Sivut

perjantai 28. lokakuuta 2011

Zhu Zhu Petsien maihinnousu ja juhlapäivä.

Olen tullut siihen tulokseen, että marsut on vallan pöhlöjä elukoita!

Hain tuttavaltani Iidalta hänen neljä marsuaan ja kanin meille hoitoon siksi aikaa, kun leidi valloittaa vähän maailmaa. Olin aika innoissani, koska en muuten ole koskaan hoitanut marsuja kotonani. Joskus töissä, sillain rutiinilla ja kiireellä, ei ole tullut tutustuttua ihan kauheasti niiden sielunelämään. Mutta on ne melkosia... pakkauksia.

Photobucket

Photobucket
Lahjuksia, mutta silti hirveä kiire palleroilla mennä karkuun kameraa.

Akkalauma on ihan mahoton, ekan illan ne juorusi kopissa kovaan ääneen siitä, että joutuivat kamalaan paikkaan, jossa on kamalia hirviöitä ja joku kamala hoitaja. Illemmalla valojen sammuttua vaklasin, niin ne lähettivät yhden tiedusteluretkelle kopista. Yksi hiipi tyhmän näkösesti sentin kerrallaan ja kaksi kurkki kopista huudellen neuvoja: "Ole varovainen toveri! Matkalla voi tulla vastaan monstereita, haamuja ja muita kamaluuksia!" Olihan sitä matkaa heinälle joku reilu metri sieltä kopista, eli kamalan suuri seikkailu.

Kani myös vihaa kaikkea, olen antanut näille kaikille akoille lahjuksia, jotka kelpaa, mutta muuten katsovat oikein nenänvarttansa pitkin. Akka-marsut karjuu, jos yritän osoittaa hellyyttä tai muuten olla niiden kanssa sosiaalinen. Onneksi sentään herrasmarsu hengaa kanssani mielellään, syö vitamiininsa ja bioottinsa sievästi eikä vissiin vihaa minua... En taida olla oikein sit vissiin marsuihmisiä tai kani-ihmisiä? :D Vai onkohan kyseessä joku auktoriteettiongelma, etten ole pack leader ja muut naiset hyppii silmille, hankala sanoa. En kuitenkaan vielä turvaudu ongelmakouluttajaan, sillä lahjukset otetaan vastaan kuitenkin sitten lopulta, kun en ole tuijottamassa innoissani.

...

Muihin aiheisiin. Maanantaina menin raivoshoppaamaan, tai no vähän närkästyneenä päätin, että nyt tarvin materiaa. En muista milloin viimeksi ostelin vaatetta, joten ostin kaksi paitaa -50% alennuksesta, niin hurja olin. Meni siis joku 12e niihin hankintoihin, mutta nyt sitten helpotti tuska ja on vähän uutta tavaraa päälle. Löysin molemmat Gina Tricotista ja toista paitaa olin koplannut jo aikaisemminkin, koska siinä oleva teksti ja kuva lämmitti sydäntä. Kauppaan jäi kuitenkin vielä useat nordic -kuvioiset paksut leggarit, villahousut jajajaja... Jälkimmäiset saattaa kuulostaa omituiselta, mutta löysin sellaiset leggarit, jotka oli kuviokudottua villaa ja sisäosassa taisi olla silkkinen vuori. Heti visioin hymisten, että kuinka ihana niissä olisi tanssia yksin kotona ollessaan, tai sitten vetää talvella sukkahousuiksi mekon alle. Uhh, silkkaa erotiikkaa.

Photobucket
"Make up not war" -paita <3

Photobucket
Pehmein toppi koskaan, pitkäkin!


Tänään näin muuten Jennyn ja hänen miehensä sekä heidän vauvansa. Vauva oli suloinen, minusta on vissiin pari kuvaakin olemassa, jossa pitelen Jonahia varmasti tosi pätevän näköisenä. Jonah vaan katsoi minua koko ajan kauhistuneena, en taida olla edes vauvojen mieleen. Mutta ei se oksentanut ainakaan minun päälle, joten jotain positiivista. Oli myös kiva nähdä Jenny ja tavata Chris, sillä Jenny on ihku. Pidän peukkuja persauksissa, että löytävät Suomesta kivan kodin, jotta voivat muuttaa tänne. Sitten voimme useamminkin juoda frappea ja voin kauhistuttaa vauvaa naamallani. Oli ihan hauska, kun Jonah tungettiin syliin ja Jenny kysyi heti: "Miten sulla ja Jerellä menee?" Ei, ei mene ihan niin hyvin... :D


Ja nyt 28.10. on juhlapäivä!

Ewok kamaluuksien kakara täyttää tänään vuoden. Minne se aika on mennyt? Se tuli meille ollessaan joku 4kk, eli se on muhinut täällä 8kk. Ihan kuin se olisi äsken vasta tänne tullut, mutta toisaalta ihan kuin se olisi ollut täällä aina. Ewok ei ole tänään juhlinut, kun se on vaan perse edellä lenkkeillyt ja juossut suu täynnä marsun kakkaa sillain "jeejee kato mitä hienoa löysin!". Jos ollenkaan lohduttaa, niin sille kasvaa aivot ehkä vuoden päästä. Ehkä.

Huomenna voisin ottaa Ewokista juhlakuvan, jossa se edustaa kamalassa kampauksessaan, kun leikkasin tukkaan melkein irokeesin ja näyttää siltä, että solis vaan jäänyt ruohonleikkurin alle... Mutta ei se mitään, laitetaan rusetti päähän niin se onkin kaunis!


Ja huomenna myös olisi Koreakestit, joissa soi kamalan huono korealainen poppimusa. Olen menossa sinne, mutta sitten toisaalta en kyllä tiedä, että onko kukaan toveri menossa. Jere tuskin ehtii ja pitää tehdä kyselyä, että kuka kestäisi sellaisessa paikassa vispata persettään pari tuntia kanssani. Pitää aina googlettaa kestien nimi, koska muistan sen olevan aina "Annoying Party". Mutta tässä linkki, jos jotain sattuu kiinnostamaan. Liput 10e, kostyymin kanssa pääsee vähän edullisemmin:

Anneyong Halloween!

"Annyeong!Masquerade - vuoden suurimmat ja parhaimmat KPOP-bileet Halloweenin merkeissä!

Lauantai 29.10.2011 - Kulttuuriareena Gloria, Helsinki
-S- / K-18 (yläkerrassa anniskelualue)

Ovet aukeavat 17:00, bileet jatkuvat noin keskiyöhön asti.

Liput 6e, narikka 2e (HALLOWEEN ASUN KANSSA) (liput ostettavissa ovelta, narikka pakollinen)

Liput 8e, narikka 2e (ILMAN ASUA) (liput ostettavissa ovelta, narikka pakollinen)

Annyeong!Party on k-pop -biletapahtuma, jonka ideana on tarjota jotain erityistä myös kasvavalle etelä-korealaisen musiikin fanikannalle. Kyseessä on ainoa Suomessa järjestetty etelä-korealaiseen musiikkiin keskittyvä tapahtuma!

Tämän vuoden neljännet ja viimeiset Annyeong!Partyt järjestetään 29. lokakuuta Glorialla Helsingin keskustassa. Tapahtuma kulkee nimellä Annyeong!Masquerade. Partyjen teemana on ajankohtaan sopiva Halloween, jonka vuoksi myös partyjen nimi eroaa edellisistä tapahtumista.

Illan aikana DJ:t ottavat vastaan musiikkitoiveita, viralliset tapahtumakuvaajat (kuva & video) kuvaavat tapahtumaa ja täysi-ikäiset ovat tervetulleita nauttimaan vettä vahvempia juomia yläkerran puolelle!

Pyydämme, että kävijät pidättäytyvät omien juomien ja ruokien tuomisesta Glorialle ja käyttäyvät asiallisesti partyen ajan. Liian humalaiset, omia juomia tai ruokia nauttivat tai häiritsevästi käyttäytyvät kävijät voidaan poistaa tapahtumasta. Videokuvaaminen koko tapahtuman aikana on EHDOTTOMASTI kiellettyä ilman järjestäjien lupaa ja luvatta kuvaavat kävijät voidaan poistaa tapahtumasta.

Tervetuloa Annyeong!Partyihin, missä illan aikana kuullaan k-pop hittejä vanhoista hiteistä uusiin comebackraitoihin! Tule mukaan kuumimpiin k-pop -bileisiin, jossa juhlitaan koko ilta Halloweenia! Illan aikana on jälleen luvassa lukuisia tanssiesityksiä ja muuta oheisohjelmaa kuten paras asu -kilpailu!

Tapahtumaan Halloween-teemaisesti pukeutuminen oikeuttaa kahden euron alennuksen lipusta. Asuksi hyväksytään kaikki muut naamiais-/halloween asut paitsi artisticosplayt. Pelkkä asuste ei kuitenkaan ole asu eikä täten oikeuta alennusta."


Nih.

Mutta ei mitään jännää, olen kävässyt mummolassa, kutonut lapasia (kyllä, samoja lapasia edelleen, kun olen viettänyt suuria taukoja, kutonut vituilleen, purkanut, aloittanut alusta...), syönyt rotileipä-ähkyn, kironnut tukkaa ja sen semmosta.

Ja keksin kotitekoisen suolihuuhtelun!
Tarvitset: Kappussiinoa, batterya, starbucksia, croissantin ja suklaata.
Mitä teen? - Juo aamupalaksi kappussiino, sitten mene kauppaan hakemaan croissantti, jonka huuhdot alas batterylla. Jälkipalaksi suklaata ihan liikaa, jonka jälkeen huuhtoo sen alas starbucks-juomalla.
Tulos: KYLLÄ TOIMII!


Photobucket
Suihkunjälkeismoi.

Photobucket
Lettihommia!

Photobucket
Marsuvaklaaja (joka juoksi kauheella kiireellä karkuun, kun marsu tuli haistamaan).

2 kommenttia:

  1. sie ja miun elukat <3 tuitui. toisen postauksen pupukuvatkin on ihhhhh! ihana aitaus!

    VastaaPoista
  2. Ju ja kuvissakin näkyy, että Kelsolla oli vauhti päällä :x Ja aitaus on kelvannut pupulle, se tosin seikkailee muualla ja käväsee siellä sitten pissalla, kakalla ja ruoalla. Se itse asiassa aina nököttelee aidan vieressä ulkopuolella samassa kohdassa, kun menen sinne, son sen joku suosikkipaikka!

    VastaaPoista