun lasten leikkiteekannun, josta teen kukkasilleni kastelukannun. Ja noita bokseja on keittiössä jo pari kirsikoineen päivineen, niin nuo mukit sun muut käy sinne passelisti. Mätsää mummon ikivanhojen verhojen kanssa <3

Photobucket

Sitten kans keli on ollut aika karsea. Onneksi Ewok on kuitenkin niin rohkea, että jaksaa boikotoida viiden minuutin ajan pihalla kunnes suostuu kävelemään. Joskus hissukseen hiipii sen näköisenä, että "nyt jumalauta" kun on märkää, mutta kyllä se sieltä tepsuttelee. Rohkea vauva.

Ja kirppiksellä oli paljon väkeä, mutta tein muutamia kivoja löytöjä. Siellä tosin oli joku täti, joka oli... Mystinen. Katsoin koruja sen pöydässä ja sitä ei siinä näkynyt, en tosin kurkkinutkaan. Sitten se hiipi möreästi sieltä jostain takaa ja vahvasti totesi olevansa paikalla. Olin varmaan just sen näkönen, että anastan sen hikiset korut siitä. Sitten se kertoi, että minulla on omituiset vaatteet ja kysyi olenko vaatesuunnittelija. En tiedä pitäiskö ottaa kohteliaisuutena, se taisi kyllä vaan vittuilla :D Minun ihana vihreä lempparitakki, ei mitään vikaa! Ihan normaalit vaatteetkin oli. Sinne jäi sen tädin hikiset korut ja menin juttelemaan varmaan puoleksi tunniksi jonkun tsihau-kasvattajan kanssa.

Voisin kans tässä joku päivä kuvata rottia. En o sataan vuoteen kuvannut niitä sillain, että kuvissa olisi mitään selkeää. Tänään kerjäläis-Lanttu halusi moikata ja maharapsun, niin sain siitä säälittävän kalterikuvan.

Photobucket

Vaikka Lanttukin on väriltään maailman huonoin badger, niin son mahdottoman kaunis rotta silti. Ja hassu naama. Luumu vaan kaunistuu koko ajan, harmi kun son semmonen ujopiimä, niin en välttämättä kehtaa viedä sitä näyttelyyn. Sitten sen rumempi sisko taas on sosiaalinen ja moikkaa kaikkia. Niin se aina menee, ne rumat on kivoja ja kauniit sitten vähän sulkeutuvaisia. Täytyy harkita, että lainaisko Luumulle silti jostain jotain miestä, sitten vaan keskittyisi käsittelemään penskat erityisen hyvin ennen myyntiä. Ja jättäisi itselleen sieltä kauneimman haskin <3

Luonnostelin kans äsken vähäsen. Sori en tehnyt vielä marsua Iida!

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti