Sivut

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Lambi, shit happens.

Pitäisi siivota taas, mutta meikällä ei o huvitutusta, eli yösiivoan sitten datailun jälkeen.

Tänään vietämme tiistaita, jossa oli hyvää se, että minulla on hieno miesystävä. Kun se heräsi aamulla aikaisin ja koko ajan hyrräsi vieressä, niin minun herättelemisen lisäksi se vei koirat pihalle tunniksi. Ihan sillain ilman, että edes pyytelin tai käskin. Pienet jutut tekee hyvän mielen! Ja meikä hyvänä vaimona kuolasi päivään saakka sängyssä. Ja varmaan tosi kivaa, kun jos minua herättelee, pyörii vieressä, juttelee ja niin edelleen, niin tulen vaan kärttyiseksi. Jos minut haluaa hereille, niin sumutorvella sitten kunnolla. Jos minua torkuttelee, niin vedän hirsiä koko päivän. Voisi kyllä oikeasti vaihtaa unirytmiä normaalimpaan, tänään menen nukkumaan ihmisten aikaan, ainakin tavoitteeni on sellainen.

Tämän jälkeen olen mummoloinut, sitten roudannut kotiin 40kg puupellettiä ja 15kg koiranruokaa. Niin ja veskipaperia, uudet lakanat ja batterya. Uskoisin, että jos tänne tulee hoitaja viikonlopuksi lemmikeille, niin nuo ruoat ja paskapurut kenties riittänee. Ja toivottavasti hoitaja lupautuu satavarmasti, niin pääsen Ruotsiin. Oli vähän kökkö tilanne, kun oli jo asia suunniteltu melkein kokonaan, sitten meni mönkään ja sen jälkeen yläkerran naapurin äitee kuoli. Ei sillain, en tuntenut tätä äiteetä, mutta en nyt kehtaa kysyä siltä hoitoapua, kun varmaan vähän parempaakin tekemistä :x Eli ollaan nyt vaihtoehto C:ssä menossa hoitajahommassa.


Photobucket

Huomenna on keskiviikko ja silloin on Jeren veljen keikka. Karmia soittaa Gloriassa lämppärinä, sinne pitää sitten mennä vissiin vispaamaan pyllyä ja kannustamaan Nikoa. Ne menee lämmitteleen siis Plunklockia, joka on japanialainen visual-bändi. En ole sitä kuunnellut niinku ollenkaan, mutta ehkä se on joku kohtuullinen. Toivottavasti Niko ei hajoita polkimia keikan aikana, Jere on tainnut polkea ne paskaksi joka keikalla melkein... Katsokaas niin antaumuksella, ettei pedaalit pysy messissä. Tai ainaski jotain muttereita on singonnut irti usein, en tietty naisena ja täysin sävelkorvattomana ymmärrä mitä sieltä hajoaa. Mut peukut perseessä, että kaikki sujuu kivasti!

KARMIA.asia

Lippuja saa tiketistä tuonne keikalle, ei ole tyyris ja kannattaa selkeästi saapua paikalle.

... Mainostinkohan nyt tarpeeksi hyvin?


Jaksoin muuten taas yllättää itseni, kun tuli telkkarista Lambi -mainos. Kaikkihan tietää, että Lambi myy veskipaperia ja talouspaperia. Niiden uusi slogan on "life happens". KUKA mainostoimistossa laittaa veskipaperin sloganiin tuollaisen tokaisun? Jaksoin naurattaa itseäni ja Jereä sillä, että siinä tulisi todellakin olla rehdisti, notta shit happens. Joskus olen niin nerokas, että välillä ihmettelen miten näinki fiksu ihminen ei tienaa miljoonia järjenjuoksunsa avulla.

Photobucket
Todiste siitä, etten pääse iPhonen purikurasta ikinä yli ja olen viisas, sekä että Jere käyttää lukulaseja.


Suuria muutoksia ei täällä ghettossa tapahdu, mitä nyt uhkasin alkaa aktiiviseksi ja sitten hämmennyn aina siitä kuinka epäaktiivinen voinkaan olla. Varmaan johtuu jostain yleisestä hulinatilasta, että kun kroppa käy vähän ylikierroksilla, niin väsyttää sitten koko ajan. En tiedä oireileeko vaaraton sydämen tiheälyöntisyys vai mikä, kun se vipattelee välillä ja voisin nukkua 20/7. Se joskus aina oireilee, mutta ei tosiaan tee muuta kuin väsyttää vaan, joskus toki niin paljon, että voisi keikahtaa suorilta jaloilta naama edellä lattialle muhimaan. Ja jos alkaisin tarkkailemaan pulssia, niin sitten se ainakin heittäisi volttia ihan vaan tarkkailemisen takia, joten ehkä vaan yritän sietää.

NII ja sitten torstaina pitäisi lähteä iltapäivällä laivalle, inhoan laivoja. En tiedä kuka menee laivalle ihan vaan sen takia, että voi olla laivassa. Ja ällöttävää, kun joutuu olemaan mennessä yön laivassa, sitten tullessa kans. Menemme siis sinne Ruotsiin katsomaan keikkaa, josta olen aiemmin jo maininnut. Ajattelen positiivisesti, että Tukholma on varmaan ihajjees ja hotellikin on varmaan ihajjees. Ja keikkakin on todennäköisesti pirun hyvä. En tiedä mikä minua on laivoja vastaan, varmaan niissä ehkä liikaa näkee sitä suomalaista juhlahumua, joka on jotenkin niin nolostuttavaa, että tulee vaan nihkeä olo katsellessa humalikkoja. Niin ja ne hytit suhisee, nukkuminen on vähän kehnoa semmosissa. Ja jos menet veskiin, niin kuulostaa siltä kuin koko koppi räjähtäisi vessaa vetäessä!
... Huomatkaa hilpeä asenteeni, onneksi on sitä maailmassa kauheampiakin asioita kuin laivalla nukkuminen. Säädän hytin lämmön sitten +30 ja leikin olevani sisilisko peiton alla.

Tietääkö joku muuten hyviä ostospaikkoja Tukholmassa? Tai jotain museota tai muuta kivaa? Meillä on puoli päivää aikaa sitten seikkailla siellä lauantaina, joten ohjeistuksia otetaan kernaasti vastaan. Eläintarha on vähän liian iso ja oletettavasti jäinen, joten ehkä joku shoppailukeskus tai muu olisi aika kiva käydä katselemassa.

Bongattu muuten meikä ja bubu telkkarissa! Meidät näkee vilaukselta siinä 9min jälkeen, sitten kans norkoan jossain vaiheessa myssy päässä jossain taustalla kivasti. Vladimir kyllä ansaitsee tämän julkisuuden, niin upeasti hän oli mallina.
... Juttu näkyy Yle Areenasta, kun kaivaa sieltä Tekijänä: Minna Parikka.


Ei tällä hetkellä muuta jännää. Huomenna toivottavasti sujuu siivoukset ja järkkäykset hyvin, hoitajajutut toimii ja keikka menee kauniisti. Jos muistan laittaa pokkarin latautumaan, niin laitan sitten pari kuvaa jakoon keikalta. Ja toki sitten Ruotsin reissultakin!

PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti