Sivut

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Vammais.

Jotta bloggaaminen olisi järkevää ja kiinnostavaa, niin pitäisi olla koko ajan "update update update!"

Molen siitä laiska, etten keksi mitään aihetta bloggaamiselle ikuna ja paapatan satunnaisuuksia. Joten ei sitä nyt viitsi joka päivä kertoa mitä olen saanut aikaiseksi tai mitä lemmikit on perseilleet. Ja siispä päivitystahti on hidasta. Lupaan skarpata, sillä kevätkin jo saapuu hurjaa kyytiä ja uskallan alkaa kuvaamaan asioita. Jos Jere vaikka lainaisi järkkäriään, niin on pari kuvausideaa, jotka on vaan malleja vailla!

Photobucket
Olen höhötellyt tälle kuvalle hetken, sillä näin naisista tehdään kauniita!

Olen yrittänyt viihdyttää itseäni ja katsoin ensimmäisen jakson American Horror Storysta. Sain raivarit siihen leikkauksiin ja siihen, ettei siinnoo mitään järkeä ja tunnarikin on kamala. Se on kuulemma hyvä sarja, en tiedä pitäskö uskoa ja katsoa toinen jakso? Salee tulee vaan enemmän raivarit, jos sei parane ollenkaan!

Kevättä tuntuu olevan kans eläimillä rinnassa aina, kun aurinko paistaa ja voi ottaa siinä aurinkoa tai kävellä kuivalla asfaltilla. On sitä kuivuutta kaivattukin, valitettavasti joku talvi mörköilee vielä sen verran, että on ollut kans pihalla joskus liikaa semmonen maailmanlopun meininki. Ollaan masentuneina laahustettu sitten räkärottina, kun ketään meistä ei huvita moiset kelit. Sitku olen iso ja rikas, niin haluan asua paikassa, jossa on ympäri vuoden joku +20 niin ei tarvisi miettiä jäätävää kylmää kosteutta tai hullua hellettä. Me kyllä ajateltiin Jeren kanssa perustaa oma saari, jonka nimeksi tulisi Mothafucksgar. Siellä voisi olla semmonen sopivan lämmin trooppinen keli.

Ja btw löysin vanhoja kuvia, jotka haluan jakaa teillekin:

Photobucket
Pullava 16v. Suomenlinnassa.

Photobucket

Photobucket
Tsinstillan poikainen!

Photobucket

Photobucket
Tämmöstä tein koulussa, kun kiinnosti kuva-artesaani -opinnot.


Ja jos pitää miettiä jotain negatiivisia asioita, niin olen tosiaan edelleen ruma ja lihava. Sen lisäksi haluaisin jo saada kaiken heti nyt ja kaikkeen selvyyden. En tiedä vielä mitä teen elämälläni, kai ne työkkärissä sitten laittaa minut vammaiskurssille tai jotakin! Ja huomenna menen tekemään koria (:D) yhdelle vammaiskurssille, jossa sitten kiroan oletettavasti sormet verillä. Yritän aktivoida itse itseäni, kun tämmösille ns. väliinputoajille on vähän kehnosti mitään hommaa mitä me saadaan tehdä. Jos ei voi olla täyttä päivää missään, niin me ei saada aktivoida ja inspiroida itseämme. Jos vaikka on työtön ja haluaa käydä iltalukiossa, niin tulee satikutia ettei esmes sossu suostu auttamaan missään asumiskuluissa vaikkei iltalukiosta saa edes opintotukea. Kaikki on vähän vaikeaa, mut onneksi on joitakin vammaiskursseja minne voi mennä hyvillä mielin. Ja toivottavasti keksin koulutuksen itselleni, sillä isä puhui jostain koulusta ja kahtoo nyt... ;o

