Sivut

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Happy panda.

Sain inspiksen, jolle annoin nimeksi "The Flaming Panda Bear"!


Eli tässä kuvineen ja selityksineen koko homma:

Photobucket

1. NYX Jumbokynä mustassa värissä, sudin liikkuvalle luomelle ja levitin sudilla sen malliseksi mitä halusin. Voi käyttää mitä tahansa mustaa kajalia tai hyvin levittyvää kakkurajausta, että saa sellaisen kivan tumman tahmean pohjan.

Photobucket

2. Hinkutin vaaleanrusehtavaa luomiväriä mustan tahman ympärille, jonka jälkeen lisäsin mustan päälle vähän lisää mustaa, mutta en ihan mattamustaa. Kuvailisin sitä enemmänkin sellaiseksi todella todella todella tummanharmaaksi, jossa vähän hilettä seassa.

Photobucket

3. Fiksuimman näköinen vaihe, eli NYX Jumbokynä värissä milk/valkoinen, jota tuikin sitten alueille, johon halusin tahmeaa vaaleaa pohjaksi. Sormella hellästi sitten koskettelin, että levittyi kauniimmin.

Photobucket

4. Rajasin alaluomen ulkonurkan kirkkaalla oranssilla luomivärillä, jota vedin kapealla sudilla puoleen väliin alaluomea. Sitten otin samanlaiseen kapeaan sutiin kimaltavaa kultaista/keltaista luomiväriä, jota asetin sisänurkkaan ja siitä vedin keskemmälle. Sotkin värejä vähän keskenään yhdistysmiskohdasta, että sulautuvat inasen paremmin yhteen.

Photobucket

5. Rajasin mustalla kajalilla vesirajat silmästä, taivutin ripset ja laitoin ripsiväriä. Lisäsin myös valkoista luomiväriä kulmaluun alle, johon lätkäisin aiemmin sitä NYXin valkoista kynää. Samalla voi pehmeällä isolla sudilla valkoisen avulla vähän pehmentää tumman värin rajoja, tai lisätä sitä vaaleanruskeaa luomiväriä, jos siltä tuntuu.

Photobucket
Photobucket

Thada!

Olisi sopinut keinoripsetkin mukaan, mutta koska väsäsin keskellä yötä, niin ei jaksanut. Ja kulmakarvoilla oli kenkkupäivä, siksi ne tuntuu olevan kuvissa varsin kovasti ketuillaan. Mutta joskus se on sellaista, ei aina karvoitus suostu toimimaan yhteisymmärryksessä kanssani. Huomatkaa myös kuvissa seikkaileva tukkahaiven ja kivasti punoittavat silmät :D

Ei jaksa kertoa juoruja, pistin vaan keskinkertaisen meikkikoklauksen jakoon, PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti