Sivut

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Muotibloggaus.

Voin ihan alkuun todeta, että seuraan muotia -> en vaan käytä sitä.

Olen kyllä erittäin tyytyväinen siihen, että Suomeen alkaa rantautumaan ns. rievut. Eli epäsymmetriset vaatteet, joita on himoinnut ulkomaisista kaupoista. Ja jos niitä on kulutettu, niissä on vähän reikiä tai villapaita näyttää purkautuvan, niin ne on minusta vallan ihania. Huomasin, että nyt niitä on alkanut tulemaan jo miesten osastoille, Zarassa oli kivoja paitoja, kun shoppailtiin Jerelle vaatetta. Pitää kai alkaa käyttämään sitten miesten vaatteita? Uskoisin kyllä, että ne joustavat rytkyt lipoo muotojani edes hieman, täytyy koittaa joskus josko sieltä ostaisi jonkun rievun.

Photobucket

Toinen kiva paikka mistä riepuja saa on AllSaints. Siellä on vaan rievut aika tyyriitä, mutta aina saa haaveksia. Olen salaa kuolannut niitä vaatteita, että kyllä minä joskus vielä teen tilauksen. Niissä on ryppyjä ja ruttuja juuri oikeissa paikoissa. Ebaysta joskus saa hieman edullisemmin AllSaintsin vaatteita, mutta silti ne on tämmöselle köyhistelijälle aika luksushintaisia. Mutta uh ih ah, niin ihania! Sitku Jere on rikas vanha mies, niin se saa ostella minulle ryppyruttureikä -mekkosia.

Photobucket

Tie sydämeeni käy siis risaisten ja riepuisten vaatteiden avulla, tai jos niissä on ruttuja siellä sun täällä. Tänään muhin kotona, pissatin koiria ja kävin kaupassa. Uusi riepu toimii hyvin kotiasuna ja sitten keksin kevään kunniaksi kaapin pohjalta kumileggarit. Siellä tarkeni vallan hyvin näissä vetimissä ja vaikka kumileggarit on ehkä omituisin keksintö ikinä, niin ne on jalassa kuin ilmaa vaan! Voisin kulkea niissä 24/7. Ja yhdistettynä kumisaappaisiin nehän olisi varmasti aika vedenpitävät noissa kevätkeleissä, tänäänkin satoi vettä ja kengät loiskui lätäköissä. Tietty jos olisin kova jätkä, niin ostaisin sellaisen kokovartalon peittävän lateksiasun, sitten vielä kiskoisi jalkaan minun iloiset polka dot -kumpparit. Siinä oliski sitten tyyliguruilla ihmettelemistä.Photobucket
Paita Fiorellasta, alle 9e. Kumileggarit Gina Tricotista, muistaakseni 20e. Buutsit Dinskosta, alennuksessa 35e.

... Ja ei, en todellakaan ala muotibloggaamaan oikeasti, koska olen liian mukavuudenhaluinen sellaiseen :D Kunhan nyt ajattelin muutaman kerran kuvata mitä puen päälleni. Ja pahoittelen kuvien laatua, hinkutin tripodia pitkin kämppää, missään ei ollut valoa tarpeeksi ja sitten eteinen oli ainoa paikka, jossa pystyi poseamaan. Ja sekin vastavalossa. Palkkaan Jeren kuvaajakseni, koska ei tosta nyt näytä tulevan yhtikäs mitään!


Armas palaakin huomenna (tai oikeastaan tämän päivän puolella) Suomeen, niin varmaan hermostuneisuuteni hälvenee. On tullut vastoinkäymisiä, jotka on saaneet minut ahdistuneeksi, jolloin unirytmini on ollut sietämättömän sekaisin, ruokarytmeistä puhumattakaan. Ja hereilläoloaika on mennyt vähän udussa. Tänään keräsin jo naamani lattialta, toivottavasti huamenna on taas parempi päivä. Mut eiksoo niin, että pohjalta ei voi päästä kuin ylös päin? En nyt ala vuodattamaan mitään sen kummempaa, kunhan vaan kestää hetken taas tointua normaaliksi, kun stressinkäsittelykykyni on täysin olematon.


PUSMOI ja huhujen mukaan muuten kevät tulee jo tässä kuussa :*

2 kommenttia:

 1. Pystyn hyvin samaistumaan tohon ekaan lauseeseen. Muotia on kiva seurata ja olishan se kiva itekki omistaa muotitamineita, mut semmosiin ei satu kyl olemaan semmosiin rahaa 8(

  Ja sit ku rupiaa miettiin, niin viel pari vuotta sitte jaksoin kouluun meikatakki ja pukeutuakki iha viksusti, mut nykyään meen ilman meikkiä ja pieruverkkarit jalassa. Ei siinä mitään näin tuntuu mukavalta, vaikka näyttää siltä niinku olis marjamettältä tullu :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tosiaan olishan se ihanaa, kun olisi vaatekaapissa hienoja vaatteita, notta sitten kun tulee fiilinki laittautua niin on mahdottoman paljon valinnanvaraa. Ja olisi laadukkaita kestäviä merkkejä.

   Mut tosiaan, laittautuminen on KIVAA, mutten todellakaan jaksa sitä päivittäin. Olen kans marjamettällä 23/7 :D Mukavuudenhaluisuus vaan kasvaa ja kasvaa koko ajan! Kyl tulee hyvä fiilis, kun kampaa naamansa ja löytää kaapistansa kivat vaatteet, mutta tuntuu turhalle tehdä sitä ihan vaan kauppareissua/koulua/tms varten. Siihen menee aikaa ja ei ole käytännöllistä.

   Joillekin toki son päivittäinen asia olla naisellinen ja laittautunut, itselle se olisi ehkä silloin, jos pitäisi olla jossain vaateliikkeessä asiakaspalvelussa eikä vois näyttää suomonsterille. Mut muutenki sitä on tullut kammattua nassua sit harjoitteluissa ja duunissa, josson ollut "edustustyötä", kyl se sit menee niinku aamurutiinina. Mut jos pitää kykkiä paskapuruissa jossain eläinkaupassa, niin pierikset jalkaan ja siivoushuivi päähän! :D

   Poista