Niin ja sekin ihan ujosti hatuttaa, että kaikki elämän stiplut seuraa hamaan hautaan saakka. Tietteks, kun on joskus kämminyt enemmän tai vähemmän, niin joku aina muistaa. Elämä on vähän niin kuin sellainen sydänfilmi, jota sitten jotkut rullaa hullua kyytiä ja kaivaa sieltä stiplut esille. Mutta eivät tietty omia stiplujaan halua myöntää, nauttivat vaan muiden mollaamisesta. Olen kämminyt elämässäni useasti ja joskus aika radikaalisti, niin joku aina ilahtuu, kun muistaa stiplun ja huutelee sitä erittäin pätevänä ja tietävänä kanssaihmisille. Vaikka ihmisellä ei olisi edes hajuakaan mistä on kyse, niin sitten heitellään perään pieni valhe sekaan ja sitten lopulta koko juttu on kuin leikkisi rikkinäistä puhelinta! Sen siitä saa, kun on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, pitäisi varmaan lakata semmonen ja olla vaan jemmassa neljän seinän sisällä. Ei minua sinänsä haittaa, että haahkat valehtelee ja juoruilee, mutta kyllä sitä nyt haluaisi edes vaikuttaa jossain määrin empaattiselta ja sympaattiselta kanssaihmisten silmissä. Onneksi sentään ne kenet oikeasti tiedän ja tunnen on sellaisia, jotka aistii millainen olen ja osa tuntemattomistakin ehkä haistelee, etten ole täynnä pahuutta ja kaikki legendat ei todellakaan ole tosia.

... Kiitos, kun sain avautua, vaikken oikeastaan edes tiedä mistä tietystä asiasta. Kunhan nyt haahkat ja korppikotkat on sellaisia ilmaa pilaavia tyyppejä, en tykkää edes kuunnella enää nykyään, kun sellaiset juoruaa minulle jostain ihmisestä skebeliä. Joskus villissä nuoruudessa oli tuttavapiirissä paljon haahkoja, se tuntui silloin normaalilta, nyt olen vähän allerginen sellaiselle käytökselle. Mut kai se niin menee, että minkä nuorena oppii niin sen vanhana taitaa, ellei koskaan viisastu :D

Mutta PUSMOI :* ja pitäkää itsenne miesnaisina!

4 kommenttia:

 1. Oot ihan hullun kaunis. Ja ihan ilman photaria! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho kiitos. Olen vähän hassun näkönen mielestäni, mutta hyvä etten sentään luotaantyöntävän hassu :D

   Poista
 2. Tiesitkö että on myös yksityisiä (maksullisia ja ilmaisia) kouluja joissa voi opiskella esim. kauneudenhoitoalaa (pa-ka, kosmetologi). Olen itse yksityisessä koulussa ja koulupäivämme kestävät 6tuntia. Ryhmässäni on vain 5 muuta ihmistä. Monessa yksityisessä koulussa päivät ovat lyhyempiä ja opinnot itsessään myös.
  Jos sinulta puuttuu työkokemusta niin voin suositella myös palkkatuettua työtä. Nekin päivät kestävät vain 6,5 tuntia ja voit itse valita mieluisen paikan. Ja saat siitä ainakin kaksi kertaa enemmän rahaa kuin sossusta.
  Mielestäni ei ole selityksiä sille että nuori ihminen ei tee mitään, koska nykyään on tarjolla ihan kaikkea ihan kaikille. Varsinkin pääkaupunkiseudulla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen löytänyt maksullisia sekä hakenut ilmaisiin, mutta en ole niihin päässyt. Voi olla, että työkkärin kautta ilmenee joku vaihtoehto, jossa pääsisi fiksusti opiskelemaan. Yhteishaut ei ole tuottaneet vielä tulosta, kun olen kaunedenhoitoalalle hakenut.

   Ja kyl sitä selityksiä piisaa, että miksi jotkut nuoret ei tee mitään. Vaikka sairasloma, jolloin ei saa tehdäkään mitään. Ja pk-seudulla on kovasti ruuhkaa kouluissa ja sitten maksulliset on siinä 1000e/kk, nii semmoset rahat on vähän hankala repäistä.

   Poista