Sivut

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Persaus jumppasessa ja taiteellinen inspis.

Tervehdyskuva:

Photobucket

Selkäni on ollut jumissa taas pidemmän aikaa. Joskus viime syksynä tai talvella se oli niin jumissa, että piti kävellä kuin pingviini kivun takia. Se kipu menee sillain kivasti jostain alaselästä vasempaa kankkua pitkin jalkaani. Olin varma, että joku iskias oli läsnä, mutta se sitten meni itsekseen pois. Viime aikoina on taas tullut sama perskipu takaisin ja harmittaa. Onhan se nyt hupaisaa, että perse on kipeä, mut ei se jaksa naurattaa kuin pari päivää :D Olen yrittänyt viruttaa, venyttää, pyörittää... Joku aivan mystinen nikama on selkeästi huonosti, pitäisi varmaan mennä kiropraktikolle. On kans fiksun näköistä, kun ennen nukkumista pelaan iPhonella Animal Matchia perse pystyssä sängyllä selkää venyttääkseni, niin voisi jopa ehkä tehdä sille selkäjumille jotain ja hankkia ammattilaisen sitä varten. Mummo aina hermostuu, kun sanon, että selkä on jumissa. Kuulemma reumakin on itseaiheutettua isälläni eikä mikään geneettinen vika, eli jos minulla on selkä kipeä, niin olen kasvattanut ties minkä reuman, syövän ja kaiken sinne itsekseni!

... Todennäköisesti kyllä olen itse saanut selkäni jumiin, mutta ei se meinaa sitä, että itse saisin sen pois siitä jumista :x

Pitää tähän väliin kyllä näyttää kuva, kun tosiaan oltiin studiossa Jenlaynin kanssa ja sitten yritin olla apurinakin. Pariin kuvaan jäi vahingossa apurin kädet, kun leikin tuulikonetta (kiskoin Jereä helemoista ja päästin irti) ja olen naureskellut vähän. Tai en edes niin vähän.

Photobucket
... Kivat harakkakädet hengaamassa!

(Antaisin kuvaajalle propsit, jos vaan tietäisin/muistaisin kuka kuvia otti.)


Ja Ewokin omistajalle on syntynyt kolme pientä bolonkaa. Kun Ewokin tosiaan piti mennä tämän vuoden alussa astutettavaksi sinne, mutta suunnitelmat meni mönkään ja sinne tuli sitten toisenlainen pesue. Syntyi kolme suklaanruskeaa poikaa, joista vissiin yksi vielä etsii kotia. Kaveripiirissäni kaikki haluaisi bolonkan, mutta saas nähdä sitten, että minne kolmas poikanen päätyy. Olisi kivaa mennä kans katsomaan niitä pieniä ja nuuhkia vauvoja, sillä ne on kakaroina niin höpsön näköisiäkin! Ja Ewok menee loppukesästä varmaan kuksimaan, jolloin se toivottavasti saa kaksi pentua, koska haluan niiden nimiksi Tokoloshe ja Khamaluks. Tokoloshe on vaan hassun kuuloinen taruolento jonka nimeä viljelen, sitten Khamaluks on sama asia kuin "kamaluuks", mutta Ewokin aksentilla. Olisi hauska parivaljakko se sellainen. Jos kerkeän mennä kuvaamaan natiaisia, niin lupaan jakaa noin sata kuvaa blogiin <3


Jaksoin kans taas pitkästä aikaa luonnostella. Vaikka raivaroinkin sitten ja päätin, etten todellakaan koskaan ikinä tee mitään valmiiksi, niin aloitin kuitenkin. Ja me vähän suunniteltiin, että voin tehdä ääriviivat ja luonnokset, niin Jere voi tehdä piirrokset loppuun. Olisi parasta, sillä jaksan keskittyä sen 20min piirtämiseen, jonka jälkeen joko rypistän ja heitän sen pitkin lattiaa, tai se muhii keskeneräisenä 2kk, jonka jälkeen ryttään sen jonnekin. Pitäisi säästää varmaan luonnoksia, sillä meillä oli kivaa, kun katseltiin Jerellä sen ja Nikon tekemiä piirroksia. Olishan se hauska vuosien päästä katsoa, että mitä piirsi vuonna 2012.

Photobucket

En ole muuten vieläkään ihan sisäistänyt Pro Markereita, mut ehkä niisson joku salainen juju, jonka tajuamiseen menee vaikka kuinka ja kauan.


Ja sitten mummoloidessa selasin isän kännykkää, josta löysin pari kuvaa jaettavaksi!

Photobucket
Ewok poikasena päikkäreillä isän kanssa.

Photobucket
Muhittiin täysii mummon kanssa :-D

Photobucket
Umpilisäkkeen poiston jälkeen fiilistelin.

Ja kävinpäs tänään mummolassa, leikkasin mummon tukan lyhyemmäksi ja luin Seiskaa, kuten tapoihin kuuluu. Pysyn aina messissä juoruissa, kun silloin tällöin luen mitä julkkikset tekee ja kuka niistä osti maitoa kaupasta. Ilahduttavana bonuksena lehdessä oli dramaattinen tarina puliukosta, joka makasi sairaalassa, kun piti sormet amputoida. Kannattiko lähteä Kontulan baariin dokaamaan ja jäädyttää kätensä, hä!?

Photobucket

Näytän kans tosi pätevältä aina muiden lainalaseissa, yleensä hengaan Jeren lasit päässä, tällä kertaa kuitenkin nappasin isän lukulasit. Enhän minä niillä näe, mutta ne luo olemukseen sihteerimäistä erotiikkaa.


Löysin mummon luota myös vanhoja piirroksiani, jotka voisin skannata tai kuvata. Ne oli aika upeita. Piti vähän kaivaa, että niitä löytyi, mutta sitten löysin yhden hyllyn pohjalta aarreaitan. Siellä oli mm. Prätkähiiriä ja sitten Maa Aikojen Alussa -leffan hahmoja. Vaikka seuraavassa postauksessa näytän niitä, sillä kaikkia kiinnostaa. Yleensä ryttään ja hukkaan kaiken, siksi kotona ei olekaan mitään vanhoja piirroksia, mutta nyt otin sitten muutaman talteen ja säilön ne jossain. Voi sitten kaivaa aina muutaman vuoden välein ne esiin ja höhötellä.

Mutta PUSMOI kaikille :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti