Sivut

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Aivohalvaus ja nokosdarra.

En mennytkään Ruotsiin, PUIJASIN.

Ok, en olisi halunnut puijata, mutta tuli vähän elämä vastaan tässäkin jutussa. Oikein morkkistelin keskiviikkona, että ei ny jumaleissön, kun halusin kovasti lähteä. Mutta reissu ei olisi ollut kovin nautinnollinen, kun rahojen budjetoinnin takia ei olisi voinut ostaa yhtikäs mitään ja olisin halunnut olla syömättäkin. Jere toki olisi halunnut tarjota, mutta olen vaikea vaimo. Kuitenkin reissut olisi kivoja, kun ei olisi kylmä hiki lompsakon kanssa, joten seuraavalle reissulle sitten ehkä joudan mukaan. Jere sai onneksi sinne paikkaajan, ettei mikään kriisitilanne sentäs. Jos nyt seuraavat kaksi viikkoa olen jännän äärellä virastojen kanssa, sitten taas helpottaa. Ajatellaan positiivisesti: Missaan laivareissut, koska laivat haisee vanhalle viinalle ja epähygieenisille sukuelimille.

Photobucket
Purikura -attack!


Keskiviikkona siis morkkistelin, meinasin jäähä peiton alle koko illaksi halvaantuneena, mutta sain itseni ylös ja kerkesin keikalle. Whuhu! Ja vielä vetivät hyvin kumpainenkin bändi, ei sillain kaduta ollenkaan, että tuli lähdettyä. Jere napsi kuvia, minä kuuntelin ja napsin kans muutamia kuvia. Samalla kameralla, niin ei sitten tietty haisuakaan, että mitkä muutaman kuvan otin niistä, joten jaetut kuvat on sitten joko Jeren TAI meikän ottamia :D Muistin taas, että järkkärit on ystäviä ja kun saa napsaistua vahingossa hyvän kuvan, niin siitä tulee semmonen "ooshante!" -fiilis.

Photobucket

Photobucket

Pitää vissiin alkaa ulkoiluttamaan omaa tai Jeren kameraa useamminkin, palkata kavereita malleiksi jne. Jos joku alistuisi sellaiseen kohtaloon, että maskeeraisin ja sitten vielä kuvaisin jollain teemalla, niin olisin hetkellisesti taas vallan intopinkeänä. Anyone?


Photobucket
Koska tukkani kasvaa pystyyn, niin olkoon pystyssä sitni.

Keksin kans, että olisko edes fiksu idea alkaa nukkumaan vaan nokosia? Niiku ympäri vuorokauden? Ei siis kellonympäri koko ajan, vaan nukkuu 8h vuorokaudessa sillain 2h pätkissä. Tein sitä vahingossa ke-to aikana, nukuin yökkäritkin (yönokoset), sitten siivosin aamulla 4-6 aikaan, sen jälkeen pienet alkkarit (aamunokoset) ja taas hereillä. Kerkeisi nauttia jokaisesta vuorokaudenajasta hetken aikaa, kun ei vedä putkeen pitkiä unia. En tiedä olisko tuo terveellistä tai järkevää, mut tuntuu toimivan, jos sitä tekee vaikka pari päivää :D Stressi, hösä ja hulina tietty auttaa siihen, että nukkuu pitkin poikin ja miten sattuu. Ja mitä nyt negatiivisena puolena se, että on sitten useasti vuorokaudessa pöllähtänyt ja tulee vähän paha olokin. Tai ei edes niin vähän paha olo, hemmetinmoinen darra saakeli.


Photobucket
Naistenpäivien Ewok.


Jere siis pakeni miesten kanssa Ruotsiin kahteleen keikkaa, meikä viettää viikonloppua kotosalla ja yritän korjata unirytmiä. Harmi, että son vähän haastavaa, kun sen on osannut perseillä mahdottomaksi. Ja suunnitelmissa mm. kokkausta ja lisää siivousta, ke-to aamuyöllä jo keittiö sekä eteinen sai paremman ilmeen. Ja pyykännyt olen urakalla, kun olen siirtänyt "ei-niin-kiireellisiä" -pyykkejä aina johki nurkkaan lojumaan, sitten ne kummittelee siellä. Jos pesisi kaiken, niin saisi myytäväksikin vaatteita, joita en käytä.
... Nii ja Jere naiseuspäivän kunniaksi osti minulle hullun kivan rievun, johon voin kääriytyä vietteässäni laatuaikaa batteryn ja tietokoneen kanssa. Pissiskaupasta löytyi. Lupaan ottaa kuvan, koska epäsymmetria, harmaa-musta -skaala, kulahtaneisuus, reiät ja muu riepumaisuus on parasta. Shoppailtiin kans Jerelle vaatteita, epistä, kun vaan miesten osastoilla on hyviä printtejä t-paidoissa, nytki Jere sai supermies -paidan :x


Jos oikein kovasti riemastun, niin harkitsen mittaavani kangaspalaa, josko siitä saisi tehtyä kellohameen, joka olisi just passelin mittainen. Hameet on aina liian lyhyitä tai liian pitkiä, en tiedä mikä siinä on. Haluan, että ne loppuu juuri polven alle tai puoleen väliin polvea, mutta ei sellaisia meinaa löytää mistään! Jos peruskankaan leveys on sopiva, niin leikkaan siihen ison ympyrän, leikkaan siihen keskelle reiän, viskasen jonkun joustavan kuminauhahommelin vyötäröksi ja ompelen, niin eiksoo sitten jo niiku hame? Tällein yksinkertaisella logiikalla ilman kaavoja, koska en harrasta ja kädentaitoni ovat hyvin rajoiteelliset. Haluan kesäksi kellohameita, joissa on turvallisen peittävä olo, mutta en koe oloani mummeliksi. Son kuulkaas tarkkaa hommaa, pitää olla sentilleen kivan mittainen hame!

Photobucket

Mistä te toveri-bloggaajaiset löydätte a-linjaisia uhkeita hameita, jotka ei olisi vaan polkkapilkukkaita ja liian hintavia?

Photobucket


Arvatkaas muuten, kostoksi kaikille tyylikkäille ihmisille voisin kuvata joka päivä minun upean luukkini ja tehdä semmosen postauksen, jossa olisi muutaman päivän vaatteet. Pellehousuni kaipaavat ehdottomasti mainostusta, en o varmaan koskaan pitänyt jalassani mitään hauskempia ja mukavampia! Kaikki häpeää minua sitten koko ensi kesän, koska en varmana käytä mitään muita kuin pellehousujani.

Terveisii, ja PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti